Lees de Officiële Beschrijving

Met maximaal 8 studiepunten van overlappende cursussen tussen de programma's (afhankelijk van de MSN major), kan je pad tot de promotie worden verkort als u uw doel van een master's degree te ontmoeten in een specialiteit van uw keuze.

PhD Toelatingsvoorwaarden

vereisten toepassing zijn:

  1. De aanvrager moet een geregistreerde verpleegkundige (of internationaal equivalent) en hebben een bachelor's degree in de verpleegkunde (of gelijkwaardig) of een master's degree in de verpleegkunde.
  2. Drie aanbevelingen die omschrijven professionele verpleegkundige deskundigheid, succes in de PhD-programma, en de mogelijkheden voor het maken van een belangrijke bijdrage aan de verpleging. Twee van deze aanbevelingen moet worden van PhD-bereide individuen, bij voorkeur in de verpleging.
  3. Twee- tot drie pagina's tellend overzicht van academische en loopbaandoelen en hoe de onderzoeksinteresse van de aanvrager overeenkomt met de onderzoeksexpertise van de faculteit.
  4. Schriftelijke antwoorden op vragen in het applicatiepakket.
  5. Interview met twee docenten. Dit kan telefonisch worden gedaan.

Officiële TOEFL-score

Alle internationale aanvragers moeten een TOEFL-score of IELTS-score (International English Language Testing System) indienen. Een TOEFL-score van 577 of hoger is vereist voor de op papier gebaseerde test; een score van 90 of hoger is vereist voor de internetgebaseerde test.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 3 andere vakken van Case Western Reserve University, Frances Payne Bolton School of Nursing »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
mrt 2020
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
mrt 2020
Aanmeldingslimiet

mrt 2020