6-jarig MD-programma in het Engels, Faculteit Geneeskunde, Universiteit van Rzeszów

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Rzeszów is een groeiende, levendige stad met ongeveer 192.000 inwoners in het zuidoosten van Polen. De universiteit van Rzeszow, op 15 minuten lopen van het centrum van de stad, is een grote openbare universiteit met meer dan 18.000 volledige en deeltijdse studenten, waarvan 2.800 zijn ingeschreven aan de Faculteit Geneeskunde.

De faculteit Geneeskunde Engelse Universiteit van Rzeszów biedt een 6-jarig programma dat leidt tot de graad van Medical Doctor (MD). De faculteit geneeskunde van de faculteit Geneeskunde, afdeling Engels, is gebaseerd op het standaard 6-jarige Europese MD-programma, bestaande uit 2 jaar preklinisch onderwijs en 4 jaar klinisch onderwijs en praktijk met instructie van de medische faculteit in het Engels.

Applicatie-informatie voor het 6-jarig MD-programma

Preklinisch en klinisch onderwijs op het gebied van anatomie, histologie en embryologie worden gehouden in het nieuwe gebouw voor morfologische wetenschap uitgerust met moderne anatomie, histologie, forensische geneeskunde en pathomorfologielaboratoria. Dit moderne gebouw is geschikt voor 250 beoefenaars van een willekeurige dag en de lessen zijn onderverdeeld in groepen van 10 tot 15 studenten. Klinische training wordt gegeven in groepen van 5 studenten. Het anatomielaboratorium in de morfologische wetenschapseenheid is uitgerust met prozutortafels met chirurgische verlichting , confocale microscopie, computertomografie voor forensische medische behoeften, digitale driedimensionale menselijke modellen op een virtuele anatomische tafel en een volledig uitgerust laboratorium voor microscopie. Elke student heeft toegang tot een bibliotheek met databanken met histologische dia's van menselijke organen.

Studenten worden ook geïnstrueerd in het Clinical Provincial Hospital No. 1 en Clinical Provincial Hospital No. 2 (Clinical Provincial Hospital No. 2 grenst aan het Morfological Science-gebouw) in Rzeszów en in verschillende andere lokale ziekenhuizen die zijn aangesloten bij de Faculteit Geneeskunde. Meer dan 6000 medische professionals werken in de provinciale ziekenhuizen in Rzeszów.

In de eerste twee jaar van de preklinische studie volgen de studenten cursussen in anatomie, histologie, embryologie en cytofysiologie, biochemie, biofysica, medische psychologie, fysiologie, moleculaire biologie, microbiologie met parasitologie, immunologie, genetica, hygiëne en epidemiologie, informatietechnologie en biostatistiek. , Eerste hulp, patiëntenzorg, volksgezondheid, medische ethiek, huisarts en noodhulp.

Verplichte zomerstages in klinische ziekenhuisopleidingen worden vaak uitgevoerd in onze lokale ziekenhuizen en in andere landen in Europa, zoals Italië en Duitsland.

Klinische cursussen die in de jaren 3-6 zijn gegeven, omvatten Pathologie, Pathofysiologie, Farmacologie, Toxicologie, Klinische Genetica, Beeldvormingsdiagnostiek, Dermatologie en Venereologie, Infectieziekten, Rampengeneeskunde, Otolaryngologie, Masterende Orgaanaandoeningen, Interne Ziekten, Pediatrie, Interne Ziekten, Chirurgie, Gynaecologie , Laboratoriumdiagnostiek, Neurologie, Familiegeneeskunde, Anesthesiologie, Spoedgeneeskunde, Oftalmologie, Nucleaire geneeskunde, Longziekten, Transplantologie, Psychiatrie, Orthopedie, Neurochirurgie, Urologie, Oncologie, Klinische Immunologie en Spoedeisende Geneeskunde.

Een afgestudeerde die een professionele titel van arts heeft gekregen, heeft de mogelijkheid om te werken in openbare en particuliere instellingen voor gezondheidszorg, onderzoeksinstellingen en onderzoeks- en ontwikkelingscentra, evenals instellingen die zich bezighouden met counseling en verspreiding van kennis over voorlichting over gezondheid.

De Faculty of Medicine English Division volgt in de traditie van onze gevestigde medische school voor Poolse inwoners. Dit programma wordt aangeboden aan gekwalificeerde middelbare school afgestudeerden die hebben aangetoond excellentie in de biologische en fysische wetenschappen en zijn in staat om preklinische en klinische medische opleiding in gesproken en geschreven Engels te ondergaan. Kandidaten worden beoordeeld op toelating op basis van hun academische geschiedenis en een interview dat de kennis in de biologie, scheikunde, natuurkunde en Engelse taal zal beoordelen.

  • Faculteit Geneeskunde (6-jarig MD-programma in het Engels)
  • Voltijdse studies (6 jaar, 12 semesters)
  • Betaling - 11 000 euro per jaar. Overeenkomst: Student - Universiteit.
  • Aanmelding (werving) kost 20 euro

Dit programma wordt aangeboden aan gekwalificeerde internationale middelbare schoolafgestudeerden die blijk hebben gegeven van uitmuntendheid in de biologische en fysische wetenschappen en in staat zijn tot het ondergaan van preklinische en klinische medische training in gesproken en geschreven Engels. Kandidaten worden beoordeeld op toelating op basis van hun academische geschiedenis en een interview dat de kennis van biologie, scheikunde, natuurkunde en Engelse taal zal beoordelen.

Items die in het wervingsproces worden overwogen: BIOLOGY op een geavanceerd niveau.

Extra items die in het rekruteringsproces worden behandeld: CHEMISTRY of PHYSICS - een van de onderwerpen die door de kandidaat op een gevorderd niveau worden gekozen.

De competenties die van de kandidaat worden verwacht: De kandidaat heeft kennis op het niveau van de middelbare school op het gebied van biologie, scheikunde, natuurkunde, Engels op niveau B2 en toont het vermogen en de motivatie om medicijnen te studeren.

Aanmeldingsinformatie

Documenten vereist:

1. Verklaring van persoonlijke gegevens.

2. Een ingevuld, ondertekend aanvraagformulier gescand en verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

3. Een ondertekende overeenkomst dat de student maandelijks een ziekteverzekering betaalt (ongeveer 15 euro) in Polen.

4. Kopie paspoort - per e-mail gescand en verzonden naar het onderstaande e-mailadres.

5. 2 pasfoto's (1 foto per e-mail te verzenden) De elektronische versie van de foto dient als een JPG-bestand te worden verzonden, afmeting 400 × 500 pixels, niet groter dan 2 MB.

6. Medisch attest waarin geen contra-indicaties worden vermeld voor het starten van studies in het hoger onderwijs in Polen - per e-mail in het Engels. Documenten moeten in het Pools worden vertaald (kandidaten kunnen documenten laten vertalen na aankomst).

7. Een diploma van de middelbare school met cijferlijsten - in het Engels per e-mail. De vertaling moet in het Pools gebeuren (de kandidaat kan documenten laten vertalen na zijn aankomst).

8. Gegadigden moeten een gecertificeerd document overleggen dat de kennis van het Engels certificeert op een minimumniveau van B2 of het resultaat van een schriftelijk toelatingsexamen in het Engels op een gevorderd niveau (ten minste 80%) of een goed cijfer uit het voortgezet onderwijs. examen in het Engels of een document dat de voltooiing van de middelbare school bevestigt of in het buitenland studeerde of in Polen, waar de instructietaal Engels was.

9. Bewijs van betaling van de aanvraagkosten (20 euro) - per e-mail.

Kandidaten moeten alle bovenstaande documenten in één e-mail verzenden (als er meer dan één e-mail nodig is voor het verzenden van de documenten, moeten ze dezelfde dag worden verzonden) naar: urmed@ur.edu.pl vóór 7 september, 2018.

Een bevestigingsmail zal worden verzonden nadat alle documenten zijn ontvangen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Rzeszów is a growing, vibrant city of about 192,000 residents located in southeastern Poland. The University of Rzeszow, which is a 15 minute walk from the center of the city, is a large public Univer ... Lees meer

Rzeszów is a growing, vibrant city of about 192,000 residents located in southeastern Poland. The University of Rzeszow, which is a 15 minute walk from the center of the city, is a large public University with over 18,000 full and part-time students, 2,800 of which are enrolled in the Faculty of Medicine. Lees Minder