AAS in verpleegkunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het Registered Nursing Program is ontworpen om studenten de kennis en bekwaamheid te bieden om veilige en effectieve verpleegkundige zorg aan het bed te bieden binnen het toepassingsgebied van de geregistreerde verpleegkundigen. Studenten worden gedurende het hele leven geïnstrueerd in het verlenen van verpleegkundige zorg aan cliënten. Klinische ervaringen worden gegeven in lokale ziekenhuizen en zorginstellingen op het gebied van de gezondheid van volwassenen, de gezondheid van moeders, de gezondheid van kinderen, orthopedie, geriatrie, psychiatrie en andere verpleegpraktijken.

Afgestudeerden van dit programma komen in aanmerking om een aanvraag in te dienen om het National Council Licensure Examination (NCLEX-RN) af te leggen en het personeelsbestand te betreden. De werkgelegenheid is enorm en kan in verschillende omgevingen voorkomen, waaronder ziekenhuizen, medische kantoren, spoedeisende zorgcentra, thuiszorg, de industrie, scholen en instellingen voor langdurige zorg.

Laatst bijgewerkt op jan 2021

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

What makes the Trenholm State Community College community so dynamic and inviting? Our people - our faculty, staff, and students, our alumni, and our friends.

What makes the Trenholm State Community College community so dynamic and inviting? Our people - our faculty, staff, and students, our alumni, and our friends. Lees Minder