Afgestudeerde certificaat: zorgmanagement

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Columbia Southern University erkent dat er een groeiende wens van velen binnen de beroepsbevolking voor gerichte training in een professionele specialisatie.

Om aan deze behoefte te voldoen, CSU biedt Graduate Certificate Programs die volledig te benutten vakken uit de CSU mate concentraties.

Graduate Certificate Programs


Studenten kiezen vier cursussen (12 studiepunten van uur) van een afgestudeerde concentratie naar een graduate niveau certificaat in de concentratie gebied verdienen.

Leerplan

MHA 5001 - Gezondheidszorg Financieel Management
MHA 5101 - juridische grondslagen van de Gezondheidszorg
MHA 5201 - Gezondheid Resources and Policy Analysis
MHA 6501 - Advanced Health Care Management

Laatst bijgewerkt op aug 2015

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Columbia Southern University â € "Verwacht meer van uw online universiteit. Haal meer uit het leven. Een van de natie € ™ s eerste volledig online universiteiten, Columbia Southern University (CSU) w ... Lees meer

Columbia Southern University â € "Verwacht meer van uw online universiteit. Haal meer uit het leven. Een van de natie € ™ s eerste volledig online universiteiten, Columbia Southern University (CSU) werd ontwikkeld om de vraag naar alternatieven voor de traditionele universiteit ervaring te voldoen. Alle opleidingen worden aangeboden volledig online, zodat u de flexibiliteit om je opleiding passen rond carrière en gezin verplichtingen. Met onze online-universiteit, kunt u plannen verschuiven en time management conflicten uit de vergelijking. Open inschrijving en in eigen tempo programma's te maken herschikken van uw leven tot een klasse bij te wonen of een test maken een ding van het verleden. De brandweerman met een onvoorspelbare schema, de soldaat verschuiven van plaats tot plaats om onze vrijheid te bewaren, de alleenstaande moeder hard bezig om haar carrière en haar kinderen te onderhouden â € "dit zijn de gezichten van de CSU. Thatâ € ™ s waarom CSU biedt 24 uur toegang tot de cursus opdrachten, online forums, web lezingen, interactieve software, en de audio-en visuele voorbeelden. Associate, bachelor-, master-en postgraduate programma's zijn verkrijgbaar in een scala van gebieden waaronder brand wetenschap, strafrecht, bedrijfskunde, informatica, human resource management en veiligheid en gezondheid. Undergraduate en graduate certificaat programma's zijn ook beschikbaar voor gerichte opleiding in gespecialiseerde gebieden. Lees Minder