De cursus

Het verloop van voeding gericht op het opleiden van generalist, humanistische en kritische professionals met uitzicht op de zorgbehoefte van de bevolking, met name op zoek naar promotie, preventie en het onderhoud van de gezondheid van het individu. De professional is gekwalificeerd om te weten, te evalueren, te leggen en in te grijpen in de gezondheidstoestand, met name voor voedsel en de menselijke voeding in hun individuele en collectieve. De professional zal worden gericht aan de volgende vaardigheden en capaciteiten te voldoen: planning, organisatie, leiding en toezicht van voedsel en voeding diensten; evaluatie van de individuele voedingstoestand en collectief; voorbereiding en verstrekking van ziekenhuiszorg, ambulante en het kantoor van de voeding en diëtetiek met recept, planning, organisatie, begeleiding en evaluatie dieet voor de zieken.

University Ranking Sheet 2015: 1e plaats bij particuliere universiteiten in Rio.

Duur: 4 jaar

Soort training: Afstuderen

Volgende klas: 2016,1

Openingstijden: 3700 uren

Opleiding te volgen in:
  • Portuguese (Brazil)

Zie 1 andere vakken van Universidade do Grande Rio Professor José de Souza Herdy (UNIGRANRIO) »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
mrt 2020
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
mrt 2020
Aanmeldingslimiet

mrt 2020