Anatomical Sciences (Pg Dip, Pg Cert, Pg Prof Dev - Online leren)

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Programmabeschrijving

Dit postgraduate certificaat en diploma is een unieke kans voor studenten die aspecten van de menselijke anatomie willen verkennen door de flexibiliteit van een online afstandsonderwijs.

Alle cursussen die deel uitmaken van het programma maken gebruik van innovatieve lesmethoden om studenten te voorzien van belangrijke overdraagbare vaardigheden, naast een solide basis van anatomische kennis.

Ons programma in de anatomische wetenschappen wordt volledig online afgeleverd en vertrouwt daarom op het gebruik van IT, bijvoorbeeld door het gebruik van e-mail, audiovisueel materiaal, discussiefora en diverse andere interactieve bronnen.

Dit is een postdoctorale kwalificatie voor medische, biomedische, paramedische gezondheidswerkers en mensen in de holistische praktijk met een interesse in de menselijke anatomie. Het programma maakt gebruik van de hoog aangeschreven docenten en onderzoekers van de universiteit.

Ons doel is om kwalitatief hoogstaand cursusmateriaal te leveren vanuit onze virtuele leeromgeving. Interactieve software wordt speciaal ontwikkeld voor gebruik in dit programma naast de gelicentieerde software die momenteel wordt gebruikt voor de on-campus masteropleiding in Human Anatomy en onze medische opleiding.

Het programma is bedoeld om studentenkennis in de anatomische wetenschappen te introduceren en te ontwikkelen; daarnaast is het gericht op het vernieuwen en versterken van kennis en vaardigheden op het gebied van communicatie en IT.

Met ons online leersysteem kunt u volledig vanuit uw eigen thuislocatie werken. Dit zal uw leerervaring en werkkennis verbeteren terwijl u wordt beloond met een hoog aangeschreven kwalificatie.

Anatomy

Online leren

Onze online leertechnologie is volledig interactief, bekroond en stelt u in staat om te communiceren met onze hoog gekwalificeerde onderwijzend personeel vanuit uw eigen huis of werkomgeving.

Onze online studenten hebben niet alleen toegang tot de uitstekende bronnen van de universiteit, maar worden ook onderdeel van een ondersteunende online community, waarin studenten en docenten van over de hele wereld samenkomen.

Programmastructuur

Het programma duurt normaal gesproken twee jaar.

Jaar 1: certificaat

Cursussen zijn onder meer:

 • Fundamentele Mens alt = "Anatomie 1 - inclusief de bovenste en onderste ledematen, rug en bekken.
 • Fundamentele Mens alt = "Anatomie 2 - inclusief thorax, buik, hoofd en nek.
 • Embryologie - menselijke ontwikkeling.
 • Neuro-anatomie - zenuwstelsel

Jaar 2: Diploma

Je zult je anatomische kennis uitbreiden met cursussen in:

 • Advanced Human alt = "Anatomie 1 - meer gedetailleerde studie van eerder onderzochte anatomie met anatomische principes.
 • Advanced Human alt = "Anatomie 2
 • Histologie - microscopische anatomie.
 • Beeldvorming - modaliteiten die relevant zijn voor de anatomische wetenschappen.

Elk van de vier cursussen heeft een reeks modules die wekelijks worden vrijgegeven aan studenten uit onze virtuele leeromgeving.

De modules bestaan ​​uit de volgende structuur.

 • Een opgenomen lezing om het onderwerp te introduceren
 • Interactieve inhoud (video / geanimeerd / narratief)
 • Een reeks bronlinks naar cursus lezen - bibliotheek en onderzoek.
 • Een discussiebord gefaciliteerd door een tutor.
 • Een reeks vragen (MCQ's) die studenten aan het einde van elke sectie kunnen gebruiken - deze zijn formatief en dragen niet bij aan het eindcijfer.

Aan het einde van elke module is er nog een reeks meerkeuzevragen die studenten volgen; deze set MCQ's dragen bij aan het eindcijfer.

Postdoctorale professionele ontwikkeling

Postdoctorale professionele ontwikkeling (PPD) is bedoeld voor werkende professionals die hun kennis willen vergroten via een cursus op postacademisch niveau, zonder de tijd of financiële toewijding van een volledige Masters, een Postgraduate Diploma of een Postgraduate Certificate.

U mag maximaal tweeëntwintig studiepunten van cursussen volgen via ons PPD-schema. Deze leidden tot een postgraduate toekenning van studiepunten door de Universiteit van Edinburgh. Als alternatief, na een jaar cursussen volgen, kunt u ervoor kiezen uw studiepunten over te dragen en door te studeren naar een hogere prijs voor een Masters, Postgraduate Diploma of Postgraduate Certificate-programma. Hoewel PPD-cursussen gedurende een jaar verschillende startdatums hebben, kun je in de maand september alleen een Masters-, Postgraduate Diploma- of Postgraduate Certificate-programma starten. Elke tijd besteed aan het bestuderen van PPD zal worden afgetrokken van de tijd die je nog hebt om een ​​Masters, Postgraduate Diploma of Postgraduate Certificate-programma te voltooien.

Flexibel onderzoek

Het programma biedt ook de mogelijkheid om een ​​postuniversitair certificaat (60 studiepunten) te behalen, hetzij in deeltijd meer dan 9 maanden, hetzij met tussenpozen van 2 jaar; of een postuniversitair diploma (120 studiepunten), hetzij in deeltijd meer dan 21 maanden, hetzij met tussenpozen van 4 jaar.

Carrièremogelijkheden

Dit programma is niet alleen ontworpen om je te helpen een hoog aangeschreven kwalificatie te behalen, maar ook om je een aantal belangrijke overdraagbare vaardigheden aan te reiken, die relevant zijn voor je huidige carrière, verdere studie of gewoon je carrièrevooruitzichten op lange termijn vergroten.

Toelatingseisen

Een Britse 2: 1 graad, of zijn internationale equivalent, in een medisch, biomedisch of relevant biowetenschappelijk onderwerp.

We kunnen uw aanvraag ook in overweging nemen als u werkzaam bent in een medisch beroep of als u over relevante werkervaring beschikt; Neem contact met ons op om dit te controleren voordat u zich aanmeldt. U mag in eerste instantie alleen op het certificaatniveau worden toegelaten.

Engelse taalvereisten

Alle aanvragers moeten een van de volgende kwalificaties hebben als bewijs van hun Engelse taalvaardigheid:

 • een undergraduate of master degree, die werd onderwezen en beoordeeld in het Engels in een Engelssprekend Engels land zoals gedefinieerd door UK Visas and Immigration
 • IELTS Academic: totaal 6.5 (minstens 6.0 in elke module)
 • TOEFL-iBT: totaal 92 (minstens 20 in elke module)
 • PTE (A): totaal 61 (ten minste 56 in elk van de secties "Communicatieve vaardigheden"; de secties "Vaardigheden inschakelen" worden niet in aanmerking genomen)
 • CAE en CPE: totaal 176 (minimaal 169 in elke module)
 • Trinity ISE: ISE II met onderscheidingen in alle vier componenten

Graden die in het Engels worden onderwezen en beoordeeld, mogen niet meer dan drie jaar oud zijn aan het begin van je opleiding. Taalproeven mogen niet ouder zijn dan twee jaar aan het begin van je opleiding.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations.

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations. Lees Minder