Lees de Officiële Beschrijving

Programmabeschrijving

Ons programma geeft afgestudeerden de wetenschappelijke kennis en praktische vaardigheden om onderzoek uit te voeren in het opkomende gebied van dierenwetenschappen en 'One Health', door basiskennis te bieden over het functioneren van het dierenlichaam. We onderzoeken toepassingen van elementaire dierwetenschappen in de diergeneeskunde en de humane geneeskunde, de veehouderij en voedselzekerheid.

Het programma wordt gehouden in het wereldberoemde Roslin Institute, dat is gehuisvest in een state-of-the-art onderzoeksgebouw op de campus van Easter Bush, grenzend aan de Royal (Dick) School of Veterinary Studies. Als personeelslid van het instituut profiteert u van onze reputatie van wereldklasse voor onderzoek in een levendige, succesvolle academische gemeenschap.

Je verwerft deskundige wetenschappelijke kennis en praktische vaardigheden in dierwetenschappen, diergeneeskunde en menselijke geneeskunde, de veehouderij en voedselzekerheid.

Programmastructuur

Het programma omvat cursussen die een mix zijn van lezingen, begeleide praktijkstudies en onafhankelijk onderzoek. Je zult ook je eigen proefschrift voltooien.

Cursussen zijn onder meer:

 • Foundations of Animal Science
 • One Health and Comparative Animal Models
 • Laboratoriumhulpmiddelen voor de biowetenschappen
 • Avian Biology and Development
 • Analysemethoden in dierlijke biowetenschappen
 • One Health, Zoonoses and Emerging Infections
 • Semester 1 cursussen
 • Semester 2 gangen

Proefschrift

Je bereidt een onderzoeksvoorstel voor op basis van je laboratorium- of bioinformatica-onderzoeksproject en voert dit project uit onder toezicht van een medewerker van het Roslin Institute.

Carrièremogelijkheden

Dit programma ontwikkelt theoretische kennis en praktische vaardigheden, waardoor afgestudeerden een aantal potentiële opties voor loopbaanontwikkeling krijgen in de academische wereld of de industrie.

We voorzien dat ten minste 50 procent van onze afgestudeerden een PhD-plaatsing zal vinden na deze MSc.

Ons programma is afgestemd op de in vivo vraag van de industrie en een groot aantal van onze industriële partners hebben ons verteld dat afgestudeerden van dit programma aantrekkelijke werknemers zullen zijn.

Toelatingseisen

Een Britse 2: 1 graad, of zijn internationale equivalent, in biologische, veterinaire of medische wetenschappen. Je hebt bij voorkeur een praktische kennis van moleculaire en celbiologie en een beetje laboratoriumervaring.

Engelse taalvereisten

Alle aanvragers moeten een van de volgende kwalificaties hebben als bewijs van hun Engelse taalvaardigheid:

 • een undergraduate of master degree, die werd onderwezen en beoordeeld in het Engels in een Engelssprekend Engels land zoals gedefinieerd door UK Visas and Immigration

 • IELTS Academic: totaal 6.5 (minstens 6.0 in elke module)

 • TOEFL-iBT: totaal 92 (minstens 20 in elke module)

 • PTE (A): totaal 61 (ten minste 56 in elk van de secties "Communicatieve vaardigheden"; de secties "Vaardigheden inschakelen" worden niet in aanmerking genomen)

 • CAE en CPE: totaal 176 (minimaal 169 in elke module)

 • Trinity ISE: ISE II met onderscheidingen in alle vier componenten

Graden die in het Engels worden onderwezen en beoordeeld, mogen niet meer dan drie jaar oud zijn aan het begin van je opleiding. Taalproeven mogen niet ouder zijn dan twee jaar aan het begin van je opleiding.

Vergoedingen en kosten

Je bent verantwoordelijk voor het veiligstellen van de financiering om al je collegegeld, extra kosten en kosten voor levensonderhoud te dekken voor de duur van je studie.

Beurzen en financiering

Britse staatsburgers, mensen met een vaste status en een aantal EU-onderdanen die niet in het VK wonen, kunnen in aanmerking komen voor een postuniversitaire lening tegen honoraria - en in sommige gevallen kosten van levensonderhoud.

Opleiding te volgen in:
Engels
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Zie 35 andere vakken van The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine »

Laatst bijgewerkt op October 23, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Sept. 9, 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
13,000 GBP
(UK / EU). 29.600 GBP (internationaal).
Deadline
Aug. 2, 2019
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 9, 2019
Aanmeldingslimiet
Aug. 2, 2019

Sept. 9, 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Aug. 2, 2019
Einddatum