Apotheek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Apotheek

Processen van preventie, promotie, bescherming en herstel van de gezondheid, door de ontwikkeling van activiteiten in verband met de klinische en toxicologische analyse, voedsel en medicijnen.

Speelveld

Industrie medicijnen, voedsel, cosmetica, ontsmettingsmiddelen, domissaneantes en benodigdheden voor de diagnose; ziekenhuizen; apotheken van allopathische en homeopathische geneesmiddelen; openbare apotheken; afgeven van medicijnen; distributeurs; laboratoria voor klinische en toxicologische analyse; onderwijs en onderzoek; farmaceutische en technische bijstand; farmaceutische zorg; gezondheid en toezichthoudende organen en bloed therapie centra en oncologie.

Wat doet de professional

Onderzoek produceren en controle van de kwaliteit van geneesmiddelen, cosmetica en toiletartikelen. Biedt een leidraad voor het gebruik en de goede bewaring van geneesmiddelen. In de voedingsindustrie, actief in de productie en kwaliteitscontrole van levensmiddelen. Het is verantwoordelijk voor de behandeling van biologische materialen, kunnen helpen bij de diagnose van vele ziekten. Het werkt in de regulerende instanties en professionele inspectie en goedkeuring, registratie en controle van geneesmiddelen. Zij is actief in de toxicologische evaluatie van medicijnen, voedsel, cosmetica, ontsmettingsmiddelen en domissaneantes. Het is verantwoordelijk voor het technisch farmaceutische bedrijven, de klinische en laboratoriumtests, voorbij toxicologie.

Laatst bijgewerkt op jul 2015

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Universidade de Caxias do Sul - UCS is a Brazilian higher education institution characterized for being an institution that belongs to the community. Its activities cover directly the Northeastern reg ... Lees meer

Universidade de Caxias do Sul - UCS is a Brazilian higher education institution characterized for being an institution that belongs to the community. Its activities cover directly the Northeastern region of the state of Rio Grande do Sul, which is located in the southernmost part of the country. Lees Minder