Applied Medical Image Analysis (PgCert, PgProfDev - Online leren)

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Programmabeschrijving

Dit programma heeft tot doel kennis, vaardigheden en begrip van medische beeldanalyse te verspreiden, waardoor effectieve en efficiënte medische beeldanalyse mogelijk is die zowel klinisch als commercieel kan worden gebruikt.

Met betrekking tot de fysica van beeldvorming en aanverwante technieken, is er ook aandacht voor gespecialiseerde inhoud voor beeldverwerking en analyse.

Studenten zullen ook gebruik kunnen maken van de MATLAB computeromgeving en programmeertaal.

Dit programma maakt gebruik van onze expertise op het gebied van beeldverwerking en -analyse, waarmee cursisten op dit gebied kunnen trainen via een online leeromgeving.

Online leren

Toegang tot onderwijs van wereldklasse aan de Universiteit van Edinburgh, terwijl u uw lokale professionele en persoonlijke verplichtingen waar u woont, behoudt.

Onze online studenten hebben niet alleen toegang tot de uitstekende bronnen van Edinburgh, maar worden ook onderdeel van een ondersteunende online community, die studenten en docenten van over de hele wereld bij elkaar brengt.

Studenten zullen via internet toegang moeten krijgen tot materialen, discussiefora, referenties, activiteiten en andere online leermiddelen.

Programmastructuur

Je mag maximaal 30 credits per semester opnemen.

Kern vakken:

 • Technieken en natuurkunde (20 studiepunten)
 • Praktische beeldanalyse 1 (10 credits)
 • Praktische beeldanalyse 2 (10 credits)
 • Beeldanalyse (10 credits)
 • Algemene beeldverwerkingstechnieken 2 (10 credits)

Postdoctorale professionele ontwikkeling

Postdoctorale professionele ontwikkeling (PPD) is bedoeld voor werkende professionals die hun kennis willen vergroten via een cursus op postacademisch niveau, zonder de tijd of financiële toewijding van een volledige Masters, een Postgraduate Diploma of een Postgraduate Certificate.

U mag maximaal tweeëntwintig studiepunten van cursussen volgen via ons PPD-schema. Deze leidden tot een postgraduate toekenning van studiepunten door de Universiteit van Edinburgh. Als alternatief, na een jaar cursussen volgen, kunt u ervoor kiezen uw studiepunten over te dragen en door te studeren naar een hogere prijs voor een Masters, Postgraduate Diploma of Postgraduate Certificate-programma.

Hoewel PPD-cursussen gedurende een jaar verschillende startdatums hebben, kun je in de maand september alleen een Masters-, Postgraduate Diploma- of Postgraduate Certificate-programma starten. Elke tijd besteed aan het bestuderen van PPD zal worden afgetrokken van de tijd die je nog hebt om een ​​Masters, Postgraduate Diploma of Postgraduate Certificate-programma te voltooien.

Leerresultaten

 • Demonstreer vakspecifieke kennis en inzicht in theoretische en praktische aspecten van medische beeldanalyse en -verwerking.
 • Ontwikkel gespecialiseerde vaardigheden en kritisch inzicht in geavanceerde beeldanalyse en verwerkingsprincipes met behulp van het MATLAB-platform.
 • Krijg kritisch inzicht in uitdagingen die ten grondslag liggen aan beeldanalyse, inclusief beeldverbetering en het compenseren van artefacten.
 • Pas gespecialiseerde vaardigheden toe op beeldanalyse en -verwerking door middel van onafhankelijke en autonome activiteit en communiceer de resultaten voor verschillende doelgroepen.
 • Beoordeel kritisch verschillende architecturen voor het leren van machines en algoritmen die worden gebruikt in de segmentatie, clustering en classificatie van afbeeldingen.

Carrièremogelijkheden

Medische beeldanalyse en -verwerking zijn van groot belang op het gebied van geneeskunde, vooral bij niet-invasieve behandeling en klinische studie.

Er is een duidelijke behoefte aan de nauwkeurige interpretatie en analyse van medische beelden, waarbij vaak een computerondersteund systeem nodig is om het beeld, de beeldstructuur te begrijpen en te weten wat het betekent.

We verwachten dat dit programma leerlingen uit verschillende disciplines zal helpen bij het verwerven van een kennisbasis en vaardigheden die betrokkenheid en werkgelegenheid op het gebied van beeldverwerking en -analyse zullen ondersteunen.

Toelatingseisen

Een UK 2: 1 honours degree, of het internationale equivalent daarvan op gebieden zoals geneeskunde, diergeneeskunde, radiologie, radiografie, radiotherapie, verpleegkunde, biologische wetenschappen, biomedische wetenschappen, farmacologie, scheikunde, natuurkunde, engineering, beeldanalyse, beeldverwerking, computer Wetenschap, informatica, neurologie, neurochirurgie, psychiatrie, psychologie, beroertegeneeskunde, geriatrie / geneeskunde van ouderen, en neurowetenschappen.

We kunnen uw aanvraag ook overwegen als u werkervaring heeft op een gerelateerd wetenschappelijk gebied, bijvoorbeeld in een ziekenhuis of onderzoekslaboratoria gedurende 3 of meer jaren. Neem contact op met het programmateam om te controleren voordat je je aanmeldt.

Engelse taalvereisten

Alle aanvragers moeten een van de volgende kwalificaties hebben als bewijs van hun Engelse taalvaardigheid:

 • een undergraduate of master degree, die werd onderwezen en beoordeeld in het Engels in een Engelssprekend Engels land zoals gedefinieerd door UK Visas and Immigration
 • IELTS Academic: totaal 6.5 (minstens 6.0 in elke module)
 • TOEFL-iBT: totaal 92 (minstens 20 in elke module)
 • PTE (A): totaal 61 (ten minste 56 in elk van de secties "Communicatieve vaardigheden"; de secties "Vaardigheden inschakelen" worden niet in aanmerking genomen)
 • CAE en CPE: totaal 176 (minimaal 169 in elke module)
 • Trinity ISE: ISE II met onderscheidingen in alle vier componenten

Graden die in het Engels worden onderwezen en beoordeeld, mogen niet meer dan drie jaar oud zijn aan het begin van je opleiding. Taalproeven mogen niet ouder zijn dan twee jaar aan het begin van je opleiding.

Laatst bijgewerkt op dec 2020

Over de school

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations.

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations. Lees Minder