Arts associate bestudeert postgraduate diploma

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Physician Associate Studies MSc (onder voorbehoud van validatie) heeft tot doel u te voorzien van de relevante vaardigheden en kennis die nodig is om artsen in de diagnose en behandeling van patiënten te ondersteunen.

Je wordt opgeleid in het gebruik van medische geschiedenis te nemen, uit te voeren lichamelijke onderzoeken, verzoek en analyseren van de testresultaten, te diagnosticeren ziekten, en de ontwikkeling van plannen voor de behandeling en het beheer.

Highlights

 • Gedeeld site met een van de grootste academische ziekenhuizen NHS
 • award 'Best Postacademisch Onderwijs Team' in 2013
 • 100% slagingspercentage op de Physician Associate Nationaal Onderzoek
 • Langstlopende Arts Associate cursus in het Verenigd Koninkrijk

Collegegeld *

2016 binnenkomst UK en EU:

 • MSc full time: £ 9000
 • MSc part time: £ 5.000 per jaar

2.016 Niet-EU (International):

 • MSc full time: £ 17.325

Aanvragers kunnen in aanmerking komen voor loopbaanontwikkeling leningen:

 • Directgov informatie over Professional and Career Development Loans
 • Vooruitzichten website (voor postdoctorale studies)
 • Kosten worden jaarlijks beoordeeld.

Om te worden geregistreerd op de beheerde vrijwillige register als arts koppelen moet u de nationale kwalificatie-examen na het behalen van de Physician Associate Studies PGDip. Dit examen is geen onderdeel van dit programma en de kosten van het examen is daarom niet opgenomen in uw cursusgeld.

Wat betekent gevalideerd betekenen?

Voor 2016 de toetreding van het PgDip award zal worden veranderd in een MSc award. De nieuwe MSc award is gevalideerd, wat betekent dat de extra kredieten onderworpen zijn aan toezicht, om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de universiteit academische kwaliteitsnormen. De uitkomst van het validatieproces bekend zal worden door mei 2016.

De PgDip award zal alleen beschikbaar zijn in het geval dat de nieuwe MSc award is niet gevalideerd voor 2016 binnenkomst.

toelatingscriteria

U moet voldoen aan zowel de toegang en persoonlijke verklaring criteria in aanmerking komen voor deze cursus. Alle kwalificaties moeten hebben gekregen in de afgelopen vijf jaar (inclusief jaar van toepassing).

Entry criteria: 2016 binnenkomst

Undergraduate-diploma of gelijkwaardig *

 • Kwaliteit: 2: 2 eer minimum.
 • Betreft: Life science of andere gezondheidsproblemen gerelateerd onderwerp.
 • Moet worden ingevuld, toegekend en gecertificeerd door 1 augustus 2016.

Niet-standaard ingang Als u een relevante 2: 2 graad (of aanvaard equivalent) meer dan 5 jaar geleden toegekend, wordt u aangemoedigd om te solliciteren voor de cursus. De academische team zal uw persoonlijke verklaring en het bewijs van relevante werkervaring te beoordelen en nodigen geschikte kandidaten een academische kwalificatie essay te voltooien. Voor meer informatie, stuur een email pgadmiss@sgul.ac.uk Als u een 2: 2 graad (of aanvaard equivalent) in een alternatief onderwerp (bijvoorbeeld niet in een leven / gezondheid science onderwerp of gerelateerde) zouden we u adviseren om te overwegen voltooiing van de Open Universiteit Certificate of Higher Education in Health Sciences aan uw academische in aanmerking komt voor het programma te verbeteren.

Alternatief bewijs van de recente life / health science academische studie (NVQ Niveau 4 en hoger) zal worden beschouwd door de cursus team. Stuur dan uw academische transcripties en de cursus specificatie pgadmiss@sgul.ac.uk~~V ter beoordeling voor het aanbrengen.

Internationale kwalificaties Wij accepteren gelijkwaardige kwalificaties opgedaan in andere landen. Als u graag een toelatingscommissie officier uw kwalificatie herzien, stuur dan een kopie van het aan pgadmiss@sgul.ac.uk~~V. Als uw kwalificatie is niet in het Engels, dan kunt u regelen om te kunnen worden vertaald door een beëdigd vertaler voordat deze naar ons.

Als uw undergraduate degree bevat niet-wetenschap klassen, stuur een email pgadmiss@sgul.ac.uk en wij zullen u de wetenschap matrix GPA calculator te sturen. U wordt gevraagd om de matrix spreadsheet invullen en terugsturen dit met uw aanvraagformulier voor behandeling door de cursus team.

Vermelding van internationale diploma gelijkwaardigheid

Naam van het land Titel van de kwalificatie Resultaat
Verenigde Staten Bachelor's degree in een relevant vakgebied GPA - 3,0
Canada Bachelor's graad in een relevant vakgebied GPA - 3,0 70% rang B
CHINA Bachelor's degree in een relevant vakgebied Grade B 80%
Ghana Bachelor's degree van een Britse NARIC beursgenoteerde instelling in een relevant vakgebied 2: 2 50%
India Bachelor's honours / speciale licentie in een professionele en / of relevante vakgebied (vier jaar duurden) 60%
Pakistan Bachelor / Master's degree in een relevant vakgebied (vier jaar duurden) 60%
Nigeria Bachelor's graad in een relevant vakgebied GPA 3.0 2: 2 50% Grade C

de Engelse taal

Als uw moedertaal niet het Engels, moet u het bewijs van uw Engels taalvaardigheid te bieden.

Engels taaltoetsen zijn slechts geldig voor twee jaar, als het Engels verandert van jaar tot jaar. Als u een test, die nu wordt beschouwd als verouderd hebt voltooid, kunt u gevraagd worden om een ​​ander te voltooien, hoewel de aanvragers alleen worden toegestaan ​​een maximum van twee test-pogingen binnen een periode van een jaar.

IELTS: Algemeen 7.0 met 7.0 in Luisteren, 7.0 in Reading, 7,0 in het schrijven en 7,0 in het spreken.

Pearson Test: Pearson (PTE Academic) Test algemene 67 met 67 in Luisteren, 67 in Reading, 67 in schrijven, 67 in Spreken.

Cambridge Engels Geavanceerd (Certificate in Advanced Engels): Cambridge Engels Geavanceerde overall 185 met niet minder dan 176 in elke sectie.

Cambridge Engels: Proficiency (ook bekend als Certificate of Proficiency in het Engels): Cambridge Engels: Proficiency overall 185 met niet minder dan 176 in elke sectie

Andere essentiële criteria

Persoonlijke verklaring

U wordt gevraagd om uw redenen te schetsen voor het aanvragen van de cursus in een korte persoonlijke verklaring op het aanvraagformulier.

Verwijzing

Gelieve twee bevredigende verwijzingen naar uw aanvraag te ondersteunen, zowel gedateerd in het afgelopen jaar (vanaf de datum van de aanvraag). Een van deze moet een recente academische referentie zijn en de andere moeten ofwel een tweede academische referentie of een verwijzing professional / werkgever.

Uw scheidsrechters moet u weten goed genoeg, in een officiële hoedanigheid, te schrijven over u en uw geschiktheid voor het hoger onderwijs. Wij hebben geen referenties van familie, vrienden, partners, ex-partners of jezelf te accepteren.

Referenties moeten worden ingediend op de Reference aanvraag formulier binnen twee weken na het maken van een aanvraag in te schrijven op deze cursus. Referenties moet betrekking hebben op uw geschiktheid voor de cursus en uw vermogen om deel te nemen in de academische werkwijzen volgens de begeleiding en vragen opgenomen op het formulier.

Gezondheidsonderzoek

Kandidaten op opleidingen in de gezondheidszorg aanvaard nodig zijn om gezondheid screening passeren. Bij de toelating kandidaten om te studeren en praktijk als huisarts, St George's heeft een verplichting om patiënten en studenten. Als u zich zorgen maakt over een gezondheidskwestie we sterk adviseren bent u vooraf contact met ons op om te solliciteren. Alle aanbiedingen van plaatsen in het St George's, worden onderworpen aan een bevredigende gezondheid klaring en een overeenkomst om passende bloedonderzoek en vaccinaties ondergaan gemaakt.

Alle kandidaten zal worden gevraagd om te worden ingeënt tegen Hepatitis B voor de persoonlijke veiligheid. Als u vast een aanbod aan u door St George's accepteert u een vertrouwelijk gezondheid vragenlijst en verdere informatie over het Hepatitis B screening proces worden gestuurd.

screening politie

Deze cursus zal onder meer werk met kinderen en kwetsbare volwassenen, zodat u verplicht bent om een ​​betere informatieverschaffing en blokkeren controle te hebben. Meer informatie over dit proces zal naar u worden verzonden als onderdeel van de toelatingsprocedure.

professionele registratie

Als u een huidige zorgverlener of als lid van een geregistreerde beroepsorganisatie, vragen wij u de details van uw inschrijving. Als je hebt gehad uw professionele registratie geschorst of ingetrokken, of ondergaan een disciplinaire / geschiktheid om onderzoek te oefenen, zal u gevraagd worden om nadere informatie te verstrekken indien geselecteerd voor een interview. U kan ook worden gevraagd om volledige kopieën van de bijbehorende documentatie.

Modules

Wij hanteren een modulair systeem voor deze cursus wat betekent dat de kwalificatie wordt verkregen door een proces van credit accumulatie - een model gebruikt op cursussen in het Verenigd Koninkrijk en Europa.

De cursus is bedoeld om alle aspecten van de Physician Assistant Competence and Curriculum Framework dekken om ervoor te zorgen dat afgestudeerden in staat zijn om te slagen op de Nationale examen aan het einde van de cursus en werken als arts vennoten in primaire of secundaire zorg.

Jaar een

Het eerste jaar is gewijd aan het waarborgen van alle studenten hebben een goede basis in de wetenschap ten grondslag liggen aan de gezondheidszorg. Communicatie en klinisch onderzoek vaardigheden zijn een belangrijk onderdeel van het eerste jaar curriculum. U ontvangt een week vier dagen op de campus en een dag van de klinische stages, die in een GP praktijk zal worden georganiseerd.

Jaar twee

In het tweede jaar zul je beginnen met Special Topics weken (over vaardigheden zoals ECG interpretatie en hechten) voor het begin van uw ziekenhuis plaatsingen. U zult dan op de campus een dag om de drie weken als het accent verschuift in de richting van klinisch werk en stages met 40 weken wordt besteed in het ziekenhuis en zes weken worden besteed aan een GP plaatsing.

De modules voor deze cursus zijn geïntegreerd; uw leren gedurende een module zal aanzienlijk informeren en beïnvloeden je leren in een andere module. De cursus bestaat uit zeven modules van in totaal 180 studiepunten op niveau zeven.

Methoden onderzoek (15 studiepunten)

De module is bedoeld om studenten met een kwantitatieve en kwalitatieve benaderingen vertrouwd te onderzoeken en om studenten in staat stellen om passende methoden te gebruiken bij het uitvoeren van hun eigen onderzoek.

Foundations of Clinical Medicine (45 studiepunten)

Deze module heeft betrekking op geïntegreerde systemen in het lichaam, pathologie, differentiële diagnose vaardigheden, modellen van de besluitvorming en toepassingen van de onderbouwing wetenschappen aan de patiënt omstandigheden. Het geeft ook een overzicht van de klinisch relevante elementen van de menselijke anatomie, fysiologie, biochemie, microbiologie, immunologie en pathologie.

Evidence Based Practice in de gezondheidszorg (15 studiepunten)

Deze module stelt u in staat te lokaliseren en te evalueren bewijs ten grondslag liggen aan de besluitvorming in de gezondheidszorg en om je vaardigheden te ontwikkelen in een kritische beoordeling van dit bewijsmateriaal.

Applied Pharmacology (15 studiepunten)

Deze module legt de basis voor toekomstige voorschrijven activiteit en zorgt ervoor dat u een goed begrip van de gemeenschappelijke drugs en de gevolgen ervan.

Persoonlijke en professionele ontwikkeling voor Physician Associates (30 studiepunten)

Deze module loopt gedurende de twee jaar en je prestatie van de kern klinische competenties, procedurele vaardigheden en werken met specifieke klinische voorwaarden zal worden gedocumenteerd. Developmental beoordelingen steunen de praktische leren bereikt tijdens deze module.

Physician Associate Toegepaste klinische kennis en vaardigheden (30 studiepunten) *

Deze module maakt de toepassing van klinische kennis en onderzoek vaardigheden met de juiste begeleiding van gekwalificeerde en ervaren artsen in real klinische omgevingen, die je voorbereiden voor de toegang tot de beroepspraktijk.

Service Improvement Masters Project (30 studiepunten) *

Deze module zal helpen bij het ontwerpen en een onderzoeksproject dat de praktijk procedures kunnen veranderen en een positieve invloed hebben op de resultaten bij patiënten uit te voeren. U ontvangt een werk-based service verbetering project uit te voeren, het verzamelen van uw eigen gegevens, analyseren en rapporteren van uw resultaten.

* De beschikbaarheid van deze modules is afhankelijk van de volledige validatie van de MSc plaatsen. De uiteindelijke validatie uitkomst is waarschijnlijk bekend te worden met mei 2016.

Carrière

De arts associate rol is relatief nieuw in het Verenigd Koninkrijk, maar is goed ingeburgerd in Amerika. We verwachten dat onze afgestudeerden om uitdagende functies in huisartsenpraktijken en acute trusts in het Verenigd Koninkrijk te beveiligen.

Tegen het einde van de cursus moet je in staat om:

 • veilig practitice in een breed scala van klinische settings binnen uw bereik van de praktijk en onder overeengekomen toezicht
 • zijn een deskundige communicator die empathisch op een wijze die past bij een gezondheidszorg beroep
 • kritisch te onderzoeken gezondheidsverschillen en de uitdagingen van het werken in een multiculturele omgeving
 • zich bewust zijn van de grenzen van uw competentie en toegewijd aan acteren binnen deze grenzen
 • kritisch te evalueren het kader van multiprofessionele werken in teamverband
 • zijn bedreven in het gebruik van communicatie en informatie technologische vaardigheden voor de gezondheidszorg
 • kritisch te beoordelen het bewijsmateriaal ten grondslag liggen aan hun praktijk
 • is een capabele en gemotiveerde levenslang leerling die voortdurend bezig met actieve professionele ontwikkeling
 • begrijpen de noodzaak te handhaven en bevordering van de gezondheid, maar ook te genezen of verlichten ziekte, en let op uw verplichtingen richting de samenleving, alsmede individuen
 • integreren theoretisch en klinisch onderwijs

Sommige Amerikaanse-gekwalificeerde arts medewerkers werken al in het Verenigd Koninkrijk in acute en maatschappelijke instellingen, net als de afgestudeerden uit het Verenigd Koninkrijk opleidingen.

We werken er hard aan om de openstelling van kansen op werk voor onze afgestudeerden; terwijl de artsen en de medische gemeenschap nog steeds een grote belangstelling uit te drukken. De NHS is ook de ondersteuning van de cursussen en het bevorderen van arts associate posten in het Verenigd Koninkrijk.

U kunt deze links nuttig zijn bij de arts associate rol verkennen vinden:

 • Competentie en Curriculum Kader voor de Physician Assistant
 • Matrix Specificatie van de Core Clinical Voorwaarden voor de Physician Associate
 • Britse Association of Physician Associates
 • American Academy of Physician Assistants

Studeren

Het onderwijs wordt geleverd door middel van een verscheidenheid van methoden, waaronder lezingen, probleemgestuurd onderwijs, zelfstandig leren, kleine groepsdiscussies, klinische en maatschappelijke stages, rollenspel, presentaties en post mortems.

Onderwijs- en leermethoden

Probleemgestuurd onderwijs

Gegeven een klinisch probleem, zult u zelf-gericht onderzoek te gebruiken om een ​​diagnose te maken en wijzen op een passende manier van handelen. Probleemgestuurd onderwijs stimuleert leren in context, zelf motivatie, en diep in plaats van het oppervlak begrip.

Self-gerichte studie

U vindt er een gebied van belang in-diepte, de ontwikkeling van onderzoek en presentatievaardigheden te bestuderen en inzicht te krijgen in mogelijke carrière, met behulp van zelf-gerichte studies.

In het eerste jaar, worden lezingen aangevuld met groepswerk, ontworpen om de klinische en communicatieve vaardigheden te ontwikkelen. U bent toegewezen een professionele ontwikkeling supervisor, die een huisarts en klinische vaardigheden ontwikkeling ondersteuning gedurende uw twee jaar.

In het tweede jaar, zult u gemeenschap plaatsingen blijven, evenals draaien door middel van een aantal klinische stages, waaronder:

 • algemeen medicijn
 • pediatrie
 • verloskunde en gynaecologie
 • spoedeisende hulp
 • geestelijke gezondheid
 • evaluatiemethoden

Assessments zijn ontworpen om u voor te bereiden op het Nationaal Onderzoek en zal een mix van geschreven papers, schriftelijke examens en Objective-gestructureerde klinische onderzoeken zijn.

Een portfolio van je ontwikkeling van de kern klinische vaardigheden en competenties wordt bewaakt gedurende beide jaren voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling module, en voor de definitieve beoordeling aan het eind van de cursus ingediend. Schriftelijke cursussen opdrachten en / of presentaties zijn ingesteld voor de modules in Evidence Based Practice in de gezondheidszorg, Kind en Gezin Gezondheid, persoonlijke en professionele ontwikkeling en Foundations of Clinical Medicine.

Toepassing

Voor het aanvragen van één van onze postdoctorale geleerd cursussen, download dan het aanvraagformulier voor de cursus waarin u geïnteresseerd bent en de terugkeer van de vorm samen met ondersteunende documentatie voor ons.

Applied Oefening voor Gezondheid PGCert / PgDip / MSc

 • Aanvraagformulier (MSWord)
 • Ondersteunende documentatie
 • Interview / online interview (in het voorjaar en in de zomer)
 • UK / EU deadline: 14 december 2015 (januari intake), 27 augustus 2016 (september intake)
 • International deadline: 29 juni 2016

Biomedische Wetenschappen MREs

 • Status: niet accepteren van applicaties
 • Aanvraagformulier (MSWord)
 • Ondersteunende documentatie
 • Panel interview (vanaf maart)
 • UK / EU deadline: TBC 2016 binnenkomst
 • International deadline: TBC 2016 binnenkomst

Master of Research in Clinical Research MREs (Clin)

 • Aanvraagformulier (MSWord)
 • Aanvraagformulier gids (MSWord)
 • Ondersteunende documentatie
 • Panel interview: 1 juni 2016
 • UK / EU deadline: 9 mei 2016 05:00

Genomic Medicine PGCert / PgDip / MSc

 • Aanvraagformulier (MSWord)
 • Ondersteunende documentatie
 • Deadlines: 18 januari 2016 (maart intake, PT only)

Gezondheidszorg Praktijk PGCert / PgDip / MSc

 • Aanvraagformulier (MSWord)
 • Ondersteunende documentatie
 • Deadline: 29 april 2016
 • Selectie events: Data voor verdere selectie gebeurtenissen wordt gepubliceerd te zijner tijd.

Fysiotherapie MSc (pre-registratie)

 • Aanmelden via UCAS (niet UKPASS) met behulp van code B161
 • Interview / online interview (TBC 2016 entry)
 • deadline UCAS (UK / EU): 31/01/2016
 • deadline UCAS (International): 31/03/2016

Revalidatie PgDip / MSc

 • Aanvraagformulier (MSWord)
 • Ondersteunende documentatie
 • Interview / online interview (in het voorjaar en in de zomer)
 • UK / EU deadline: 14 december 2015 (januari intake), 27 augustus 2016 (september intake)
 • International deadline: 29 juni 2016

Ondersteunende documentatie

U moet ons voorzien van alle nodige bewijsstukken, of uw aanvraag kunnen onvolledig worden beschouwd.

Gebruik onze applicatie checklist om ervoor te zorgen dat u alle nodige informatie te verstrekken (MSWord)

Stuur uw formulier en documentatie

Het aanvraagformulier en de bewijsstukken moeten worden teruggebracht naar: Postgraduate Admissions Officer Admissions St George's, Universiteit van Londen Cranmer Terrace Londen SW17 0RE Als je eenmaal hebt aangebracht, zullen we uw aanvraag per e-mail te erkennen. Het is essentieel dat u de instellingen van uw e-mailaccount te controleren om ervoor te zorgen kun je berichten van St George's te accepteren. De beoordeling van de aanvragen vindt plaats tussen september en het vroege voorjaar van ieder studiejaar cyclus en wij zullen u op de hoogte van de resultaten tijdens of direct na deze periode.

Interviews

Voor de meeste cursussen, zullen de geslaagde kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek (of een Skype-interview voor internationale studenten) gegeven door een paneel of door multi mini interview formaat.

Sommige cursussen zullen voorwaardelijke aanbiedingen om aanvragers te maken zonder interview, als ze voldoen aan alle academische en niet-academische eisen van de cursus. Uitzonderingen hierop zijn onder andere niet-standaard aanvragers en die van toepassing zijn op routes die een interview (geavanceerde praktijk routes) vereisen.

* Selectie evenementen

Sommige cursussen vereisen aanvragers een selectie gebeurtenis, die meestal plaatsvinden in juni en begin juli op onze campus in Tooting te wonen.

Aanvragers zullen gaan met een aantal verschillende selectie activiteiten, ontworpen om de volgende vijf competenties te verkennen:

 • Professionalisme
 • Werken in een team
 • Interpersoonlijke Communicatie
 • Besluitvorming
 • Zelfbewustzijn
 • verdere voorbereiding

MSc Fysiotherapie: Kandidaten die wensen om de anatomie en fysiologie Level 3 gangen vrijwillig af ter voorbereiding op de MSc in Fysiotherapie kan wensen om de Open Study College website te bezoeken voor meer informatie -

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Welcome to St George’s, University of London, the UK’s only independent medical and healthcare higher education institution. St George’s is a modern, innovative academic and research organisation buil ... Lees meer

Welcome to St George’s, University of London, the UK’s only independent medical and healthcare higher education institution. St George’s is a modern, innovative academic and research organisation built upon a rich history stretching back 250 years. Alumni include John Hunter, known as the father of modern surgery, and Edward Jenner, creator of the first vaccine, used to eradicate smallpox. Lees Minder