Associate degree in de medische bijstaan

Algemeen

4 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Associate's Degree in de Medische Bijwonen

Degree Southern Technical College Associate's in Medische Bijwonen kan u helpen voor te bereiden op een carrière in de gezondheidszorg. Voor velen, die werkzaam zijn in de gezondheidszorg is niet alleen een droom - het is een roeping. Als dit klinkt alsof je, opleiding onze Medische Bijwonen Associate's is een geweldige manier aan de slag in de gezondheidszorg.

Deze Medische Bijwonen programma is ontworpen om u bloot te stellen aan zowel de administratieve en klinische aspecten van een zorgomgeving, en omvat cursussen in de medische theorie en terminologie, klinische procedures, medische facturering en anatomie en fysiologie. Medische assistenten werken nauw samen met artsen en zijn vaak het belangrijkste punt van contact met een patiënt. Medische assistenten spelen een belangrijke rol in een goed beheerde medische kantoor en hebben een verscheidenheid van verantwoordelijkheden.

In dit Medische Assistentie programma, zult u deelnemen aan klinisch laboratorium klassen, waar u de kennis die je hebt geleerd kunt toepassen en bouwen real-world vaardigheden voor werkgevers van vandaag. U zal ook deelnemen aan een verplichte Externship, die verder mogelijkheden om geleerde vaardigheden en competenties toe te passen biedt. Onze hands-on medisch assistent opleiding zal u scheiden van uw collega's en helpen u de ervaring om te slagen in een nieuwe medische bijstaan ​​carrière.

Na succesvolle afronding van het Medische Bijwonen opleiding Associate's, kunnen afgestudeerden entry-level werkgelegenheid als medisch assistenten met eigen artsen, klinieken en andere zorginstellingen te streven. Afgestudeerden van dit programma kan ook van toepassing te zitten voor de Registered Medical Assistant (RMA) of National Certified Medical Assistant (NCMA) certificering examens.

De Medische Bijwonen opleiding

  • Kan in ongeveer 18 maanden worden afgerond.
  • Bestaat uit hands-on instructie van ervaren professionals.
  • Biedt flexibele planning. 'S morgens,' s middags en 's avonds lessen beschikbaar.
  • Verplichte Externship die u toelaat om geleerde vaardigheden en competenties toe te passen.

Carrière mogelijkheden bij het afstuderen

  • medisch assistent
  • Phlebotomist
  • Hospital Admissions Assistant
  • Chiropractie Assistant

Als u geïnteresseerd bent om meer te leren over hoe u uw Associate Degree in de Medische Bijwonen verdienen bent, en of Southern Technical College is een goede pasvorm voor u, vul het formulier op deze pagina om meer informatie te ontvangen. Of bel nu om een ​​goed geïnformeerde vertegenwoordiger te spreken.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At Southern Technical College, our career training programs are designed to help you reach your career goals – whatever they may be! Southern Technical College is the right place for students who want ... Lees meer

At Southern Technical College, our career training programs are designed to help you reach your career goals – whatever they may be! Southern Technical College is the right place for students who want quality career training in the growing fields of Allied Health, Business, Design, Education, Information Technology, Legal Studies, Nursing and Technical Trades. So what are you waiting for? Contact an admissions representative at... Lees Minder
Bonita Springs , Fort Myers , Port Charlotte , Tampa , Auburndale , Brandon , Zet Dora op , Orlando , Sanford + 8 Meer Minder