Associate degree in de verpleegkunde

Mid Michigan College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Associate degree in de verpleegkunde

Mid Michigan College

2

A Legacy of Excellence

Sinds MMCC eerste examenklas van 21 verpleegkundigen in 1969, heeft het College meer dan 3500 verpleging referenties verleend. Het College verplegend docenten en personeel zijn toegewijd aan het ontwikkelen van een uitstekende en medelevend professionals.

Vraag rond. Onze afgestudeerden dienen ter plaatse en in de hele staat. Je zult zien hoe gerespecteerde ons programma is, en hoe uitzonderlijk bereid en bekwaam onze afgestudeerden zijn als ze carrière in te voeren.

Real Skills for Future Nurses

Onze state-of-the-art simulatie laboratoria in zowel Harrison en Mt. Aangename studenten in staat stellen verpleegkundige vaardigheden te oefenen zonder het verlaten van de campus. Meer informatie over onze verpleging laboratoria en simulatie-apparatuur. https://www.midmich.edu/academics/programs-of-study/health-sciences/nursing/labs-facilities MMCC studenten verpleegkunde krijgen klinische ervaring in zowel de acute zorg en langdurige zorg voorzieningen. Studenten worden bereid als entry-level Associate Degree geregistreerde verpleegkundigen, klaar om de werkgelegenheid onmiddellijk beginnen na het afstuderen. Na het afstuderen, onze studenten komen in aanmerking om te zitten voor de licentiestatus door het nemen van de NCLEX-RN examen.

MMCC studenten gemiddeld 80% -90% slagingspercentages op deze test.

Selectieve Admissions Betekent Geen Wachtlijst

In 2010, MMCC overgestapt van een wachtlijst-based verpleegkundige programma om opnames selectief. Het college is verheugd over 220 verpleegkundigen per jaar, gebaseerd op de kracht van hun applicaties aan het programma.

carrière Overzicht

Geregistreerd Verpleegkundigen zijn verpleegkundigen die betrokken zijn bij de directe patiëntenzorg. Deze beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg te beoordelen patiënten helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van behandelplannen, het toezicht op de resultaten van behandelingen, en houdt patiënten en hun families geïnformeerd over hun medische opties en gezondheidskwesties.

2

Job / Career Outlook

winst Nationaal gemiddelde: $ 71.000 / jaar. MI Average: $ 67.690 / jaar. Employment Outlook (2014-2024) : 16% - Veel sneller dan gemiddeld. * Informatie van US Bureau of Labor Statistics, 2014 cijfers.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Aug. 2019
Duration
Duur
5 semesters
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Harrison, Michigan
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Mount Pleasant, Michigan
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan