Wat is spannend en nieuw over ADN programma Northern's?

Met onze nieuwe gestroomlijnde ADN curriculum kunnen studenten de opleiding in slechts vijf semesters invullen en klaar zijn voor entry-level carrière in ziekenhuizen, thuiszorg organisaties, langdurige zorg, kantoren privé arts en nog veel meer.

Vanaf de herfst 2015, kan vereiste cursussen in één semester worden afgerond, en al onze cursussen zijn volledig in lijn met New Mexico Nursing Education Consortium (NMNEC) over de hele staat. Begin uw verpleegkundig onderwijs vandaag op Noord!

Ons doel: Het doel van het NNMC ADN programma is om cultureel divers geregistreerde verpleegkundigen die belichamen professionele waarden te bereiden en te integreren wetenschap, integriteit en kwaliteit van patiëntgerichte zorg in de kunst en wetenschap van de verpleging.

Het ADN-programma bereidt afgestudeerden voor een succesvolle afronding van de Nationale Raad Licensure Examen-Registered Nurse (NCLEX-RN). Het ADN programma bevordert student succes door middel van academische advisering, meerdere lesgeven / leren modaliteiten, tutoring, verwijzingen voor persoonlijke begeleiding en sanering diensten.

Afgestudeerden van de ADN-programma bereid zijn om verder te gaan in de richting van de voltooiing van een Bachelor of Science in Nursing.

Nursing is een van de snelst groeiende beroepen in de gezondheidszorg in de Verenigde Staten. De vraag naar verpleegkundigen is nog nooit zo groot geweest. Nursing biedt een breed scala aan carrièremogelijkheden werken met verschillende bevolkingsgroepen, van neonatale zorg aan gerontologie.

PROGRAMMA MISSIE EN FILOSOFIE

De missie van het ADN-programma is een kwaliteit van het onderwijs dat voorbereidt verpleegkundigen bij de gevorderde beginner niveau voor een veilige, holistische zorg aan klanten over de hele levensduur te bieden. Het ADN programma richt zich op toelating en afstudeerders van de lokale gemeenschap. De afgestudeerden van het ADN-programma zijn rolmodellen voor anderen en tonen een verbintenis tot levenslang leren.

Het concept van educatieve humanisme zoals gevonden in de geschriften van Carl Rogers en H.Jerome Freiberg en de filosofie en theorie van de menselijke zorg zoals ontwikkeld door verplegend theoreticus Jean Watson, dienen als de basis voor het ADN-programma filosofie en bieden de disciplinaire, wetenschappelijke, en professionele richtlijnen waarin zowel docenten en studenten leren en te groeien.

DE ADN STUDENT

In de loop van hun ADN studies, zullen de studenten vinden dat emotionele volwassenheid, integriteit, discipline en toewijding zijn kwaliteiten essentieel voor succes. Competentie in het uitvoeren van werkzaamheden verpleging, waardoor veilige verpleging klinische beslissingen, efficiënt en respectvol communiceren met anderen, eerlijkheid, en de mogelijkheid tot geheimhouding zijn extra kritisch attributen die worden gevoed en verwacht van de verpleegkunde student.

Gedurende de twee-jarige opleiding van ADN studies studenten die kritisch denken en technische vaardigheden, evenals de professionele bewustzijn die nodig zijn voor de toegang tot gevorderde beginner verpleegkundige praktijk zal ontwikkelen. De verpleging faculteit is toegewijd om de collaborative onderwijsleerproces omgeving die de ontwikkeling van deze vaardigheden, evenals de mogelijkheden die nodig zijn voor persoonlijke en professionele groei zal stimuleren.

GESCHIEDENIS VAN verpleegkundig onderwijs op NOORD

NNMC heeft een trotse 25-jarige geschiedenis van het opleiden van associate degree verpleegkundigen. Het NNMC ADN-programma is de grootste opvoeder van associate degree verpleegkundigen ten noorden van Santa Fe en het bereiken van de grens van Colorado, 120 mijl verderop. Jaarlijks het ADN-programma afgestudeerden ongeveer 40 tot 50 studenten met een diploma of certificaat in de verpleegkunde (ADN, LPN). Het College of Nursing en Health Science's ontwikkeling in de afgelopen vijf jaar, met de oprichting van een RN aan BSN voltooiing programma weerspiegelt de collectieve vooruitgang van NNMC.

Historisch gezien is de NNMC College of Nursing en Health Sciences is de voorbereiding associate degree verpleegkundigen aan de behoeften van de gemeenschap gezondheidszorg te voldoen, zowel op lokaal en nationaal niveau sinds 1986. Tot op de dag, verpleging faculteit blijven uitoefenen op deze traditie van uitmuntendheid in het verpleegkundig onderwijs door de implementatie van een strenge, evidence-based tweejarige associate degree in de verpleegkunde curriculum dat voldoet aan de New Mexico State Board of Nursing onderwijs eisen. Onnodig te zeggen, zowel studenten en docenten gelijk zijn trots op onze rijke educatieve erfgoed en onze ADN-programma erkende, state-of-the-art.

Algemeen Toelatingsvoorwaarden

 1. Afstuderen van de middelbare school of GED
 2. Cumulatieve GPA van 2,50 of hoger
 3. Een minimum totale individuele score van 67% op de KAPLAN pre-toelatingsexamen.
 4. Een minimum individuele score van 73% in het lezen op het KAPLAN pre-toelatingsexamen.
 5. Een minimum individuele score van 55% in de wetenschap op het KAPLAN pre-toelatingsexamen.
 6. Indiening van een ingevuld verpleeghuis applicatie pakket op 30 april voor de herfst de toelating overweging.
 7. Voltooiing van de volgende voorwaarde natuurlijk het werk aan het eind van het tweede semester vóór de verwachte datum in het ADN-programma met een graad van "C" of beter
 • CHEM 110 / L (4)
<li>of BIOL 210 / L (4)</li>
<li>of andere BIOL (4)</li>

 • BIOL 237 / L (4)
 • PSY 105 (3)
 • ENG 111 (3)
 • Anatomie en fysiologie cursussen moet binnen vijf (5) jaar vóór binnenkomst in het ADN-programma.
<li>Alle studenten verpleegkunde wordt verwacht dat ze elementaire computervaardigheden met inbegrip van tekstverwerking en internet hebben.</li>
<li>Alle studenten verpleegkunde moet hebben en de huidige American Heart Association Basic Life Support (CPR) certificering en de huidige vaccinaties voorafgaand aan de deelname aan klinische verpleegkunde cursussen te behouden.</li>
<li>Eisen voor KAPLAN toelatingsproef scores, zowel de totale en content-specifieke, zijn onderhevig aan verandering.</li>
<li>Formele aanvraag en acceptatie in de verpleging programma is vereist voordat studenten kunnen zich inschrijven in een-Nurs voorvoegsel cursussen in het programma-eisen opgenomen. Ondersteuning cursussen kunnen worden genomen voordat zij in het programma.</li>

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
5 semesters
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019