Associate degree in EMT-paramedicus

Butte College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Associate degree in EMT-paramedicus

Butte College

Associate Degree in EMT-Paramedicus

EMT-Paramedic Programma

www.butte.edu/departments/careertech/healthoccupations/ Mike Smith, Chair (530) 895-2321 Afdeling: AHPS 215 (530) 893-7533 Advies en advisering: (530) 895-2378

Over het programma

Het Paramedic programma is ontworpen om de student voor te bereiden op een erkende paramedicus in de staat Californië te worden. Het voldoet aan alle eisen van Californië. Het programma wordt ook geaccrediteerd door de Commissie over de accreditatie voor de EMS Beroepen (CoAEMSP). Licensure onderzoeken kunnen worden na voltooiing van de twee semesterprogramma.

Om succesvol te zijn in dit programma, moet de student in staat zijn om te werken met een breed scala van mensen, hebben een goede kennis van de anatomie en fysiologie, hebben goede wiskunde en Engels vaardigheden, in staat zijn zich aan te passen aan nieuwe situaties, en in goede lichamelijke staat. Ook wordt aanbevolen dat de student ervaring als een Emergency Medical Technician, een medisch corpsman, of hebben een achtergrond in andere medische hulpdiensten. Studenten die nog op de middelbare school en overweegt een carrière als een paramedicus moet cursussen in wiskunde, anatomie, fysiologie nemen, en eerste hulp.

Carrièremogelijkheden

Werken onder toezicht van artsen en verpleegkundigen, studenten die met succes te voltooien het programma kunnen evalueren zal zijn en de behandeling van een breed scala aan medische en trauma noodsituaties in de pre-ziekenhuis. Zij zullen in staat zijn om medicijnen toe te dienen, te beginnen intraveneuze lijnen, interpreteren EKG ritme strips, te defibrilleren patiënten met een hartstilstand, en het beheer van een groot aantal andere geavanceerde life support procedures.

Werkgelegenheidskansen voor gelicentieerde paramedici zijn beschikbaar in de staat Californië. Deze mogelijkheden zullen naar verwachting blijven in de nabije toekomst.

Toelating tot het Programma

Vereist speciale aanvraag voor toelating. Vereisten moeten worden ingevuld bij een regionaal erkende instelling voor hoger onderwijs of COAEMSP. Eisen omvatten: Afgestudeerd middelbare school of gelijkwaardig, Huidige National Registry (NREMT) certificering of EMT II certificaat, Huidige Basic Cardiac Life Support Healthcare Provider certificaat van de American Heart Association of het Amerikaanse Rode Kruis of gelijkwaardig (niet online CPR), BIOL 20 Human anatomie (geen online labs), BIOL 21 Menselijke Fysiologie (geen online labs), (BIOL 10 Survey of menselijke systemen kunnen worden genomen in plaats van BIOL 20 en BIOL 21) en Butte College beoordelingsniveaus (Engels niveau IV, Reading Level IV, math Level IV).

Om een ​​Associate degree te verkrijgen, moeten de studenten zowel de belangrijkste eisen en die aan het begin van de Carrière en technisch onderwijs Programs deel van die catalogus afstuderen eisen te voltooien.

AS Degree in EMT - Paramedic (60 eenheden Minimum)

Student Learning Outcomes

Na succesvolle afronding van dit programma zal de student in staat om:

  • Demonstreren in de pre-ziekenhuis het instellen van het vermogen om te begrijpen, toe te passen, te analyseren en informatie om hun rol als een instapmodel EMT-P relevant te evalueren.
  • Demonstreren in de pre-ziekenhuis instelling technische vaardigheid in alle vaardigheden die nodig zijn om de rol van een instapmodel EMT-P te vervullen.
  • Demonstreren in de pre-ziekenhuis instelling persoonlijk gedrag in overeenstemming met professionele en werkgever verwachtingen van een instapmodel EMT-P.

Verplichte vakken voor de grote: 36 Units

  • Paramedic-Theorie
  • Paramedic Clinical and Field stage
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Aug. 2019
Duration
Duur
12 - 24 maanden
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Chico, Californië
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates