De School voor Kinesiologie, Gezondheid en Atletiek (KHA) biedt programma's en cursussen voor elke student op IVC. Voor degenen die op zoek zijn naar overdracht en carrièremogelijkheden, geeft KHA instructies voor studenten die zich willen voorbereiden op professionele carrières in het onderwijs (lichamelijke opvoeding in de K-12 en aangepaste gebieden) en aanverwante disciplines in atletische training, coaching, oefenkunde, fitness, gezondheidswetenschappen en Sport Psychologie.

Kinesiologie is een integratieve discipline die zich richt op de verschillende componenten en processen van menselijke beweging in verband met lichamelijke activiteit en sport, waarbij de gebieden menselijke anatomie, fysiologie, neurowetenschappen, biochemie, biomechanica, psychologie, geschiedenis en sociologie zijn opgenomen.

CURSUSSEN

De School of Kinesiology, Health and Athletics bij Irvine Valley College biedt kansen voor studenten in de concepten van levenslange fitness en gezondheid. Studenten oefenen niet alleen oefeningen maar ook worden geïnteresseerd in onderwerpen die verband houden met lichaamsbeweging, zoals de fysiologie van het lichaam, voeding, preventie van letsels en gezondheidsverbetering. Het programma dient alle studenten, ongeacht leeftijd, fitness niveau of eerdere ervaring.

Klassen worden aangeboden in cardiovasculaire fitness, individuele / gepaarde sporten, intramurals, intercollegiate atletiek, team sport en lichamelijke training. De school biedt ook speciale dienstencursussen voor lichamelijk gedwongen individuen die corrigerende en rehabilitatieve oefening zoeken. Alle activiteitsklassen zijn niet alleen bedoeld om te zorgen voor fysiologische ontwikkeling, maar ook om studenten te leren over de principes die betrokken zijn bij dat proces en om hen te introduceren op de bijbehorende onderwerpen voeding, preventie van letsels en gezondheidsverbetering.

Groot

Studenten die van plan zijn om over te stappen naar een vierjarige instelling met een grote opleiding in kinesiologie, recreatie of vrijetijdsbesteding, dienen een faculteitslid te raadplegen in de School voor Kinesiologie, Gezondheid en Atletiek.

Degenen die in een industriële fitness / club fitness omgeving zoeken, worden geadviseerd om het fitness-professioneel certificaat programma te verkennen. Dit eenjarige programma is bedoeld om studenten te kwalificeren om te dienen als persoonlijke trainers, aerobics instructeurs en / of trainers. Degenen die dit programma nastreven zullen worden opgeleid in de principes van de oefenwetenschappen die van toepassing zijn op fitnessevaluatie, oefenadvies en toepassing van passende oefenmethoden.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 1 andere vakken van Irvine Valley College »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
46 USD
per eenheid
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019