Associate degree van de wetenschap in de gezondheidszorg administratie

Brookline College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Associate degree van de wetenschap in de gezondheidszorg administratie

Brookline College

Dit programma wordt aangeboden in Tempe, AZ; en Online.

Welkom bij de Brookline College Associate of Science - Health Care Administration opleiding. Gefeliciteerd met uw beslissing om uw carrière verder in de medische wereld! Bij Brookline, begrijpen we dat een solide basis in de medische kennis en praktijk het verschil tussen een baan en je carrière kunnen zijn. Daarnaast erkennen we het belang van een opleiding in algemene studies. Daarom hebben we deze online opleidingen ontwikkeld om algemeen onderwijs op te nemen met de kritische elementen van een graad in Health Care Administration.

Bel ons vandaag of vul het formulier aan de linkerzijde om meer informatie te krijgen!

Wat leert u in Brookline?

Ons HCA programma is ontworpen om studenten te voorzien van een sterke opleiding in de gezondheidszorg concepten, theorie en management. Studenten zullen kennis en vaardigheden op gebieden zoals het beheer, de beginselen van de gezondheidszorg administratie, elektronische medische dossiers en het bijhouden van gegevens, kwaliteitsmanagement, anatomie en fysiologie, medische kantoor administratie, en nog veel meer te ontwikkelen.

Na het afstuderen, zal je de basis moeten bijdragen aan uw werkgever op het gebied van:

  • beheer
  • Kwaliteitsmanagement
  • Electronic Medial Records
  • Medische Terminologie
  • Anatomie & Fysiologie
  • Medisch recht en ethiek
  • Principles of Healthcare Administration en,
  • Medische Administratie

Vanaf Your Career!

Afgestudeerden van de HCA programma op Brookline College bereid zullen zijn om te functioneren in entry-level gezondheidszorg loopbaan in verschillende medische office instellingen, zoals ziekenhuizen, klinieken, artsenpraktijken of medische apparatuur die vaardigheden in de administratie, registratie, kwaliteit management, human resources management, medisch recht en ethiek, en communicatie. Volgens de O Net Resource Center, 's lands belangrijkste bron voor bedrijfspensioenvoorziening informatie, studenten die afstuderen met een Associate degree in Health Care Administration in staat zijn om functies als Office Manager, Teamleider, Office Coordinator en administratieve ondersteuning voort te zetten. Deze mogelijkheden worden genoemd Bright Outlook Beroepen die door O Net zullen naar verwachting snel zal groeien in de komende jaren, * hebben grote aantallen vacatures of behoren tot die beroepen die nieuwe en opkomende zijn.

De vooruitzichten voor de gezondheidszorg administratie professionals is heel sterk. Door de toenemende industrie en de wijzigingen in de regelgeving, de behoefte aan goed opgeleide en moderne gezondheidszorg beheerders wordt steeds belangrijker.

Bovendien, onze toegewijde career services afdeling - en ons netwerk in de lokale gemeenschap - zal ervoor zorgen dat je elke gelegenheid om te interviewen voor en het bereiken van de juiste baan om je carrière vooruit te gaan ontvangen. Het bereiken van een Associate degree in de gezondheidszorg administratie online is een snelle, flexibele en praktische manier om uw nieuwe carrière te beginnen. Omdat wij volledig zijn toegewijd aan uw succes, zal Brookline College een geweldige plek voor u aan de slag op het gebied van de gezondheidszorg administratie. Uw succes begint hier.

Als u geïnteresseerd bent in online gezondheidszorg administratie programma's zijn, vul het formulier op deze pagina voor meer informatie. Brookline College is klaar om u te helpen uw carrière in de gezondheidszorg te beginnen.

* Http: //www.onetonline.org/link/summary/43-1011.00

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
60 weken
Price
Prijs
30,900 USD
Locations
Verenigde Staten - Phoenix, Arizona
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Tucson, Arizona
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Albuquerque, New Mexico
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
HT