Associate of arts in de apotheek

Santa Fe College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Associate of arts in de apotheek

Santa Fe College

Programma overzicht

Dit programma biedt u de basisvereisten om naar een hogeschool of universiteit te gaan als junior om een ​​bacheloropleiding te voltooien. U bent verantwoordelijk voor het afleveren van de toelatingseisen van de universiteit.

Apotheek is een beroep en veld van de gezondheidswetenschappen die belast is met het verzekeren van veilig en effectief gebruik van medicijnen door het publiek. Traditioneel apotheek en de rol van de apotheker hebben de samenstelling en de verspreiding van medicijnen opgenomen, maar recentere apothekers spelen een steeds grotere rol bij het verstrekken van patiëntenzorg en -diensten, waaronder medicatiebeoordeling, klinische praktijk en drugsinformatie.

De Associate of Arts (AA) -graad is een tweejarige liberal arts diploma ontworpen voor de student die van plan bent om over te gaan tot een bacheloropleiding. Je verdient geen AA in een specifieke hoofdvak; U heeft echter de mogelijkheid om naar een specifieke hoofdvak op een universiteit te volgen door een gerelateerd adviesboek bij Santa Fe College te kiezen. Als u geen track ziet die gericht is op uw beoogde transfer major, kunt u Algemene Studies kiezen en met uw academische adviseur spreken.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Gainesville, Florida
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates