Associate of Science Degree: Pre-Nursing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Associate of Science Degree: Pre-Nursing

Deze tweejarige opleiding bereidt studenten van plan om een ​​verpleeghuis programma of aanverwante gezondheidszorg veld. Welch College is een lid van de Partners in Nursing Program. Zetels in de Partner in Nursing Program (toegediend via Belmont University door de Staat van Tennessee Bard of Nursing) worden gereserveerd voor gekwalificeerde Welch College afgestudeerden van de AS in Science, die vervolgens de Bachelor of Science Degree kan invullen op Belmont University in twee extra jaren.

Programma Details

37 - uur Arts and Science Core

30 - uren Theological Studies Core

69 - uur Biology Core

136 - Totale krediet uur

Andere opleidingen

Biologie Onderwijs - 141 Hours

AS of Science (Nursing) - 71 Hours

Minor in Pre-Health Science - 44 uur

Sample Core Cursussen

BIO 1001. SYSTEMEN IN DE BIOLOGISCHE WETENSCHAP
Een studie van de belangrijkste principes in de biologie, waaronder de wetenschappelijke methode, celorganisatie en karakterisering, energieproductie en consumptie, genetica, karakterisering en classificatie van organismen, orgaansystemen en -processen, ecologie en milieuwetenschappen, en de evolutietheorie en hoe de christen wereldbeeld kan worden toegepast op wetenschappelijk onderzoek.

BIO 3205. Evolutie en ORIGINS

Een grondige studie van de evolutie en de implicaties daarvan voor wetenschap en samenleving. De christelijke reacties op de evolutie door de jaren heen zal worden bestudeerd met de nadruk op een letterlijke interpretatie van Genesis en een jongeaardecreationisme aanpak.

BIO 4006. Moleculaire biologie

Een onderzoek naar de verwerking van informatie in de cel, inclusief gedetailleerde analyses van transcriptie, vertaling, replicatie en de besturingsmechanismen.

BIO 4105. BIOCHEMIE

Een onderzoek naar de functies van biologische moleculen zoals eiwitten, nucleïnezuren, lipiden en koolhydraten met een verhoogde nadruk op enzymen en driedimensionale structuren, evenals hun metabolisme.

Laatst bijgewerkt op nov 2017

Over de school

Welch College is owned and operated by the National Association of Free Will Baptists and is governed by a board of trustees elected by that association. The college subscribes to the beliefs and prac ... Lees meer

Welch College is owned and operated by the National Association of Free Will Baptists and is governed by a board of trustees elected by that association. The college subscribes to the beliefs and practices set forth in the Free Will Baptist Treatise. Lees Minder