Lees de Officiële Beschrijving

Associate of Nursing - Verpleegkundige in de staat Washington

OlympicCollege01

Kijk dan op onze e-brochure aan!

Olympic College is een twee jaar durende openbare universiteit in de staat Washington, dat meer dan 70 verschillende diploma's en getuigschriften in de academische overdracht en professionele technische programma's biedt. De campus in Bremerton is gelegen op een 33-acreplaats omlijst door uitzicht op de Olympic Mountains, Mt. Rainier, zoutwater inhammen, en de Cascade Mountains.

Olympic College biedt verschillende programma's aan gekwalificeerde mannen en vrouwen voor te bereiden om de kwaliteit van de verpleegkundige zorg te leveren. Nursing afgestudeerden werk vinden in tal van instellingen in de gezondheidszorg: thuiszorg, ziekenhuizen, community-based agentschappen en nog veel meer.

OlympicCollege08

Olympic College biedt een tweejarige Nursing curriculum ontworpen om gekwalificeerde mannen en vrouwen voor te bereiden op Registered Nurses geworden. De tweejarige opleiding is goedgekeurd door de Washington State Nursing Care Quality Assurance Commissie (www.doh.wa.gov/hsqa/Professions/Nursing), En is geaccrediteerd door de Accreditatie Commissie voor Onderwijs in de verpleegkunde (www.acenursing.org). Het programma bestaat uit een balans van het algemeen onderwijs cursussen, verpleging theorie, en de verpleegkundige praktijk. Na acceptatie, zullen de meeste studenten het programma in zes academische kwartalen te voltooien. VERPLEEGKUNDIGE 151, dosering berekeningen, vereist een minimum 3,7 Grade Point. Alle andere verpleegkundige opleidingen vereisen een minimum 2,2 (80%) Grade Point of hoger om vooruitgang te boeken in de Nursing Program. Afgestudeerden zijn voorbereid op de werkgelegenheid als geregistreerde verpleegkundigen in de thuiszorg, ziekenhuizen, langdurige zorg en community-based care agentschappen. De afgestudeerde van de Nursing-programma zal de Associate in Technical Arts Degree waarop de kandidaat in aanmerking komt (voor in aanmerking te komen) om het NCLEX examen af ​​te leggen voor licentiestatus als een Registered Nurse te ontvangen. De licentie mag de verpleegkundige naar de juridische eigendom van de Registered Nurse te gebruiken in de staat Washington.

OlympicCollege02

Waarom kiezen voor Olympic College?

 1. Persoonlijke aandacht en kleine klassen
 2. Betaalbaar collegegeld en homestay
 3. Residentiële zaal beschikbaar op de campus
 4. Gunstig gelegen in de buurt van Seattle
 5. TOEFL niet verplicht
 6. Intensive Engels Program
 7. Gratis gesprekspartners
 8. International Student Club
 9. On-campus werkgelegenheid
 10. 4-en 6-week zomer sessies Intensive Engels
 11. Gegarandeerd wo-toelating tot de aangewezen 4 jaar universiteiten
 12. Kleine internationale studentenpopulatie biedt mogelijkheden om Engels te spreken
 13. Kansen om betrokken te raken in het leven op de campus krijgen en vrienden voor het leven

Collegegeld & Typische Kosten: Non-resident
Collegegeld / kosten $ 4053
Boeken / Supplies $ 1095
Andere $ 3355
Kamer / board $ 9828
TOTAL $ 18.231

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
18,231 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019