Lees de Officiële Beschrijving

Ontdek talloze spannende mogelijkheden in de wereld als een Registered Nurse! Nursing is een zeer gerespecteerde, dynamisch beroep, waarvoor permanente educatie, inzet, en mededogen. Geregistreerde verpleegkundigen bieden compassionate, uitgebreide zorg op basis van wetenschappelijke kennis, geavanceerde technologie en gespecialiseerde klinische vaardigheden in een verscheidenheid van instellingen.

Nursing Degrees

De Polk State College Department of Nursing associate degree-programma werd in 1965 opgericht met het oog op deelname als een actieve partner in het voldoen aan de medische behoeften van de gemeenschap door het opleiden en voorbereiden van entry-level professionele verpleegkundigen te oefenen in een verscheidenheid van instellingen. Onze school voor verpleegkundigen is continu onderhouden van een standaard of excellence met afgestudeerden consequent boven de Florida en nationale gemiddelden over de licentie-examen om een ​​Registered Nurse (RN) zijn. Een RN aan BSN baccalaureaat programma werd in augustus 2011 toegevoegd met een doel van het verstrekken van geregistreerde verpleegkundigen die beschikken over een universitair diploma in de verpleegkunde in de gelegenheid om door te gaan in hun studie- en beroepskeuze doelen.

Accreditatie

De associate degree programma is goedgekeurd door de raad van Nursing Florida en geaccrediteerd door de Accreditatie Commissie voor Onderwijs in Nursing (ACEN) .at 3343 Peachtree Road NE, Suite 850; Atlanta, 30326; 404-975-5000. Het programma kreeg initiële accreditatie door de NLNAC in 1967 en de meest recente accreditatie bezoek van ACEN was in 2009. Als een post-licentiestatus programma, heeft het baccalaureaat programma niet nodig Board of Nursing goedkeuring. Het programma is geaccrediteerd door de ACEN met een initiële accreditatie in 2012.

succes Indicatoren

Het programma voltooiing tarief voor studenten is ongeveer 78%. De 2016 NCLEX-RN slagingspercentage door het tweede kwartaal is 95,00%, waardoor de staat en de nationale gemiddelden overschrijdt. Alle afgestudeerden werkzaam in de gezondheidszorg bij het afstuderen aan het beste van onze kennis. De RN aan BSN studenten hoeven geen extra licentie-examens af te nemen. Ze worden voornamelijk gebruikt wanneer zij het programma te starten en te onderhouden dat de werkgelegenheid na het afstuderen. We ontvangen regelmatig mededeling van de afgestudeerden wijst erop dat ze zijn in masteropleidingen aanvaard.

TOEGANG DEADLINES

Programmavenster voor augustus toelating (Generic en Transition) is 15-30 mei en applicatie-venster voor een januari toelating (Generic) voor Associate Degree programma is 01-15 september.

Toepassingen zijn alle campussen en centra tijdens deze data online en in de Student Services beschikbaar. De aanvragen moeten rechtstreeks aan een adviseur, elke campus of het centrum worden ingediend.

RN aan BSN programma staat open toelating.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 11 andere vakken van Polk State College »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
3 - 4 semesters
Voltijd
Prijs
12,000 USD
In-state $ 112,22 per credit uur, Out-of State $ 409,06 per credit uur
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum