Associate van de wetenschap in medisch assistent specialist (online)

Key College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Associate van de wetenschap in medisch assistent specialist (online)

Key College

Gediplomeerde met vaardigheden en kennis. Een 'Practitioner' aanpak bij het leren van vaardigheden biedt werkgevers de vraag!

Dit beroep is het hart en de ziel van de medische sector. Healthcare is een van de weinige bedrijven in Amerika die op dit moment groeit met de beschikbare carrière. Deze industrie zou niet slagen zonder de hulp van de medische assistenten. Hun vaardigheden zijn nodig in bijna elk aspect van de gezondheidszorg.

Dit programma wordt aangeboden 100% online, en niet vereist dat de studenten te reizen naar de Verenigde Staten.

WAT DOEN medische assistenten DOEN?

Medical Assistant Specialisten kunnen bieden zowel direct als niet-directe patiëntenzorg diensten voor de gezondheidszorg en de professionals om de organisatie efficiënter te werken, productief en professioneel.

Key College biedt een tweesporenbeleid om de medische administratie assistent graad: Administratieve of Clinical Administratieve gebieden zijn onder meer: Medische records management, receptie operaties, facturering en codering, boekhouding, interactie met verzekeringsmaatschappijen en Medicare, het plannen van afspraken, het regelen van diensten, groet patiënten, en nog veel meer.

Klinische gebieden zijn onder meer: Prepping klanten voor de arts onderzoeken, aderlaten, ECG's, injecties, het controleren van de patiënten in, vitale management, fysieke examens, het uitleggen van procedures voor patiënten, en nog veel meer.

Carrièremogelijkheden voor Medische Medewerker Specialisten:

✓ Patiëntenzorg ✓ Hospices
✓ Ziekenhuizen en klinieken ✓ Chiropractic Centers
✓ Surgical Centers ✓ HMO's en PMO's
✓ Offices Physician's ✓ farmaceutische bedrijven
✓ Rehabilitation Centers ✓ Verzekeringsmaatschappijen
✓ Fysiotherapie Centers ✓ tandartspraktijken
✓ Verpleeghuizen ✓ veterinaire klinieken en meer

Bekijk de gemiddelde jaarinkomen voor medische assistenten in de Verenigde Staten Hier.

Vereisten

Aankomende studenten moeten een aanvraag online of via e-mail af te ronden. Programma's aangeboden op Key College vereisen een stevige inzet voor een succesvolle afronding. Daarom is een interview van tevoren met een toelatingscommissie specialist biedt volledige informatie over de vereisten, de cursussen, en klasse startdata, part-time werk en werkgelegenheid voor afgestudeerden. Een beoordeling van de student interesses, achtergrond en inzet zullen optreden tijdens het intakegesprek.

Alle aanvragers moeten worden geëvalueerd voor de academische capaciteiten en moet met de juiste studieadviseur het vermogen en de inzet van de aspirant-student te evalueren praten. Wanneer alle applicatie-eisen is voldaan, wordt de aanvrager onverwijld in kennis gesteld ten aanzien van hun toelating-status.

START DATUM

Nieuwe Startdatum elke 6 weken! Volgende Start is Jan, 3 2017.

online Vereisten

Online studenten hun lessen volledig online te nemen van hun eigen land, en zal niet worden verplicht om een ​​studentenvisum te verkrijgen, omdat zij niet zullen worden die woonachtig zijn in de Verenigde Staten. Kosten van het collegegeld voor internationale studenten is dezelfde als die voor binnenlandse studenten.

Vereisten:

  • Een gewaarmerkte kopie van de middelbare school transcript of gelijkwaardig, indien beschikbaar. De handtekening van de student op de aanvraag is een verklaring waaruit blijkt dat de voltooiing van de middelbare school eisen voor het ontvangen van een diploma. Elke buitenlandse transcripties moeten worden vertaald naar het Engels door een beëdigd vertaler voor rekening van de student.
  • Transfer studenten vereist zal zijn om de controle (dat wil zeggen, de officiële academische transcript) van de inschrijving die uit een andere onderwijsinstelling en controleren van financiële steun aan Key bij te wonen.
  • Het bewijs van het Engels Proficiency: Aanvragers uit landen waar Engels niet de eerste taal, en aanvragers van wie Engels niet hun moedertaal, moet het bewijs van het Engels-taalvaardigheid via TOFL of andere examen Engels aflegt aan te tonen, zoals onze college toelatingsexamen.
  • College toelatingsexamen: Wij accepteren SAT score van 1200 of een ACT samengestelde score van 19 of gelijkwaardige test scores met uw afschriften. Of, kunt u ook onze college toelatingsexamen online.
  • Zie elke opleiding voor andere programma specifieke eisen.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Online
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
225 USD
225 USD per credit uur
Locations
Verenigde Staten - USA Online
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Jan. 2019
Verenigde Staten - USA Online
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan