Associate of Applied Science in Nursing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

programma beschrijving

Het tweejarige Associate Degree in Nursing-programma (ADN) bereidt studenten voor op het betreden van professionele verpleegkunde. Afgestudeerden zijn bereid om bed- en gerelateerde gespecialiseerde verpleegkundige zorg te bieden in ziekenhuizen, huizen, klinieken en instellingen voor langdurige zorg. Na succesvolle afronding van het verpleegkundig programma komen afgestudeerden in aanmerking voor licentie als geregistreerde professionele verpleegkundigen. Geavanceerde plaatsing in het curriculum voor verpleegkundigen is beschikbaar voor erkende praktische verpleegkundigen.128603_nurse-2141808_1920.jpg

Programma leerresultaten

Na succesvolle afronding van dit programma zal een student:

 1. Demonstreer veilige, ethische, patiëntgerichte zorg met verschillende populaties gedurende de levensduur.
 2. Toon teamwerk en samenwerking om kwaliteitsvolle patiëntenzorg te bereiken.
 3. Gebruik evidence-based praktijk bij het leveren van gezondheidszorg.
 4. Gebruik technologie en veiligheidsmaatregelen om de kwaliteit van de gezondheidszorg continu te verbeteren.
 5. Aantonen competenties die nodig zijn voor een succesvol resultaat op het staatsexamen examen (NCLEX).

Programma-eisen

Algemene opleidingsvereisten - 17 studiepunten

Studenten moeten een bepaald aantal studiepunten vervullen binnen de hieronder vermelde specifieke categorieën. Wanneer specifieke cursussen niet in deze categorieën worden vermeld, moeten cursussen worden geselecteerd uit de lijst met SUNY Algemene onderwijscursussen.

Basiscommunicatie (3 studiepunten)

 • NLD 101 - Schrijven en onderzoek

Wiskunde (3 studiepunten)

 • MATH 117 - College Quantitative Reasoning of een hogere wiskundeles.

Natuurwetenschappen (8 studiepunten)

 • BIOL 121 - Anatomie en fysiologie 1 (en lab)
 • BIOL 123 - Anatomie en fysiologie 2 (en lab)

Sociale wetenschappen (3 studiepunten)

 • PSYCH 101 - Algemene psychologie

Diploma-eisen - 47 Credits

 • NURSE 102 - Doseringsberekeningen voor verpleegkundigen
 • NUTR 109 - Voeding voor de gezondheidszorg
 • ADN 120 - ADN-Nursing 1, Fundamentals of Nursing (and Lab, and Clinical Study)
 • ADN 131 - ADN-Nursing 2, Mental Health Nursing / Maternity Nursing (and Lab, and Clinical Study)
 • ADN 221 - ADN-Nursing 3 (en Lab en klinische studie)
 • ADN 231 - ADN-Nursing 4 (en klinische studie)
 • BIOL 202 - Farmacologie (voor verpleegkundigen)
 • BIOL 221 - Algemene microbiologie (en laboratorium)

Minimum totaal aantal credits - 64

Verplichte toelatingseisen en stappen

Stap 1: Verifieer cursuswerk vereist

Het ATI TEAS-examen is een verplichte stap in het opnameproces van het verpleegprogramma. Voordat ze zich kunnen inschrijven voor het examen, moeten de volgende studenten aan de volgende vereisten voldoen:

 • Drie jaar middelbare schoolbiologie en scheikunde (met labs), samen met twee jaar middelbare school wiskunde inclusief Algebra zijn vereist. Als de student geen bewijs van middelbare schoolcursussen heeft, moeten gelijkwaardige cursussen op college-niveau worden voltooid met een cijfer "C" of hoger.
 • Westchester Community College plaatsingsproeven en eventueel noodzakelijke remediërende cursussen in lezen, schrijven en wiskunde (of college-niveau Engels en wiskunde cursussen afgerond met een cijfer van "C" of beter) moeten worden voltooid. Neem contact op met het WCC-testcentrum nadat je je hebt aangemeld bij het college om de plaatsingstests te voltooien.

Stap 2: Meld je aan bij het College

 • Een aanvraag voor een college-toelating voltooien.
 • Controleer de Deadlines voor aanmelding voor de herfst- en lente-semesters.
 • Bekijk de toelatingschecklist voor aanmelding bij Westchester Community College .

Stap 3: Meld u aan voor het verpleegprogramma

 • Eenmaal aanvaard aan het college en alle vereisten zijn voltooid, moeten studenten het ATI TEAS-examen afleggen om in aanmerking te komen voor het verpleegkundig programma.
 • Neem contact op met het toelatingskantoor op de 2e verdieping van het administratiegebouw op admissions@sunywcc.edu of 914-606-6735 voor informatie over ATI TEAS examenregistratie.
 • Studenten die geïnteresseerd zijn in een aanvraag voor het verpleegkundig programma worden sterk aangemoedigd om een verpleegkundige informatiesessie bij te wonen voor gedetailleerde informatie. Ga naar www.sunywcc.edu/nursinginfo voor datums, tijden en locaties.

Aanvullende programma-opmerkingen

 1. Om door te gaan met het programma, moeten studenten in het verpleegkundecurriculum een minimumcijfer 'C' behalen in elke niet-verpleegkundige cursus. Elke verpleegkundige cursus in het curriculum moet worden behaald met een minimumcijfer 'C'. Een minimum GPA van 2,0 moet worden bereikt aan het einde van elk semester om in het programma te blijven en voor afstuderen.
 2. Studenten in semester 1 moeten slagen voor het NURSE 102 Doseringsberekeningen voor verpleegkundigencursus met een cijfer "C" of hoger om door te gaan naar semester 2. Ook in semester 1 moeten studenten slagen voor een examen voor het doseringsberekeningen halverwege het semester met een score van 90% na twee pogingen om medicijnen in de klinische setting toe te dienen. Tijdens de eerste helft van semester 2, 3 en 4 zal een test worden afgenomen om problemen op te lossen in "Doseringen en oplossingen van medicijnen." Om door te gaan in het programma, moeten studenten de test halen met een score van 90% in ADN 131 ADN-Verpleegkunde 2, Geestelijke gezondheidszorg Verpleging / Zwangerschapsverpleging (en laboratorium- en klinische studie) en 95% in ADN 221 ADN-verpleegkunde 3 (en laboratorium- en klinische studie) en ADN 231 ADN-verpleegkunde 4 (en klinische studie) op twee pogingen.
 3. ADN 131 ADN-Nursing 2, Mental Health Nursing / Maternity Nursing (and Lab, and Clinical Study) heeft twee componenten:
  ADN 2 (A) Gezondheid van ouders en kinderen
  ADN 2 (B) Geestelijke gezondheidszorg Verpleging
  Elke cursus moet worden behaald met een minimumcijfer 'C' om door te gaan naar ADN 221 ADN-Nursing 3 (en Lab, en Clinical Study).
 4. Studenten die een semester niet halen of zich terugtrekken uit het programma, worden door de faculteit in aanmerking genomen voor nog een mogelijkheid om het programma te voltooien.

Gezondheidseisen

Voorafgaand aan de toelating tot het programma, zal elke student de resultaten van een lichamelijk onderzoek, laboratoriumtests en documentatie over formulieren verstrekt door het college aan het gezondheidsbureau van het college voorleggen. Andere vereisten zijn achtergrondcontroles en screening van geneesmiddelen.

Vereiste screening

Studenten die tot dit programma zijn toegelaten, moeten op eigen kosten een succesvolle criminele achtergrondcontrole en drugscreening uitvoeren voordat ze aan klinische cursussen beginnen. Raadpleeg de leerstoel van uw programma voor meer informatie over het tijdschema en de procedure voor het invullen van deze vereisten.

CPR-certificering

De student moet een 2-jarige certificering hebben in een CPR Health Provider Course bij binnenkomst in het programma. De student is verantwoordelijk voor het vernieuwen van de CPR-certificering als deze verloopt tijdens de periode in het programma. Raadpleeg de voorzitter van het curriculum voor een lijst met hulpmiddelen voor CPR-cursussen.

Klinische praktijk

Klinische praktijk is een integraal onderdeel van alle verpleegopleidingen. Daarom wordt aanwezigheid bij alle klinische laboratoriumsessies verwacht. Een student die twee of meer afwezigheden heeft gehad, moet voor de faculteit verschijnen om passende maatregelen te bepalen, waaronder cijferreductie of ontslag uit het programma. Vervoer naar klinische instanties is de verantwoordelijkheid van de student. Verzuimpraktijken moeten door alle studenten gedurende het programma worden gedragen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Westchester Community College is more than just the county’s largest educational institution. It is a living, breathing part of Westchester that goes beyond the influence of a typical college and affe ... Lees meer

Westchester Community College is more than just the county’s largest educational institution. It is a living, breathing part of Westchester that goes beyond the influence of a typical college and affects the lives of all who enter its doors. Lees Minder