Filter
Associate of Applied Science
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Vind van Top Associates in Toegepaste Wetenschappen

Een geassocieerde 's graad kan in twee jaar van de studie in een gespecialiseerd gebied worden voltooid. Dit programma is ontwikkeld om de behoeften van zowel mid-career volwassenen of voor studenten die een entry-level baan te voldoen. Studenten kunnen de belangrijkste of optie die overeenkomt met hun beroep of deskundigheid te selecteren.

Wat is een Associate of Applied Science? Een AAS diploma bereidt een student naar een baan na het afstuderen. Associate's graden in de kunsten of wetenschappen de basis leggen voor een individu om kredieten over te dragen aan een universiteit van vier jaar. Een AAS is vooral voor degenen die niet van plan om een ​​hogere graad na te streven, maar in plaats daarvan de voorkeur aan gaan werken zo snel mogelijk. Enkele van de specialisaties zijn bedrijfskunde, informatica, verpleging, culinaire kunsten, gezondheidszorg, bakken en nog veel meer.

Er zijn veel voordelen aan het verdienen van een AAS.Aangezien het programma gaat het om meer laboratoriumwerk en hands-on discussie in plaats van het schrijven van papers en het luisteren naar lezingen, is het bijzonder gunstig voor mensen die meer hands-on leerlingen. Het biedt ook studenten met de vaardigheden en kennis die nodig is om te beginnen met het werken zo snel mogelijk na het afstuderen. De cursussen bereiden studenten voor de werkgelegenheid in hun gespecialiseerde gebieden en geven hen de kennis van de baan competentie.

Het collegegeld voor een AAS graad kan minder zijn dan andere graden want het duurt meestal minder dan twee jaar te voltooien. Toch zal de registratie kosten variëren, afhankelijk van de instelling, vakgebied en waar de school is gevestigd.

Deze graad is gericht op het leren van de vaardigheden die nodig zijn om een ​​taak efficiënt uit te voeren, in plaats van academische studies en research papers.Er zijn verschillende kansen op werk beschikbaar voor afgestudeerden, met inbegrip van strafrecht posities, of een loopbaan als een gedrags-assistent, auto technicus en nog veel meer. Het programma kan studenten een grondige kennis van hun vakgebied van belang en tonen een werkgever dat ze serieus zijn over de toekomstige job en over de nodige kwalificaties.

Veel instellingen bieden cursussen zowel full-time en part-time, zodat studenten hebben een keuze in hun schema. Als u geïnteresseerd bent in een AAS zijn, wordt aangemoedigd dat u zoeken naar uw programma hieronder en rechtstreeks contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Kalamazoo Valley Community College

Studenten moeten een jaar chemie hebben op de middelbare school met een cijfer van 2,0 of hoger. Studenten die niet aan deze verwachtingen voldoen, moeten de vereiste che ... [+]

Studenten moeten een jaar chemie hebben op de middelbare school met een cijfer van 2,0 of hoger. Studenten die niet aan deze verwachtingen voldoen, moeten de vereiste chemiecursus op het niveau van de universiteit volgen en de cursus afronden met een minimum cijfer van 2,0.

Momenteel ingeschreven studenten moeten hun Degree Works-audit controleren op specifieke cursus- en programma-informatie. Studenten moeten ook een counsellor of adviseur raadplegen voor programma-specifieke informatie.

Verpleegkundige Voorwaarden Cellulaire biologie Celbiologie / Gezondheidszorg Anatomie & Fysiologie Microbiologie Menselijke Fysiologie College schrijven I College schrijven & onderzo... [-]
Verenigde Staten Kalamazoo
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Trinity College of Nursing & Health Sciences

Een van de meest uitdagende gebieden van patiëntenzorg is cardiopulmonale stoornissen, die ademhalingsbehandelaars in de voorhoede van de gezondheidszorg plaatsen. Trinit ... [+]

Een van de meest uitdagende gebieden van patiëntenzorg is cardiopulmonale stoornissen, die ademhalingsbehandelaars in de voorhoede van de gezondheidszorg plaatsen.

[-]
Verenigde Staten Rock Island
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
75 uur
Campus
Lees meer in Nederlands
Trinity College of Nursing & Health Sciences

... [+]

Radiografen streven ernaar om de kwaliteit van de patiëntenzorg te verzorgen en zijn vooral bezorgd om de blootstelling aan straling aan patiënten, zichzelf en anderen te beperken.

[-]
Verenigde Staten Rock Island
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
77 uur
Campus
Lees meer in Nederlands
Western Iowa Tech Community College

Deze opleiding is bedoeld voor de chirurgische techniek diploma afgestudeerde die wil zijn of haar opleiding voort te zetten en ontvang een associate degree. Met de toene ... [+]

Deze opleiding is bedoeld voor de chirurgische techniek diploma afgestudeerde die wil zijn of haar opleiding voort te zetten en ontvang een associate degree. Met de toenemende snelheid van verandering en de toenemende complexiteit van chirurgische ingrepen, zal de mate optie associëren de student een basis breder onderwijs, dat kan helpen bij loopbaanontwikkeling bieden. Nationale certificering is beschikbaar voor afgestudeerden die de NBSTSA (Nationale Raad voor Surgical Technology en Chirurgische Assisteren)

WITCC Surgical Technology Board Passage Rate 2011 - 100% 2012 - 100% 2013 - 100% 2014 - 100% 2015 - 100% The Surgical Technology Program is geaccrediteerd door de Commissie voor Accreditatie van Allied Health Education programma's (CAAHEP). Toelating tot de chirurgische technologie programma vereist aanvragers programma-specifieke criteria voldoen. Voor informatie over de aanvraagprocedures en acceptatie, contact opnemen met het Admissions Office op WITCC.... [-]

Verenigde Staten Sioux City
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Pima Community College

Krijgt uitgebreide opleiding en praktische ervaring in de verpleging, en voor te bereiden op licentie als een geregistreerde verpleegster worden. Studenten die ervoor ki ... [+]

Krijgt uitgebreide opleiding en praktische ervaring in de verpleging, en voor te bereiden op licentie als een geregistreerde verpleegster worden. Studenten die ervoor kiezen om het programma te verlaten voordat het voltooien van de opleiding kunnen in aanmerking komen voor andere certificaten.

Dit programma heeft de goedkeuring van de Arizona State Board of Nursing, en is geaccrediteerd door de Accreditatie Commissie voor Onderwijs in de verpleegkunde, Inc.

Wat kan ik doen met deze mate?

Career Opties: Neem de Nationale Raad Licensure Examination (NCLEX-RN®) om in aanmerking te komen om te werken als een geregistreerde verpleegkundige.

Academische Opties: Voortzetting van een bachelor's degree in de verpleegkunde aan een universiteit.... [-]

Verenigde Staten Tucson
September 2019
Engels
Voltijd
5 - 6 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Northwest College

Welkom bij Northwest College Nursing Program. Wij bieden verschillende programma's aan studenten die geïnteresseerd zijn in de verpleegkunde als een carrière. ... [+]

Welkom bij Northwest College Nursing Program. Wij bieden verschillende programma's aan studenten die geïnteresseerd zijn in de verpleegkunde als een carrière. Deze programma's zijn:

Allied Health - Associate of Science Nursing - Certified Nursing Assistant - Certificaat Nursing - Licensed Praktische Nurse - Certificaat Nursing - Verpleegkundige - Associate of Applied Science

Deze opties zijn beschikbaar om uw persoonlijke situatie en carrière doelen te passen, of om u te helpen de beslissing die het beste is voor jou te maken. Afhankelijk van de opleiding die je neemt, komt u in aanmerking om te zitten voor een examen dat u kunt licentie als een CNA, LPN of RN.

Allied Health ... [-]
Verenigde Staten Powell
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Nueta Hidatsa Sahnish College

Deze associate degree verpleegkunde curriculum bereidt mensen met de kennis, vaardigheden, en vaardigheden om verpleging zelfstandig en afhankelijk van elkaar te oefenen ... [+]

Doel

Deze associate degree verpleegkunde curriculum bereidt mensen met de kennis, vaardigheden, en vaardigheden om verpleging zelfstandig en afhankelijk van elkaar te oefenen door de toepassing van het verpleegkundig proces om veilig verpleegkundige zorg aan individuen en gezinnen over de hele levensduur te bieden in een verscheidenheid van instellingen. Afgestudeerden van dit programma kan van toepassing zijn op de Nationale Raad Licensure Onderzoek (NCLEX- RN®) die nodig is voor de praktijk als verpleegkundige te nemen. Werkgelegenheid omvatten acute zorgcentra, langdurige zorg faciliteiten, klinieken, ambulante kantoren, industrie, en de gemeenschap agentschappen.

Missie ... [-]

Verenigde Staten New Town Williston
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Lurleen B Wallace Community College

De diagnostiek Echografie programma op Lurleen B. Wallace Community College is een tweejarig Associate in Applied Science Degree programma. Een nieuwe klasse DMS wordt ja ... [+]

Kenmerkende Medische Echografie

Award Aangeboden: Associate in Applied Science in Diagnostische Medische Echografie De diagnostiek Echografie programma op Lurleen B. Wallace Community College is een tweejarige Associate in Applied Science Degree programma. Een nieuwe klasse DMS wordt jaarlijks geselecteerd om het programma te beginnen in de herfst termijn. DMS programma studenten blijven van het programma gedurende vier opeenvolgende semesters en afgestudeerden met een diploma aan het einde van de val termijn het volgende jaar. Als CAAHEP geaccrediteerde programma, kan afgestudeerden raken geregistreerd via de ARDMS in buik of OB / GYN zo vroeg 60 dagen voorafgaand aan het afstuderen. Dit programma van de studie is ontworpen om didactische en klinische opleiding op het gebied van algemene diagnostische medische echografie (echografie) bieden. Sonographers, ook wel bekend als Ultrasound technologen, of Diagnostic Medical Sonographers, maken gebruik van geavanceerde imaging procedures. De student zal een opleiding krijgen op het gebied van akoestische principes en veiligheid, buik-, verloskundige, gynaecologische en kleine onderdelen echografie. Afgestudeerden kunnen de mogelijkheid om een ​​extra semester te voltooien bij het afstuderen een Vascular certificaat ontvangen voor de praktijk van Vascular Sonography hebben.... [-]

Verenigde Staten Andalusia
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
College of du Page

De Dental Hygiene programma bereidt haar afgestudeerden uitgebreide mondelinge gezondheidszorg te bieden in een verscheidenheid van instellingen. Na succesvolle afronding ... [+]

De Dental Hygiene programma bereidt haar afgestudeerden uitgebreide mondelinge gezondheidszorg te bieden in een verscheidenheid van instellingen. Na succesvolle afronding van het programma en het passeren van de Nationale Dental Hygiene Onderzoek en Regionale Raad Onderzoek, afgestudeerden komen in aanmerking te passen voor de verplichte staat licentiestatus.

De volgende lijst bevat de geschatte kosten voor studenten die worden toegelaten tot de Dental Hygiene programma op COD. Deze cijfers kunnen veranderen als gevolg van prijsstijgingen.

Dental Hygiene Instrument Kit (voor twee jaar): $ 3.000,00 Uniformen: $ 255,00 PSB-HOAE mondhygiëne Aptitude Examen: (bezoek het Testing Center webpagina voor de huidige prijs en data) Lidmaatschap: Studenten van de American Dental Hygiene Association ($ 65 per jaar): $ 130,00 Dental Loupes (naar schatting): $ 875,00 Collegegeld per credit uur *: Variabele collegegeld geldt voor mondhygiëne cursussen. Lab kosten: $ 3.100,00 Mondhygiëne Board Review Course (optioneel): $ 400,00 Nationale Mondhygiëne Board Examen: $ 425,00 Regional Board Exam (Nerb): $ 1000 Staat Licensure Application: $ 100,00 Health Requirements (zie Health Requirements Packet): varieert Mandatory Drug Testing ($ 32 per jaar): $ 64,00 wanpraktijken verzekering: $ 52,00 Studieboeken ** Alle instrumenten, vergrootglas loepen en uniformen moeten worden aangeschaft via ofwel de COD Bookstore of Dental Hygiene programma.... [-]

Verenigde Staten Glen Ellyn
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
College of du Page

Medische assistenten zijn gezondheidswerkers die binnen kantoren artsen 'routinematige administratieve en klinische taken uitvoert. Hun taken kunnen variëren van kantoor ... [+]

Medische assistenten zijn gezondheidswerkers die binnen kantoren artsen 'routinematige administratieve en klinische taken uitvoert. Hun taken kunnen variëren van kantoor tot kantoor, maar de administratieve plichten zijn doorgaans voorzien van het beantwoorden van telefoons, groet patiënten, bijwerken en het indienen van de patiënt medische dossiers, het invullen van verzekering en wilsverklaring vormen, het plannen van afspraken, het regelen van ziekenhuisopname, en met facturering en boekhoudkundige procedures .

De klinische rechten kunnen ook variëren, maar onder meer het nemen van medische geschiedenis, het opnemen van de vitale functies, uit te leggen procedures behandeling van patiënten, de voorbereiding van de patiënten voor het onderzoek, en het bijstaan ​​van de arts tijdens het onderzoek. Medische assistenten kunnen verzamelen ook bloedmonsters door zowel capillaire of venipuncture techniek presteren elementaire laboratoriumtests, Besmet voorraden, steriliseren apparatuur, instrueren patiënten over medicatie en speciale diëten, bereiden en toedienen medicatie zoals voorgeschreven door de arts toestaan ​​drug vullingen, telefoon recepten naar een apotheek, bereiden patiënten voor X-stralen, en EKGs voeren.... [-]

Verenigde Staten Glen Ellyn
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
North Central Missouri College

De Associate in Applied Science graad is ontworpen om een ​​student voor de werkgelegenheid te bereiden in een specifieke beroepsmatige ... [+]

De Associate in Applied Science graad is ontworpen om een ​​student voor de werkgelegenheid in een bepaalde beroepsgroep bereiden. Voor de meeste majors, is de AAS niet ontworpen als een overdracht graad. Overeenkomsten zijn op zijn plaats met een aantal hogescholen en universiteiten om overdracht van bepaalde AAS graden in vier jaar programma's te vergemakkelijken. Neem contact op met een NCMC Student Services adviseur of uw faculteit adviseur voor meer informatie. Associate in Applied Science graden zijn samengesteld uit ongeveer 15 krediet uur van algemene opleidingen en een minimum van 46 (tot 58) credit-uren van de cursussen meest geschikt is om het beoogde resultaat van het loopbaantraject aan te pakken. Studenten krijgen individuele advisering met betrekking tot natuurlijk selecties meest geschikt zijn voor hun individuele carrière doelen. Een aanbevolen cuurriculum wordt vermeld voor elke carrière programma aangeboden op NCMC COMMUNICATIONS 6 uur A. EN101 Engels I 3 hrs B. SP175 Speech Communications 3 hrs sociale wetenschappen 3 uur A. * HI103 American History 1877 of PL216 Rijksoverheid 3 uur wiskunde 3 uur A. Afdeling Eis 3 hrs HUMANITIES of algemene VERKOZEN 3 uur CAREER & TECHNICAL CURRICULUM 46-58 uur OPMERKINGEN: * Als cursussen in worden overgedragen van een out-of-state instelling, PL105 Missouri Grondwet kan worden verlangd. Om een ​​tweede graad verdienen, moet een student minstens 12 krediet uur voltooid naast die welke voor de eerste graad. Developmental Studies klassen zijn niet van toepassing in de richting van enig diploma of getuigschrift eisen in een programma. Een minimum laatste cumulatieve Grade... [-]

Verenigde Staten Trenton
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
North Iowa Area Community College

Een radiologische Technology (x-ray) programma bereidt radiologisch röntgenstralen van delen van het menselijk lichaam nemen met het oog diagnosticeren medische problemen ... [+]

Een radiologische Technology (x-ray) programma bereidt radiologisch röntgenstralen van delen van het menselijk lichaam nemen met het oog diagnosticeren medische problemen. Radiologisch plaats de patiënten die ofwel liggen op een tafel zitten of staan, zodat de juiste delen van het lichaam kan worden geröntgend. Daarbij mag röntgenassistenten draagbare röntgenfoto's te nemen op het gebied van het ziekenhuis dat de spoedafdeling, operatiekamer, intensive care, en patiëntenzorg eenheden zijn. Radiologic Technologen werken met ioniserende straling en leren de juiste procedures om zichzelf en hun patiënten te beschermen tegen onnodige blootstelling aan straling. De radioloog moet steriel techniek, administratie bij te houden, te helpen met speciale procedures, en beheren van contrastmedia via meerdere routes, waaronder intraveneuze routes. Transfer en positionering activiteiten zijn geïntegreerd in het programma. Röntgenassistenten moet betrouwbaar zijn, hebben mechanische proeve van bekwaamheid en beschikken over goede communicatieve vaardigheden.... [-]

Verenigde Staten Mason City
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Lorain County Community College

Het associate degree verpleegprogramma bereidt afgestudeerden voor om te functioneren als geregistreerde verpleegkundigen in ziekenhuizen, verpleeghuizen en andere zorgin ... [+]

Associate of Applied Science in Nursing

Het associate degree verpleegprogramma bereidt afgestudeerden voor om te functioneren als geregistreerde verpleegkundigen in ziekenhuizen, verpleeghuizen en andere zorginstellingen. Geregistreerde verpleegkundigen bevorderen de gezondheid van cliënten door hygiënische zorg; onderwijs; beoordeling van lichaamssystemen; implementatie van het verpleegproces, inclusief behandelingsmodaliteiten in opdracht van de arts; en revalidatiezorg. Na afronding van het programma komt de afgestudeerde in aanmerking om het NCLEX-examen voor vergunning af te leggen als een geregistreerde verpleegkundige. Lorain County Community College heeft articulatieovereenkomsten met hogescholen en universiteiten, inclusief programma's aangeboden door het University Partnership van Lorain County Community College .... [-]

Verenigde Staten Elyria
Augustus 2020
Engels
Voltijd
5 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Henry Ford College

Het HFC Nursing Program is ontworpen om afgestudeerden voor te bereiden op zorgzame, medelevende verpleegkundigen. Het bereidt individuen voor om te werken als entry-leve ... [+]

Als u op zoek bent naar een carrière waarin uw dagelijkse werk een verschil maakt, dan is verpleging iets voor u! Het HFC Nursing-programma is bedoeld om afgestudeerden voor te bereiden op zorgzame, medelevende verpleegsters.

Het programma bereidt personen voor om te werken als geregistreerde verpleegkundigen op instapniveau. HFC is het eerste programma voor verpleegkundigen in Michigan , een van de zeven van dergelijke programma's in het land. Het programma heeft vele prijzen en beurzen ontvangen voor het ontwerpen van curricula, innovatieve onderwijsstrategieën, planning van creatieve curricula en samenwerkingsverbanden.

Programma leerresultaten

Na succesvolle afronding van dit programma moeten studenten in staat zijn om:... [-]

Verenigde Staten Detroit
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands