HEALTHCARESTUDIES

Associates of Applied Science in de Verenigde Virginia strand in de Verenigde Staten 2020/2021

Studenten die gedijen in praktische leeromgevingen kunnen ervoor kiezen om een ​​Associate of Applied Science-graad na te streven. Laboratoriumwerk bootst typisch de werkomgeving na, zodat studenten goed voorbereid zijn op een baan na hun afstuderen. 

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Virginia Beach is een stad gelegen aan de Atlantische Oceaan in de staat Virginia. Het is de meest bevolkte stad in de staat hosten van een bevolking van ongeveer 447.000 inwoners. Het is een zeer geletterde stad met een functionerend bibliotheeksysteem, twee universiteiten en een groot aantal andere instituten biedt een verscheidenheid aan programma's.

Associates in Toegepaste Wetenschappen in de Verenigde Virginia strand in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Associate of Applied Science in Fysiotherapeut-assistent

South University
Associate of Applied Science
sep 2021
<
Voltijds
<
24&nbsp;-&nbsp;30 maanden
Engels
Campus

Fysiotherapeut-assistenten zijn zorgverleners die werken onder begeleiding van fysiotherapeuten. Hun taken omvatten het assisteren van de fysiotherapeut bij het uitvoeren van ...

Lees meer

Associate of Applied Science in Ergotherapie-assistent

South University
Associate of Applied Science
sep 2021
<
Voltijds
<
24&nbsp;-&nbsp;30 maanden
Engels
Campus

Ergotherapie-assistenten zijn een essentieel, gewaardeerd onderdeel van het herstelproces van een patiënt. Mensen die dit veld betreden, zijn toegewijde, medelevende zorgverle ...

Lees meer