Filter
Associate of Arts
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Kijk over Beste Associates of Arts

Het nastreven van een Associate of Arts graad is een belangrijk doel dat veel studenten werken aan als onderdeel van hun academische carrière. Associate of Arts programma's duren meestal twee jaar, als alternatief voor de vier jaar undergraduate programma. Deze diploma's bieden een waardevolle inleiding op het gekozen vakgebied.

Je zou kunnen afvragen, wat is een Associate of Arts in Arts? Dit programma biedt studenten een onderdompeling in het gebied van de kunsten, die doorgaans betekent dat de milieu-studio is gevestigd zal zijn. De belangrijkste facetten van de kunst studies omvatten schilderen en grafiek, beeldhouwen, tekenen, en de media. Studenten zullen ook de business van de kunstenaars en wat dat betekent in de hedendaagse wereld te leren. Klassen en instructie zal meestal worden geleid door ervaren kunstenaars.

Er zijn tal van voordelen aan het inschrijven in een Associate of Arts graad in de kunst.Dit programma geeft studenten de mogelijkheid om artistieke vaardigheden te ontwikkelen, evenals bezighouden met technieken die verdere ontwikkeling zal stimuleren. Studenten krijgen ook de kans om te communiceren met collega's worden gegeven.

De duur van een Associate of Arts programma is over het algemeen slechts twee jaar, maar dit kan variëren afhankelijk van de instelling waar het wordt aangeboden. Hetzelfde principe geldt voor de kosten. Het is belangrijk voor mensen die geïnteresseerd zijn om uit te reiken naar het kantoor van de toelating zijn.

Het invullen van een Associate of Arts in Arts programma opent de deur naar een breed scala aan carrièremogelijkheden op creatief gebied. Studenten zullen begrijpen hoe het leven eruit zou kunnen zien als een freelance kunstenaar, en welke uitdagingen en beloningen te komen met de volgende dat de werkgelegenheid pad. Studio kunstenaars kunnen ook worden ingehuurd om te werken voor verschillende bedrijven, vooral die catering aan grafisch ontwerp.

Veel universiteiten bieden Associate of Arts-programma's over de hele wereld.Voor mensen met stijve schema's, zijn er online klassen die op uw eigen tempo en de beschikbaarheid kunnen worden genomen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

 

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Santa Fe College

Dit programma biedt u de basisvereisten om naar een hogeschool of universiteit te gaan als junior om een ​​bacheloropleiding te voltooien. U bent verantwoordelijk voor he ... [+]

Programma overzicht

Dit programma biedt u de basisvereisten om naar een hogeschool of universiteit te gaan als junior om een ​​bacheloropleiding te voltooien. U bent verantwoordelijk voor het afleveren van de toelatingseisen van de universiteit.

Apotheek is een beroep en veld van de gezondheidswetenschappen die belast is met het verzekeren van veilig en effectief gebruik van medicijnen door het publiek. Traditioneel apotheek en de rol van de apotheker hebben de samenstelling en de verspreiding van medicijnen opgenomen, maar recentere apothekers spelen een steeds grotere rol bij het verstrekken van patiëntenzorg en -diensten, waaronder medicatiebeoordeling, klinische praktijk en drugsinformatie.... [-]

Verenigde Staten Gainesville
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Santa Fe College

Dit programma biedt u de basisvereisten om naar een hogeschool of universiteit te gaan als junior om een ​​bacheloropleiding te voltooien. U bent verantwoordelijk voor he ... [+]

Programma overzicht

Dit programma biedt u de basisvereisten om naar een hogeschool of universiteit te gaan als junior om een ​​bacheloropleiding te voltooien. U bent verantwoordelijk voor het afleveren van de toelatingseisen van de universiteit.

Uw geassocieerde diploma omvat ook de vereiste vakken in het algemeen kritisch denken, of met andere woorden de liberale kunst. De liberale kunst omvat cursussen in bijvoorbeeld Engels, humaniora en kunst, de sociale wetenschappen en wetenschap en wiskunde.

De Associate of Arts (AA) -graad is een tweejarige liberal arts diploma ontworpen voor de student die van plan bent om over te gaan tot een bacheloropleiding. Je verdient geen AA in een specifieke hoofdvak; U heeft echter de mogelijkheid om naar een specifieke hoofdvak op een universiteit te volgen door een gerelateerd adviesboek bij Santa Fe College te kiezen. Als u geen track ziet die gericht is op uw beoogde transfer major, kunt u Algemene Studies kiezen en met uw academische adviseur spreken.... [-]

Verenigde Staten Gainesville
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Hillsborough Community College

Sonografie is een medisch specialisme, dat gebruik maakt van hoogfrequente geluidsgolven om afbeeldingen van het menselijk lichaam te maken. Deze beelden worden vervolgen ... [+]

Beeld jezelf als een leerling van Sonography

Het Diagnostic Medical Sonography Technology Program is geaccrediteerd door de Joint Review Committee on Education in Diagnostic Medical Sonography. Het programma wordt aangeboden op Hillsborough Community College Dale Mabry Campus. Sonografie is een medisch specialisme, dat gebruik maakt van hoogfrequente geluidsgolven om afbeeldingen van het menselijk lichaam te maken. Deze beelden worden vervolgens geanalyseerd, hulp bij de arts de diagnose. De Sonographer is een ervaren zorgverlener die beeldvormingsdiensten levert onder supervisie van een arts die verantwoordelijk is voor het gebruik en de interpretatie van ultrasone procedures.

Doel van het programma Sonography ... [-]
Verenigde Staten Tampa
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Hesston College

Overweegt u een carrière in de gezondheids-of medische professie? Op Hesston College, zult u de persoonlijke ontvangst ... [+]

Overweegt u een carrière in de gezondheids-of medische professie? Op Hesston College, zult u de persoonlijke aandacht en gedegen academische voorbereiding die u zal nemen waar u wilt gaan ontvangen.

Hoe zal Hesston College bereiden me voor toekomstige studies?

Hesston College biedt een Associate of Science graad, een opleiding die het gemak van de overdracht zorgt in de vier jaar hogeschool of universiteit gezondheidsgerelateerde programma van uw keuze. De Associate of Science graad is speciaal ontworpen om de primaire sequentie van de cursussen die nodig zijn voor latere bovenste niveau gezondheids-gerelateerde opleidingen voldoen.

Daarnaast vindt u een scala van vrije kunsten cursussen, werk dat een brede educatieve stichting biedt voltooien. De vrije kunsten cursussen zijn vergelijkbaar met en voldoen aan de meeste inleidende algemene opleidingen bij instellingen van vier jaar. Na twee jaar zal je minstens 60 uur college credit hebben afgerond aan de Associate of Science graad te verdienen.... [-]

Verenigde Staten Kansas City
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands