HEALTHCARESTUDIES

Associates of Arts in de Verenigde Kansas stad in de Verenigde Staten 2020/2021

Associate van kunstprogramma's zijn onderwijs graden hoger dan in ongeveer twee jaar kan worden afgerond. Veel studenten verdienen een AA, ter voorbereiding op een bachelordiploma voort te zetten of om de kwalificaties die nodig zijn voor loopbaanontwikkeling te verdienen.

Onderwijs in de Verenigde Staten wordt voornamelijk geleverd door de publieke sector, met controle en de financiering afkomstig uit drie niveaus: de staat, lokale en federale, in die volgorde.De gemeenschappelijke eisen te studeren op een niveau hoger onderwijs in de Verenigde Staten zal ook uw opnames essay (ook bekend als de toelichting van het doel of persoonlijke verklaring), transcript of records, aanbeveling / referentie brieven, taaltoetsen

Kansas City, Missouri is de grootste in de staat, onderdak aan meer dan twee miljoen inwoners. Het heeft meer dan 200 fonteinen vandaar de bijnaam 'de fontein stad. "Met bijna 15 instellingen voor hoger onderwijs, is de grote populatie hier gegarandeerd van de kwaliteit van het onderwijs.

Associates of Arts in de Verenigde Kansas stad in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Associate of Arts in de gezondheidszorg en de medische beroepen

Hesston College
Associate of Arts
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Overweegt u een carrière in de gezondheids-of medische professie? Op Hesston College, zult u de persoonlijke ontvangst

Lees meer