HEALTHCARESTUDIES.NL

5 Associates of Science in Gezondheidszorgtechnologie 2020

Associate of Science-graden zijn post-secundaire graden die meestal meer gericht zijn op wiskunde en wetenschappelijke onderwerpen. De meeste programma's hebben twee jaar nodig om als voltijdstudent in te vullen. Ze kunnen individuen voorbereiden om rechtstreeks het personeelsbestand te betreden of als springplank naar een hoger niveau fungeren.

Wat is een Associate of Science in Healthcare Technology? Het is een opleiding die studenten vaak voorbereidt op het afhandelen van de medische dossiers van patiënten. Gewoonlijk leren mensen om gezondheidsgegevens te coderen die worden gebruikt voor statistische doeleinden en voor terugbetaling. Cursussen kunnen gezondheidsinformatiesystemen, vergoedingsmethoden, visuele basisprogrammering, gezondheidszorgcodering, anatomie, fysiologie en medische terminologie omvatten. Studenten kunnen kennismaken met technieken voor probleemoplossing en hoe ze zorgsoftware en digitale beveiliging kunnen configureren.

De meeste afgestudeerden ontwikkelen een verscheidenheid aan vaardigheden terwijl ze een associate degree behalen in gezondheidszorgtechnologie. Deze vaardigheden kunnen prioriteiten, tijdsbeheer en risicobeheer omvatten, waardoor afgestudeerden efficiënt kunnen werken, ongeacht hun rol in de gezondheidszorg.

Associate degrees worden aangeboden op verschillende soorten scholen. Vanwege dit en vele andere factoren kunnen de kosten van het verkrijgen van een Associate of Science in Healthcare Technology verschillen. Toekomstige studenten moeten bij elke school van belang nagaan of het lesgeld en de kosten zijn gedisconteerd.

Afgestudeerden met een medewerker van Science in Healthcare Technology zijn meestal voorbereid voor patiëntenzorg of administratieve functies. Studenten kunnen worden gekwalificeerd voor functies die de verwerking en het beheer van gegevens in verschillende gezondheidszorgomgevingen vereisen. Carrière-titels kunnen medische coder, gezondheidsinformatietechnicus, coderingsspecialist, medisch dossiertechnicus en specialist medische documentatie zijn. Medische kantoorassistent, medische biller en medische transcriptor kunnen andere carrièremogelijkheden zijn. Individuen kunnen de mogelijkheid hebben om onmiddellijk een carrière aan te gaan of hun opleiding verder te volgen.

Op veel scholen kunnen mensen zich inschrijven voor een online opleiding, waarbij ze kunnen profiteren van de voordelen van een flexibel schema. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

5 Resultaten in Gezondheidszorgtechnologie Filter

Associate of Science in Health Information Management

Humboldt International University
Online Deeltijd 24 maanden Vraag informatie aan Verenigde Staten VS Online

Computertomografie (CT) -programma

Hillsborough Community College
Campus Voltijd 2 semesters September 2020 Verenigde Staten Tampa

De computertomografie programma op HCC biedt studenten een Advanced Technical Certificate gespecialiseerd in computertomografie. Academische en klinische studies voor te bereiden technologen om de kwaliteit van patiëntenzorg en het uitvoeren van studies met behulp van imaging-apparatuur, professionele communicatie, en kwaliteitsborging in het geregeld en noodprocedures.

Nucleaire geneeskunde programma

Hillsborough Community College
Campus Voltijd 2 jaren September 2020 Verenigde Staten Tampa

Nucleaire geneeskunde technologen te bereiden en toedienen van radiofarmaceutische materialen, werken nucleaire instrumenten, de positie van patiënten voor "imaging" procedures, het uitvoeren van laboratoriumtesten en werk tot diagnostische gegevens voor artsen. Afgestudeerden van dit programma in aanmerking komen voor de nationale register onderzoeken en Florida licentiestatus voor de nucleaire geneeskunde technologen nemen.

Associate of science in biomedical engineering technology

Benjamin Franklin Institute of Technology
Campus September 2020 Verenigde Staten Boston

De technologie voor biomedische technologie doet een beroep op studenten die technisch willen worden, en tegelijkertijd hun carrière wijden aan het redden van levens door artsen, verpleegsters en patiënten te helpen. Afgestudeerden worden biomedische technici die elektronische medische instrumenten die in ziekenhuizen en andere zorginstellingen worden gebruikt onderhouden, repareren en kalibreren. Om in deze loopbaan vooruit te komen, ontwikkelen studenten interpersoonlijke, management-, communicatie- en leiderschapsvaardigheden.

Associate of Science in Health Information Technology

Benjamin Franklin Institute of Technology
Campus September 2020 Verenigde Staten Boston