Online Associate of Science in Verzorging in de Verenigde Michigan Verenigde Staten

Top Online Associates of Science in Verzorging in de Verenigde Michigan Verenigde Staten 2018/2019

Verzorging

Een Associate of Science is een zekere mate van twee jaar die ideaal is voor wetenschappers die willen hun opleiding voort te zetten en te streven naar een bachelor of master's degree in de toekomst. Studenten kunnen in staat zijn om een ​​AS zowel in persoon of online te verdienen bij een community college, technische school of universiteit.

Studenten die zich als verpleegkundige bij het medisch beroep willen aansluiten, kunnen verpleging studeren. Dit vakgebied kijkt naar de preventie van ziekten, verlichting van lijden, pleitbezorging voor patiënten, behandeling van verwondingen en bevordering van gezondheidstips.

Online leren verwijst naar het gebruik van elektronische media en informatie-en communicatietechnologie (ICT) in het onderwijs. Met online leren heeft men de flexibiliteit om hun studie op elk gewenst moment en vanaf elke locatie kunnen inloggen.

Onderwijs in de Verenigde Staten wordt voornamelijk geleverd door de publieke sector, met controle en de financiering afkomstig uit drie niveaus: de staat, lokale en federale, in die volgorde.De gemeenschappelijke eisen te studeren op een niveau hoger onderwijs in de Verenigde Staten zal ook uw opnames essay (ook bekend als de toelichting van het doel of persoonlijke verklaring), transcript of records, aanbeveling / referentie brieven, taaltoetsen

Online Associate of Science in Verzorging in de Verenigde Michigan in de Verenigde Staten

Lees meer

Associate degree in de verpleegkunde

Park University
Online Voltijd 18 maanden September 2019 Verenigde Staten Parkville Kansas City +1 more

Deze carrière mobiliteit programma geeft studenten de kans om hun verpleegkundige kennis uitbreiden en aanpassen van hun plan van de studie in de kunsten, wetenschappen en geesteswetenschappen om hun persoonlijke interesses past. [+]

De Ellen Finley Earhart Afdeling Verplegingswetenschap bij Park University werd gestart in 1987 met de Associate Degree-programma.

Voortbouwend op de premisse van het Park University Associate Degree Program, het BSN Voltooiing Program biedt een carrière mobiliteit pad voor de Associate Degree RN om hun verpleegkundig onderwijs voort te zetten. Het programma is congruent met de Park University visie en missie, alsmede de visie en missie van de Nursing Program.

De BSN Afronding Programma een online graad die wordt aangeboden in acht weken sessies en is ontworpen om een ​​flexibele indeling bieden. Deze carrière mobiliteit programma geeft studenten de kans om hun verpleegkundige kennis uitbreiden en aanpassen van hun plan van de studie in de kunsten, wetenschappen en geesteswetenschappen om hun persoonlijke interesses past. Het volledige programma wordt meestal afgerond in 18 maanden, hoewel Park University stelt een maximum van vijf jaar om alle diploma-eisen te voltooien. ... [-]