Autisme Studies Post-baccalaureaat Certificaat

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Autisme is een groeiende zorg voor gezinnen en opvoeders naarmate het aantal diagnoses stijgt: volgens de Centers and Disease Control is 1 op 68 kinderen geïdentificeerd met de stoornis, die zich voordoet in alle raciale, etnische en sociaal-economische lijnen.

Om aan deze groeiende behoefte tegemoet te komen, biedt de Sint-Jozef Universiteit certificaten aan voor opvoeders met verschillende opleidingsachtergronden en professionele uitkomsten. De capaciteiten en uitdagingen van elk individu met een autismespectrumstoornis zijn uniek, dus deze certificaten bieden een uitgebreide opleiding in onderwerpen zoals gedragsanalyse en ontwikkeling van sociale vaardigheden om u voor te bereiden om leden van deze populatie bij te staan en te machtigen.

Het curriculum voor het Autisme Studiescertificaat na het baccalaureaat bestaat uit tien cursussen verdeeld over cursussen die een inleiding geven tot autisme theorieën, technieken, behandelingen en therapieën en cursussen die praktijkervaringen bevatten. Het programma biedt dus gespecialiseerde training op gebieden die verband houden met de beoordeling, diagnose en behandeling van personen met ASS. De Behavior Analyst Certification Board (BACB) heeft deze reeks van tien gangen goedgekeurd als het voldoen aan de cursussen en de geconcentreerde praktijkervaringseisen voor het afleggen van het examen van de Board Certified Assistant Behavior Analyst (BCaBA). Studenten die met autistische personen willen werken via scholen, gedragsgezondheidsorganisaties, sociale dienstverleningsbureaus en gemeenschapsprogramma's als counselors, opvoeders en interventionisten, moeten deze optie overwegen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Saint Joseph’s University is a comprehensive, regionally accredited university. Our national rankings and AACSB accreditation in the Haub School indicate the high quality of our undergraduate, graduat ... Lees meer

Saint Joseph’s University is a comprehensive, regionally accredited university. Our national rankings and AACSB accreditation in the Haub School indicate the high quality of our undergraduate, graduate, and executive programs both online and on campus. Guided by a faculty committed to both teaching and scholarship, students develop intellectually, spiritually and emotionally through a unique curriculum, and advanced study in a chosen discipline. Lees Minder