Lees de Officiële Beschrijving

BA (Hons) Gezondheidszorgbeheer

De BA (Hons) Healthcare Management-cursus van Arden University biedt u de vaardigheden en kennis die nodig zijn om een ​​positie op managementniveau te krijgen in een zorggerelateerde omgeving. Deze cursus is ideaal voor iedereen die geïnteresseerd is om een ​​zelfverzekerde professionele zorgverlener te worden, die de drie belangrijkste thema's omvat van professionele omgeving en praktijk, operaties en kwaliteitsbeheer en leiderschap en management. Studenten verwerven een reeks sleutelvaardigheden op verschillende gebieden van de gezondheidszorg, waardoor je vooruitgang kunt boeken in je huidige carrière of een nieuwe kick-start kunt geven.

Je leert niet alleen hoe je een succesvolle leider kunt worden in deze steeds belangrijker wordende industrie, je krijgt ook een gefundeerd inzicht in andere belangrijke aspecten zoals de sociale, politieke en ethische kwesties in de internationale gezondheidszorg. Andere behandelde gebieden zijn onder meer financiële controle, budgettering, bedrijfsanalyse en planning. Aan het einde van deze driejarige cursus hebben de studenten een fundamentele basis van zorgmanagement geleerd die ze kunnen toepassen om de succesvolle werking van diensten in de industrie mogelijk te maken.

Voor wie is dit programma?

Dit programma is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar kennis en hulpmiddelen die kunnen leiden tot een reeks succesvolle carrières, zoals een professionele beoefenaar, manager of leider in gezondheidszorg en sociale zorg.

Het programma is voornamelijk gericht op mensen die goed georganiseerd zijn, hard werken en gepassioneerd zijn in het helpen van anderen.

Waarom GISMA?

  • AMBA Accreditatie sinds 2011 met enkele triple-geaccrediteerde partners die slechts 1% van 's werelds elite business schools ontvangt
  • Programma's met wereldwijde topranglijsten - de MIB staat in 2017 op de 20e plaats van de Economist
  • Internationaal studentencohort met meer dan 40 vertegenwoordigde nationaliteiten
  • Beurzen, flexibele betalingsplannen en vroegboekkortingen beschikbaar
  • Perfecte locaties in het centrum in Berlijn
  • Gratis Duitse lessen en 100% in het Engels

Waarom Duitsland?

1. Duitsland heeft het op één na beste werkloosheidscijfer in de EU, met 3,4% *

2. 4e Best Graduate startsalaris van £ 40,650 in Europa, met een groeiende economie **

3. Duitsland is de meest populaire optie voor internationale studenten die in Europa willen studeren; Het wordt erkend voor zijn hoogwaardige onderwijs en je kunt dit ervaren met GISMA ***.

4. Berlijn, de hoofdstad van Duitsland, is de start-up technologiehoofdstad van Europa

5. Berlijn is de op een na grootste stad van de EU en heeft een bloeiende zakenwereld die jonge professionals en afgestudeerden een scala aan kansen biedt.

Duitsland staat bekend om zijn rijke geschiedenis in cultuur en kunst, en biedt studenten een verrijkende internationale ervaring door het combineren van onderwijs van wereldklasse van onze wereldwijd gerangschikte partnerinstellingen.

* statista

**Business insider

*** Volgens statistieken en gegevens van de ICEF-monitor.

Loopbaan richting

Na het behalen van dit diploma hebben afgestudeerden een breed scala aan mogelijkheden voor rollen waarin ze kunnen slagen. Deze omvatten, maar zijn niet beperkt tot, zorgmanager, gezondheidsdienstmanager, liefdadigheidsfunctionaris of specialist voor gezondheidsbevordering.

Flexibele betalingsplannen beschikbaar:

Arden University biedt flexibele betalingsplannen * waarmee u de kosten van uw programmakosten in drie termijnen kunt spreiden.

Cursus benodigd heden

  • Twee vakken op GCE A-niveau of gelijkwaardig, plus slagen bij graad C of hoger bij drie vakken op GCSE-niveau of gelijkwaardig; of
  • Neem voor niet-standaard toegangsvereisten contact met ons op
  • Een Engels taalniveau gelijk aan IELTS 6.0 of hoger met een minimum van 5.5 in elk onderdeel
Opleiding te volgen in:
Engels
Laatst bijgewerkt op March 6, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
8,000 EUR
per jaar. 1.000 euro per jaar early-bird korting (tot 3000 besparen)
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum