Cursus overzicht

Leer geïnformeerde managementbeslissingen te nemen in een omgeving van gezondheid en sociale zorg, met dit Chartered Management Institute-geaccrediteerde graad. Online BA's (Hons) Healthcare Management (CMI) van Arden University biedt u de vaardigheden en kennis om uw volgende professionele stap te zetten en met vertrouwen te werken in een medisch team. De CMI-accreditatie van dit programma betekent ook dat afgestudeerden een Level 5 Diploma in leiderschap en management krijgen om u te helpen onderscheiden van de rest.

Met de flexibele studiemodus van Arden kunt u uw vaardigheden op het gebied van werkplekleiderschap ontwikkelen rond uw bestaande verplichtingen. Dit programma helpt u het juiste begrip te verwerven dat vereist is om een aanwinst voor zorgorganisaties te worden en u dichter bij uw carrièredoelen te brengen.

Het volledige programma van Arden biedt een sterke focus op inzetbaarheid, praktische vaardigheden en carrièresucces. Dit programma is ontwikkeld om u te helpen bij het inspireren en beheren van veranderingen binnen uw bedrijf, met een specifieke focus op het beheren van effectieve gezondheidszorg.

Cursusmodules

Niveau 4

Vaardigheden voor leren in de zorg

 • Ontdek de belangrijkste principes van moderne gezondheidszorg in deze module, met een focus op de ontwikkelingslanden. Deze module onderzoekt culturele kwesties rond gezondheidszorg en de bestaande systemen. Je zult de barrières identificeren waarmee we geconfronteerd worden met hoe we voor mensen in armoede zorgen.

Sociale, politieke en ethische kwesties in de internationale gezondheidszorg

 • Deze module vraagt hoe de zorg verschilt over de hele wereld, en welke impact ziekte heeft in ontwikkelingslanden. Je zult bekend raken met gezondheidszorgvraagstukken in verschillende culturen, en hoe systemen en beleid verschillen. Deze module kijkt ook naar humanitaire, ontwikkelings- en noodhulp.

Communicatie en samenwerking bij het beheer van de professionele omgeving

 • In deze module onderzoekt u teamwork, leiderschap en succesvolle communicatie in zorgomgevingen. Je zult manieren onderzoeken om individuele verantwoordelijkheid in evenwicht te brengen met de praktijkcodes, terwijl je er toch voor zorgt dat aan de behoeften van de patiënt wordt voldaan.

Voldoen aan de behoeften van servicegebruikers

 • Kijkend naar de doelen en waarden van zorg, helpt deze module om de normen te identificeren waaraan moet worden voldaan, van relaties met servicegebruikers tot het helpen van mensen om hun eigen situaties te veranderen.

Resources plannen en beheren

 • Leer de zorgvuldige middelenbeheervaardigheden die essentieel zijn voor effectief sociaal werk. Deze module belicht manieren om de beste service te bieden en tegelijkertijd kostenefficiënt te blijven. U krijgt te maken met distributieproblemen in geval van concurrerende prioriteiten, financiële tekortkomingen en fraudegevallen, zodat u zich kunt voorbereiden op alle mogelijke gebeurtenissen.

Waardigheid en respect bevorderen

 • Deze belangrijke module vraagt je om na te denken over je eigen waarden met betrekking tot ethische kwesties en empathie, mensenrechten en stereotypen. Er wordt u gevraagd hoe we respect kunnen tonen voor alle individuen, inclusief diegenen die mogelijk sociaal uitgesloten zijn.
Niveau 5

Financiële controle en budgettering

 • De financiële focus van deze module is gericht op het ontwikkelen van uw begrip van budgettering en financiële controle in binnenlandse en internationale gezondheidszorgomgevingen.

Prestatieverbetering en management in gezondheid

 • Effectief sociaal werk vereist zorgvuldige prioriteitenstelling, en deze module behandelt hoe u zich voor kunt bereiden op de beste resultaten door uw beslissingen. Leren voorspellen is een nuttige vaardigheid waarmee je het beste actieplan kunt maken.

Volksgezondheid

 • Door te kijken naar de kritieke problemen die van invloed zijn op het hedendaagse volksgezondheidsbeleid, moderne ideeën en waarden, geeft deze module u inzicht in de ethiek en gegevens die bijdragen aan het creëren van gezondheidsprogramma's.

Gezondheidsbevordering

 • Door het concept van gezondheidsbevordering volledig te verkennen, inclusief manieren om kennis te maken over gezondheid en welzijn, gaat deze module verder dan oefening met betrekking tot ouderschap, armoede, drugsmisbruik en infectieziekten. Je leert om gezondheidsinterventies te ontwikkelen, communiceren en ondersteunen.

Inter-Agency Werken

 • Als casestudy bekijkt u de gezondheids- en sociale zorgkantoren in uw omgeving en beoordeelt u via deze module de beste teams en hulpmiddelen om aan de behoeften van de gemeenschap te voldoen.

Toonaangevende teams in gezondheid

 • Na de basis te hebben behandeld, zal deze opeenvolgende module het thema van leiderschap verder verkennen. U krijgt inzicht in het oplossen van conflicten, het motiveren van personeel en het verbeteren van de prestaties. Je ontwikkelt een goed begrip van leiderschap en effectieve samenwerking in teams in de gezondheidszorg.
Niveau 6

Kwaliteitsmanagement in een zorgomgeving

 • U zult grip krijgen op de complexiteit van compromissen in deze module, terwijl u leert om zowel de behoeften van medewerkers als die van servicegebruikers in balans te brengen. U moet met hen beiden samenwerken om een gezondheidszorglandschap te creëren dat zich inzet voor het bereiken van uw managementvisie.

Bedrijfsanalyse en planning

 • In deze module worden de fundamenten van bedrijfsanalyses bekeken, van gegevensverzameling en gebruik van gespecialiseerde software tot methoden om uw bevindingen aan uw team te rapporteren.

Wereldwijde gezondheid en duurzaamheid

 • Van armoede, ziekte, klimaatverandering en hun impact op de gezondheidszorg, er is genoeg te bespreken in deze module. Omdat er geen goede of foute antwoorden zijn, zul je een aantal gezonde discussies voeren, waarin je de belangrijkste mondiale duurzaamheidsissues bespreekt.

Project Management en Risk

 • De complexiteit van het beheer van contracten, financiën en projecten zal worden onderzocht naast de ins en outs van verzekeringen, prestaties van medewerkers en het omgaan met inbreuken en frustraties.

Onderzoeksmethoden en eindproject

 • Je neemt alles op wat je hebt geleerd voor deze laatste module, van filosofieën en strategieën tot data, interviews en analyse. Je zult zelfstandig werken, hoewel hulp nooit te ver weg zal zijn.

Wat onze studenten zeggen:

118151__BN87AcI.png

"De cursus heeft me geholpen in mijn carrière omdat het me het vertrouwen heeft gegeven om promotie te maken en van baan te veranderen."

Cemene Wellington,

BA (Hons) gezondheidszorg (CMI)

Toelatingseisen:

Om in aanmerking te komen voor deze cursus moet je normaal gesproken:

 • Twee vakken op GCE A-niveau of gelijkwaardig, plus slagen bij graad C of hoger bij drie vakken op GCSE-niveau of gelijkwaardig; OF
 • Een erkend toegangsprogramma voltooid, of een equivalent daarvan.
 • Voor studenten van wie het eerdere leren niet in het Engels is gegeven: IELTS 6.0 of gelijkwaardig (niet minder dan 5.5 in elk element).

Als je werkervaring hebt

We moedigen aanvragen van mensen die hun motivatie om het programma te bestuderen aan te tonen, positief aan en overwegen ze. We zullen u om uw persoonlijke verklaring vragen, samen met uw cv en referenties ter ondersteuning van uw aanvraag.

Opleiding te volgen in:
 • Engels
Laatst bijgewerkt op Juli 14, 2019
Deze cursus is Online
Begindatum
okt 2019
jan 2020
Duration
3 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
4,917 EUR
£ 13,500 (VK
Op locaties
Op datum
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
jan 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
apr 2020
Aanmeldingslimiet

okt 2019

jan 2020

apr 2020