Filter
BA
Malta Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Bachelors of Arts op Malta 2019

Een Bachelor of Arts is een undergraduate-diploma die kan worden toegekend aan studenten na ongeveer vier jaren van toegewijde studie. Veel studenten gebruiken deze mate als uitgangspunt in het hoger onderwijs, kiezen voor een master's degree voort te zetten in een verwant veld na het beëindigen van de BA.

Malta is een klein, eiland land in de Middellandse Zee, dat ten zuiden van het eiland Sicilië, Italië ligt. Malta heeft zich met succes gepromoot als een volledig tweetalige natie voor Maltees en Engels. Het telt voor veel onderwijsinstellingen in de rest van de wereld als een land waar Engels de eerste taal en ze zal daarom vaak zelfs subsidiëren studenten om daar heen te gaan om het te leren. De overgrote meerderheid van de Maltese burgers spreken Engels met een zeer hoge standaard.

BA's op Malta

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Malta College of Arts, Science and Technology

De opleiding biedt studenten de leidinggevende competenties die nodig zijn voor degenen die van plan om zorg instellingen te beheren en te worden betrokken bij het gebied ... [+]

Cursus Beschrijving

De opleiding biedt studenten de leidinggevende competenties die nodig zijn voor degenen die van plan om zorg instellingen te beheren en te worden betrokken bij het gebied van sociaal beleid. Als onderdeel van uw training, zul je in staat zijn om deel te nemen aan stages onder begeleiding van ervaren managers in verwante instellingen.

Degenen die een aanvraag voor deze cursus zou normaal hebben gewerkt in vrijwilligersorganisaties of zou verschillende stages hebben gehad en zou hebben ervaren praktijk in diverse medische en sociale zorg instellingen.

In deze cursus zullen de leerlingen de kans om leidinggevende vaardigheden te oefenen in verschillende zorg instellingen hebben. ... [-]

Malta Paola
September 2019
Voltijd
10 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands