HEALTHCARESTUDIES

Bachelors of Arts in de Verenigde Raleigh in de Verenigde Staten 2021

Een Bachelor of Arts is een graad die kan worden verdiend in ongeveer vier jaar full-time studie. Studenten die een bachelor na te streven zijn doorgaans geïnteresseerd in het werken op het gebied van taal, media, communicatie en het uitvoeren en digitale kunst.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Raleigh is gelegen in Noord-Carolina, VS. De stad is de thuisbasis van tal van publieke, maatschappelijke en private (for profit) voorzieningen voor hoger onderwijs. Samen met academische excellentie de instellingen zijn bekend voor sportieve en recreatieve evenementen.

BA's in de Verenigde Raleigh in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Bachelor of Arts in Psychology

Saint Augustine's University School of Humanities, Education, Social and Behavioral Sciences
BA
sep 2021
Engels

Psychologie is de studie van menselijk gedrag. De algemene missie van deze major is het stimuleren en koesteren van de intellectuele groei van studenten terwijl ze zich voorbe ...

Lees meer