BS in Farmaceutische Wetenschappen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Programma samenvatting

De Bachelor of Science (BS) -opleiding in Farmaceutische Wetenschappen van de University of the Sciences, een van de weinige hogescholen in de VS die dit programma aanbiedt, biedt je een basis in biologie, scheikunde, wiskunde en farmacie om je voor te bereiden op een succesvolle farmaceutische carrière.

Je scherpt je technische vaardigheden aan via negen laboratoriumcursussen en facultaire niet-gegradueerde onderzoeksprojecten in een verscheidenheid aan biotechnologie en farmaceutische faciliteiten. En u zult deze vaardigheden gebruiken om nieuwe medicijnen te ontwikkelen, misschien zelfs de volgende doorbraak.

144490_USciences_PharmSci-BS

Waarom kiezen voor de University of the Sciences?

 1. Verkrijg theoretisch inzicht en laboratoriumvaardigheden om medicijnen en cosmetica te ontwikkelen, te formuleren, te vervaardigen en te testen.
 2. Ons flexibele curriculum stelt je in staat om een specialisatiegebied te kiezen of een minor in een specifieke discipline te volgen.
 3. In nauwe samenwerking met de faculteit doe je undergraduate-onderzoek dat je vervolgens kunt presenteren op onze jaarlijkse USciences Research Day.
 4. Het Explorers and Scholars in Science Program stelt geselecteerde eerstejaarsstudenten in staat acht weken voltijds onderzoek te doen met een facultaire mentor tijdens de zomer na hun eerste bachelorjaar. Het programma omvat een stipendium en wetenschappers die aanwezig zijn op een zomeronderzoekssymposium.
 5. Geniet van een ongeëvenaarde voorbereiding op de medische school: je voltooit de basiscursussen die vereist zijn voor toelating tot de medische school in je eerste twee jaar.
 6. We zijn gevestigd in het hart van de biotechnologie- en gezondheidswetenschappelijke industrie, omringd door meer dan 250 medische faciliteiten en binnen twee uur van 75% van alle Amerikaanse farmaceutische bedrijven.
 7. Onze langdurige relaties met veel bedrijven en organisaties creëren tal van keuzes voor stages en vacatures.
 8. Verminder de totale tijd en kosten om een USciences MS of Ph.D. te voltooien - dankzij het geïntegreerde programma voor afgestudeerden kunnen gekwalificeerde studenten zonder extra kosten tot 15 extra studiepunten van afgestudeerde cursussen opnemen.

uitkomsten

De vraag naar afgestudeerden met een BS-graad in farmaceutische wetenschappen is momenteel groot en groeit; uitstekende instapposities zijn beschikbaar in de farmaceutische en cosmetica-industrie, de overheid, ontwikkelingslaboratoria voor speciale doseringsvormen en biotechnologiebedrijven. Gebieden zijn onder meer onderzoek, productontwikkeling, fabricage, kwaliteitscontrole en regelgevingszaken.

Het programma heeft articulaties met verschillende bedrijven, zoals SigmaPharm, voor stages. Het programma biedt ook laboratoriumtraining in farmaceutische wetenschappen en farmacologie, niet-gegradueerde onderzoekskredieten en betaalde onderzoeksmogelijkheden. Met praktijkgerichte laboratoriumtraining kunnen studenten stage lopen bij bekende bedrijven, zoals Johnson & Johnson, Merck en GSK.

Financierings- / studiebeursmogelijkheden

Bij USciences investeren we in u - beurzen zijn beschikbaar in de vorm van op verdiensten gebaseerde prijzen van maximaal $ 10.000 per jaar, die kunnen worden toegekend aan in aanmerking komende niet-gegradueerde studenten na toelating tot de universiteit.

academici

Het BS Pharmaceutical Sciences-programma biedt een sterke basiswetenschappelijke basis in biologie, scheikunde, wiskunde en farmacie; integreert de essentiële bijdragen van de geesteswetenschappen, sociale wetenschappen en communicatie; en maakt gebruik van laboratoriumgebaseerde cursussen om onderzoeksvaardigheden te ontwikkelen en te verfijnen. Afgestudeerden zullen de achtergrond hebben om te begrijpen hoe fysisch-chemische en farmaceutische principes worden toegepast bij de ontwikkeling van formuleringen, de productie en het testen van dieren en mensen van verschillende soorten medicijnafgiftesystemen.

Toelatingsvoorwaarden

 • USciences heeft een doorlopend toelatingsbeleid en aanvragen zijn gratis.
 • Dien uw officiële transcripties van de middelbare school in van alle middelbare scholen die u hebt bezocht. Internationale aanvragers moeten een transcriptie-evaluatie per cursus indienen via WES .
 • Voltooi de algemene applicatie .
 • Dien een aanbevelingsbrief in. Er kunnen maximaal twee extra brieven worden ingediend. U kunt hiervoor ons aanbevelingsformulier gebruiken.
 • Indiening van SAT- en / of ACT-scores is optioneel voor studenten die een aanvraag indienen om in de herfst van 2021 te beginnen met bachelorcursussen vanwege annuleringen en vertragingen van tests vanwege COVID.
 • Internationale aanvragers moeten een bewijs van Engelse taalvaardigheid overleggen als Engels niet de eerste taal is.
Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

University of the Sciences has prepared students to be leaders and practitioners in the healthcare and science fields for nearly 200 years. Key to its distinctive education is a tradition of hands-on ... Lees meer

University of the Sciences has prepared students to be leaders and practitioners in the healthcare and science fields for nearly 200 years. Key to its distinctive education is a tradition of hands-on research and experiential learning that is evident in every graduate who has walked its campus. Since its founding in 1821 as Philadelphia College of Pharmacy, the first college of pharmacy in North America, USciences has grown to more than 30 degree-granting programs from bachelor’s through doctoral degrees in the health sciences, bench sciences, and healthcare business and policy fields. USciences students are proven everywhere they go. Lees Minder