BSc (Hons) Biomedische wetenschappen met gezondheid, lichaamsbeweging

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

De professioneel geaccrediteerde BSc Biomedical Sciences (Gezondheid, Oefening

De nadruk wordt gelegd op de rol die oefening, gezondheidsbevordering en voeding daartoe hebben. De cursus omvat een reeks fundamentele op wetenschap gebaseerde modules in menselijke fysiologie, voeding, biochemie en psychologie.

Deze cursus is geaccrediteerd door de Royal Society of Biology om ten dele tegemoet te komen aan de academische en ervaringseis voor Membership and Chartered Biologist (CBiol).

Gemeenschappelijk eerste jaar
Let op: de BSc Biomedical Science-graad en de BSc (Hons) Biomedical Sciences met Gezondheid, Oefening

Aan het leren

Leer- en onderwijstrategieën omvatten traditionele colleges op basis van lesgeven, aangevuld met tutorials en praktische sessies. Studenten hebben ook toegang tot 'drop-in' lunchworkshopsessies in Biochemie en Fysiologie. Het curriculum wordt ondersteund en geïnformeerd door de onderzoeksactiviteiten van academisch personeel.

employability

Deze unieke en opwindende cursus is bedoeld om afgestudeerden in staat te stellen ten volle te profiteren van de werkgelegenheid op een aantal gebieden. Er is een bloeiende economie in de gezondheids- en fitnesssectoren, en succesvolle afronding van dit studieprogramma moet een verscheidenheid aan loopbanen bieden op gebieden zoals de sport- en vrijetijdsindustrie, de nationale gezondheidsdienst, nationale sportraden en nationale sportbonden.

Afgestudeerden zullen ook goed gekwalificeerd zijn voor een carrière in de farmaceutische, voedings- en drankenindustrie. Mogelijkheden voor verdere studie zijn uitstekend en omvatten andere gezondheidsgerelateerde studies en hogere graden (MSc en PhD).

De Cardiff School of Health Sciences heeft uitstekende verbindingen met alle relevante sectoren die verband houden met de gezondheidswetenschappen. Veel medewerkers streven naar 'geavanceerde' onderzoeksinitiatieven met samenwerkende instellingen, waaronder Cambridge University Department of Clinical Pharmacology, Cardiff University Medical School, de Welsh School of Pharmacy, University of Bath en het Institute for Sports Nutrition.

Dit programma is geaccrediteerd door de Royal Society of Biology na een onafhankelijke en rigoureuze beoordeling. Geaccrediteerde opleidingen bevatten een solide academische basis in biologische kennis en sleutelvaardigheden en bereiden afgestudeerden voor op de behoeften van werkgevers. De accreditatiecriteria vereisen bewijs dat afgestudeerden van geaccrediteerde programma's voldoen aan gedefinieerde sets van leerresultaten, inclusief vakkennis, technische vaardigheden en overdraagbare vaardigheden.

Toelatingseisen

Functieroute:

Aanvragers moeten normaal gesproken vijf GCSE's hebben, inclusief Engelse taal (of Welsh eerste taal), wiskunde * en wetenschappen in de rang C of hoger / klasse 4 of hoger (voor kandidaten die onlangs hervormde GCSE's houden in Engeland) plus een van de volgende:

  • 56 punten van minstens 2 A-kwalificaties of het equivalent daarvan in een geschikte standaard voor toegang tot het hoger onderwijs op jaar 1, maar in vakgebieden die niet voldoen aan de toelatingseisen voor hun beoogde bacheloropleiding.
  • 56 punten van minstens 2 A-kwalificaties of het equivalent daarvan in vakgebieden die relevant zijn voor hun beoogde niet-gegradueerde opleiding, maar volgens een norm die niet voldoet aan de toelatingseisen voor hoger onderwijs op jaar 1.

Toekomstige studenten die niet aan de bovenstaande criteria voldoen, kunnen op individuele basis worden behandeld en kunnen worden opgeroepen voor een interview.

Voor specifieke informatie over toelatingseisen of als uw kwalificatie niet wordt vermeld, neem dan contact op met Admissions of raadpleeg de UCAS Course Search. Verdere informatie over onze toelatingseisen, inclusief kwalificaties van de EU, is te vinden door hier te klikken.

Mate:

Kandidaten moeten vijf GCSE's hebben, inclusief Engelse taal (of Welsh First Language), Wiskunde * en wetenschappen in de klas C of hoger / klasse 4 of hoger (voor kandidaten die onlangs hervormde GCSE's houden in Engeland) plus 112 punten van ten minste twee A-niveaus (of gelijkwaardig).

Typische aanbiedingen kunnen zijn:

  • 112 punten van ten minste twee A-niveaus met cijfers CC in de biologie en een gelijkwaardige wetenschap; Welsh Baccalaureate Advanced Diploma beschouwd als een derde vak (gelijkwaardige wetenschappen omvatten scheikunde, natuurkunde, psychologie, IT, wiskunde, voedseltechnologie, milieuwetenschappen of aardrijkskunde)
  • RQF BTEC National Extended Diploma / Cambridge Technical Extended Diploma DMM binnen Applied Science

  • 112 punten van ten minste twee Schotse Advanced Highers met cijfers DD in de biologie en een gelijkwaardige wetenschap (inclusief chemie, natuurkunde, psychologie, IT, wiskunde, voedseltechnologie, milieuwetenschappen of aardrijkskunde)
  • 112 punten van het Ierse Leaving Certificate bij Highers met 2 x H2-cijfers in de biologie en een gelijkwaardige wetenschap (inclusief chemie, natuurkunde, psychologie, IT, wiskunde, voedseltechnologie, milieuwetenschappen of aardrijkskunde). Onderwerpen van hoger niveau die alleen worden overwogen met een minimum van niveau H4
  • 112 punten uit het diploma toegang tot hoger onderwijs binnen een wetenschappelijk onderwerp dat voldoende biologie omvat

Of Cardiff Metropolitan University 'Foundation leidt naar BSc Health Sciences'

* Voor Welshe sollicitanten die zitten aan de gereformeerde GCSE-wiskunde, accepteren we GCSE- wiskunde of wiskunde - numeriek .

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder