Lees de Officiële Beschrijving

Cursus overzicht

We zijn er trots op dat we de enige cursus Voeding in Wales zijn die geaccrediteerd is door de professionele vereniging Association for Nutrition. Dit betekent dat afgestudeerden in aanmerking komen voor directe toegang om Associate Nutritionists te worden en de letters AssocNutr achter hun naam te gebruiken.

Dan kan na een paar jaar relevante werkgelegenheid de volledige Geregistreerde Voedingsdeskundige worden met de letters RNutr achter hun naam. Met deze prestigieuze kwaliteitslabel kunnen afgestudeerden worden erkend als professioneel opgeleide en gereguleerde voedingsdeskundigen.

Aan het leren

De cursus wordt gegeven door ervaren geregistreerde voedingsdeskundigen, diëtisten en sport- en bewegingswetenschappers die eerder hebben gewerkt in primaire en secundaire NHS-zorg, volksgezondheid, industrie, overzeese ontwikkeling en met sportteams en topsporters. Ze gebruiken deze ervaringen om praktijkvoorbeelden in hun onderwijs te brengen met volop mogelijkheden voor casestudy's en praktische zelfstudietaken.

We maken volledig gebruik van onze consumentenkeukenfaciliteiten waar studenten regelmatig in paren werken om een dagmenu te maken voor een persoon met specifieke voedings-, sociale en gezondheidsbehoeften. Hierdoor kunnen studenten waardenvaardigheden verwerven in de maaltijdplanning en in schattingen van de portiegrootte.

Antropometrie en inspanningsfysiologie worden aangeleerd met behulp van de sportfysiologische laboratoria om studenten in staat te stellen waardevolle vaardigheden op te doen in kerncompetenties in een professionele omgeving.

employability

Voedingsdeskundigen werken in gezondheidsverbetering, met groepen of gemeenschappen om de gezondheid, het welzijn en de ongelijkheden te bevorderen.

De rol kan zijn het werken met groepen met lage inkomens, zwangere vrouwen of in gemeenschappen die specifieke gezondheidsinterventies met betrekking tot voeding vereisen. Onze afgestudeerden zijn begonnen met het leveren van voedingsinterventies in volksgezondheidsteams en voor gemeenteraden. Anderen hebben hun vaardigheden van voedingsanalyse gebruikt om de verstrekking van schoolmaaltijden te verbeteren.

Andere carrièremogelijkheden zijn binnen NHS Trusts, sportvoeding, gezondheidsbevordering of overheidsafdelingen. Voedingsdeskundigen kunnen ook samenwerken met liefdadigheidsinstellingen of in de voedingsindustrie, hetzij met fabrikanten of winkeliers.
Het programma is ontworpen om afgestudeerden voor te bereiden om zich aan te sluiten bij het Sport- en Bewegingsvoedingsregister. Ga voor meer informatie naar www.senr.org.uk.

Er zijn ook internationale mogelijkheden voor gekwalificeerde voedingsdeskundigen in noodhulp- of ontwikkelingsprojecten in landen met een laag inkomen.

Onze afgestudeerden hebben hun vaardigheden op het gebied van de ontwikkeling van nieuwe producten gebruikt om de werkgelegenheid in de voedingsindustrie veilig te stellen, terwijl anderen zich hebben aangesloten bij voedselgerelateerde opleidingen voor afgestudeerden. Elk jaar enige vooruitgang in postacademisch onderzoek, hetzij in onderzoek, lerarenopleiding of om te trainen om een NHS-diëtiste te worden.

Toelatingseisen

Kandidaten moeten vijf GCSE's hebben, inclusief Engelse taal (of Welsh First Language), Wiskunde * en wetenschap in de rang C of hoger / klasse 4 of hoger (voor kandidaten die onlangs hervormde GCSE's houden in Engeland).

Typische aanbiedingen kunnen zijn:

  • 112 punten van ten minste twee A-niveaus met een C-graad op biologie, en een C-graad bij voorkeur in levensmiddelentechnologie of chemie, maar een andere wetenschap zal worden overwogen (aanvaardbare wetenschappen - IT, wiskunde, natuurkunde en milieukunde); Welsh Baccalaureate - Advanced Skills Challenge Certificate beschouwd als het derde onderwerp
  • RQF BTEC National Extended Diploma / Cambridge Technical Extended Diploma in Science (met betrekking tot biologie en chemie) DMM
  • 112 punten van ten minste twee Schotse Advanced Highers met een D op Biology, en een C in bij voorkeur Food Technology of Chemistry, maar een andere Science wordt overwogen (aanvaardbare wetenschappen - IT, wiskunde, natuurkunde en milieukunde)
  • 112 punten van het Ierse Leaving Certificate bij Highers met H2-cijfer in biologie en H2-grade in hetzij Food Technology of Chemistry, maar een andere Science zal worden overwogen (aanvaardbare wetenschappen - IT, wiskunde, natuurkunde en milieukunde)
  • 112 punten van het diploma toegang tot hoger onderwijs om biologie en voedseltechnologie of chemie te omvatten
  • Of 'Foundation leidend tot BSc Health Sciences'

* Voor Welshe sollicitanten die zitten aan de gereformeerde GCSE-wiskunde, accepteren we GCSE- wiskunde of wiskunde - numeriek .

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 17 andere vakken van Cardiff Metropolitan University »

Laatst bijgewerkt op January 12, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
3 - 4 jaar
Voltijd
Prijs
12,000 GBP
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019