BSc in Canada

Beste Bachelors of Science in Canada 2018/2019

Master

Bachelor of Science programma's zijn ideaal voor mensen die op zoek zijn naar hun ervaring en kennis op een bepaald gebied te verhogen. Beslissen om een ​​BSc verdienen kan leerlingen helpen bevredigende en professionele loopbaan na je afstuderen.

Canada is het beste land om het hoger onderwijs na te streven als je een interactief persoon. Bijna elke etnische groep is vertegenwoordigd in Canada dus het 'is een multiculturele samenleving. Taalbarrière is geen probleem voor buitenlandse studenten als Canada wordt beschouwd als leider van de wereld 's in het taalonderwijs.

BSc's in Canada

Lees meer

Eert Bachelor of Science in de voedingswaarde wetenschappen

University of Toronto
Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Canada Toronto

Nutritional Sciences staat voor een spannende en uitdagende gebied van de studie van een werkelijk interdisciplinair karakter. Inzicht in de invloed van voeding op de gezondheid en zijn rol bij de ziekte is gebaseerd op de kennis van de metabole processen die betrokken zijn (behoeften aan voedingsstoffen en het gebruik), van de chemie van levensmiddelen (bewaren van voedsel, voedselproductie) en van de sociale en gedragsmatige factoren geïntegreerd in afweging van de ... [+]

Honours Bachelor of Science in Nutritional Sciences

Nutritional Sciences staat voor een spannende en uitdagende gebied van de studie van een werkelijk interdisciplinair karakter. Inzicht in de invloed van voeding op de gezondheid en zijn rol bij de ziekte is gebaseerd op de kennis van de metabole processen die betrokken zijn (behoeften aan voedingsstoffen en het gebruik), van de chemie van levensmiddelen (bewaren van voedsel, voedselproductie) en van de sociale en gedragsmatige factoren geïntegreerd in rekening houdend met de nationale en internationale doelstellingen van het bereiken van een optimale gezondheid door middel van goede voeding.

Major Program

Om een ​​Major in Nutritional Sciences verkrijgen, volgt de student een opleiding waarvan 8 van de 20 cursussen die nodig zijn voor een Four Year Honours Bachelor of Science (Hon.B.Sc.) definieert. Voor de andere opleidingen niet in het programma gedefinieerd, moet de student zijn van het individuele belang en carrière doelen. Bijvoorbeeld, zou een student de bedoeling op het nastreven van een graduaat in voedingsbiochemie benadrukken biochemie cursussen, terwijl een student die werkgelegenheid in de marketing aspecten van voeding anticipeert misschien cursussen in economie of bedrijfskunde meer geschikt vinden. De student op zoek naar geschikte cursussen te voltooien de vier jarige opleiding moet de Faculteit der Kunsten & Wetenschappen Kalender lijsten van de departementen van Antropologie, biochemie, biologie, botanie, chemie, Economie, Aardrijkskunde, Geesteswetenschappen, Fysiologie en Zoölogie te onderzoeken.... [-]