Bachelor of Science in Finland

Top Bachelors of Science in Finland 2019

Master

Bachelor of Science programma's zijn ideaal voor mensen die op zoek zijn naar hun ervaring en kennis op een bepaald gebied te verhogen. Beslissen om een ​​BSc verdienen kan leerlingen helpen bevredigende en professionele loopbaan na je afstuderen.

Hogere geleerden niveau in Finland eenvoudig toegang tot opleidingen in het hoger onderwijs op praktijkgerichte hogescholen of universiteiten. De Finse cultuur is gemakkelijk te leren omdat de regering een ministerie dat verantwoordelijk is voor het verbeteren van culturele, jeugdbeleid, sport en internationale samenwerking heeft ingesteld.

BSc's in Finland

Lees meer

bsc in de verpleging (Vaasa, Finland)

Novia Univeristy of Applied Sciences
Campus Voltijd 3 jaar August 2019 Finland Vaasa Ekenäs Turku +2 more

De Degree-programma in de verpleegkunde heeft opgeleid cultureel competente verpleegkundigen, met name voor ziekenhuizen, sinds 1998. [+]

BSc in de verpleegkunde (Vaasa, Finland)

&nbsp

&nbsp

Studies

&nbsp

De Degree-programma in de verpleegkunde heeft opgeleid cultureel competente verpleegkundigen, met name voor ziekenhuizen, sinds 1998. De primaire studies richten zich op basis verpleegtechnische vaardigheden, en geleidelijk naar diepgaande studies van medische en chirurgische verpleegkundige verschuiven met een transculturele aanpak.

&nbsp

&nbsp

Cursussen

&nbsp

De verpleegkundige curriculum omvat gezondheidsbevordering, ziektepreventie, herstel van de gezondheid, en het verlichten van het lijden. De praktijk op nationaal niveau kunnen worden aangevuld en / of internationaal in verschillende verzorgende en verpleegkundige instellingen, variërend van ouderenzorg in verpleeghuizen voor acute medische zorg in ziekenhuizen, het voorbereiden van studenten voor de uitdagingen die zij ontmoeten in de gezondheidszorg.... [-]