Filter
BSc
Studievorm: Alles Tempo: Alles

11 Bachelors of Science in Gediplomeerde verpleegkunde 2020

Het verkrijgen van een Bachelor of Science degree kan variëren van één tot vijf jaar in beslag nemen. Studenten kunnen kiezen om credits te brengen van een secundaire instelling of post-secundair community college om de tijd die nodig is om de mate te voltooien bespoedigen. Online en part-time lessen zijn ook beschikbaar voor studenten met andere verplichtingen of een drukke agenda.

Wat is een BSc in de verpleegkunde voor RN? Deze graad richt zich op de studenten met de referenties om een ​​geregistreerde verpleegster worden door hen de fundamenten van efficiënte en effectieve gezondheidszorg. Geregistreerde verpleegkundigen zijn licentie professionals die de geschetst door een land, staat of provincie die hen in staat stellen om te oefenen in verpleeghuizen, ziekenhuizen en particuliere woningen eisen hebben afgerond. Studenten nemen cursussen in de chemie, biologie, voeding en anatomie om een ​​goed begrip van het menselijk lichaam, maar ook cursussen in de praktijk en theorie te krijgen tot de interpersoonlijke en medische vaardigheden die nodig zijn om patiënten te helpen ontwikkelen.

Het verkrijgen van een RN verpleegkunde licentie effent de weg naar een succesvolle gezondheidswetenschap carrière. Afgestudeerden gebruiken hun uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden om een ​​breed scala van mensen te helpen in het algemeen een snelle omgeving en werken naast artsen en ander verplegend personeel om zowel routine en spoedeisende zorg.

De kosten van een verpleeghuis mate variëren, afhankelijk van de instelling. Sommige bieden een standaard driejarig programma, terwijl andere studenten in staat stellen een diploma in zo weinig als een jaar verdienen. Het is raadzaam u grondig onderzoek van de programma's die u geïnteresseerd bent in om ervoor te zorgen dat ze af te stemmen op uw professionele en financiële doelstellingen.

Personen die een BSc hebben in de verpleegkunde vinden doorgaans hoger betalende kansen als ze meer ervaring opdoen. Velen vinden het werk in een ziekenhuis afdeling of privé-kliniek, het geven van routineonderzoeken, helpen bij verzekeringen papierwerk en het verstrekken van eerstelijns hulp in operatiekamers.Anderen werken in particuliere woningen, het helpen van de ouderen woont een actieve en gezonde levensstijl.

Instellingen bieden wereldwijd opleidingen in de verpleegkunde. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

 

Lees meer Lees Minder

11 Resultaten in Gediplomeerde verpleegkunde

American National University

Je zult bekwaam worden in leiderschaps- en managementvaardigheden, onderzoek, informatica, gezondheidszorgbeleid, gemeenschap en volksgezondheid. Een baccalaureaat bereid ... [+]

Bachelor of Science in Nursing - RN to BSN Completion Program

Je zult bekwaam worden in leiderschaps- en managementvaardigheden, onderzoek, informatica, gezondheidszorgbeleid, gemeenschap en volksgezondheid.

Een baccalaureaat bereidde verpleegster is een zorgaanbieder, ontwerper / manager / coördinator van de zorg, en een lid van het beroep van verpleegkundige. Om de afgestudeerde voor te bereiden op vooruitgang in hun carrière, biedt het BSN-programma een goed afgerond onderwijs met inbegrip van concepten van interprofessionele teams, op bewijs gebaseerde praktijken, kwaliteitsverbetering, patiëntveiligheid, informatica, klinisch redeneren / kritisch denken, genetica en genomica, culturele gevoeligheid, professionaliteit en praktijk over de hele levensduur in een dynamische en complexe zorgomgeving.... [-]

Verenigde Staten Salem VS Online
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Trinity College of Nursing & Health Sciences

... [+]

Moet organische chemie en statistische bereidheid door middel van testen en / of vooropleidingswerk tonen. Studenten met een diploma of diploma in verpleegkunde die officieel zijn toegelaten tot de optie RN-BSN Completion, krijgen 71 credituren voor hun basis RN-programma.

[-]
Verenigde Staten Rock Island
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
15 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Eastern University Online

Ontworpen voor het beoefenen van verpleegkundigen. Verder je carrière en voor te bereiden voor het leiderschap of management posities in de gezondheidszorg. ... [+]

Ontworpen voor het beoefenen van verpleegkundigen. Verder je carrière en voor te bereiden voor het leiderschap of management posities in de gezondheidszorg.

Een Quality Education

Als een traditionele non-profit instelling, Eastern University heeft een lange traditie van het aanbieden van de studenten een hoge kwaliteit van het onderwijs sinds 1925.

100% online

Handig en niet-residentiële model zonder vereiste klasse of login tijden zorgt voor geïndividualiseerde planning.

Gemak

Compleet cursussen overal en altijd, zonder ooit te hebben om de campus te komen. Voortbouwen op de kern verpleegtechnische vaardigheden terwijl het verdienen van een diploma om je carrière.... [-]

Verenigde Staten Wayne
September 2020
Engels
Deeltijd
14 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Benedictine University Online

Door het RN- tot BSN-programma van de benedictijnenuniversiteit komt u niet alleen tegemoet aan de behoeften van het groeiende zorgveld. Je bouwt voort op je huidige kenn ... [+]

Door het RN- tot BSN-programma van de benedictijnenuniversiteit komt u niet alleen tegemoet aan de behoeften van het groeiende zorgveld. Je bouwt voort op je huidige kennis en ervaringen, met behulp van real-life situaties en toepassing van evidence-based practice.

Of u nu jaren als verpleegster werkzaam bent of u bent net het veld betreed, ons programma verbetert de persoonlijke en professionele ontwikkeling van de praktiserende verpleegster.

Accreditatie door de Commissie op Collegiate Nursing Education toont aan u, uw werkgevers, recruiters en andere instellingen dat u een opleiding van hoge kwaliteit hebt ontvangen via een universitair programma dat nauwgezet is geëvalueerd om uw succes te garanderen.... [-]

Verenigde Staten rijssel
September 2020
Engels
Deeltijd
12 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Saint Mary's University of Minnesota Online

De online Bachelor of Science in Nursing (RN to BSN) van Saint Mary's University of Minnesota wordt gegeven door instructeurs die je kunnen voorbereiden op de volgend ... [+]

De snel veranderende zorgomgeving van vandaag biedt spannende nieuwe loopbaantrajecten voor verpleegkundigen. Een online Bachelor in Nursing (RN aan BSN) van Saint Mary's University of Minnesota biedt u de kennis, vaardigheden en referenties om uw rol in de dynamische toekomst van de gezondheidszorg te definiëren.

Dit progressieve, versnelde programma opent een wereld van mogelijkheden voor je carrière als verpleegkundige. Verdien je verpleegkundig diploma online terwijl je jezelf omringt met een community of practitioner faculteit en medestudenten die jouw reis naar een leidende rol in de verpleging ondersteunen.

De BSN-afwijking van de Saint Mary's University of Minnesota

Een versneld programma van een jaarDe mogelijkheid om een ​​praktiserende verpleegkundige in de zorgspecialiteit en de voorkeurskeuze te overschaduwenBiedt progressieve zorgbenadering die interventionele, niet-traditionele verpleegtherapie omvatOntworpen om de CCNE-essentials van het baccalaureaat verpleegonderwijs te lerenInclusief een iPad voor 24/7 toegang tot cursussen en ondersteuning... [-]
Verenigde Staten Winona
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Online
Lees meer in Nederlands
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Een flexibel programma voor verpleegkundigen die op zoek zijn naar een gevorderde kwalificatie. ... [+]

Een professioneel ontwikkelingsprogramma voor gekwalificeerde verpleegkundigen, om hun academische kwalificaties op universitair niveau of graadniveau te verbeteren; of om een ​​diploma te behalen. Meerdere aflevermethoden en een breed scala aan module-opties bieden flexibiliteit voor verschillende binnenlandse en internationale markten. De routes naar beloningen kunnen worden aangepast aan de persoonlijke ontwikkelingsbehoeften van individuele beoefenaars en de operationele eisen en strategische behoeften van de ontwikkeling van diensten.

Waarom kiezen voor dit programma?

Wij zijn experts op alle vier de gebieden van verpleging (volwassenen, kinderen, leerstoornissen en geestelijke gezondheid) en op gezondheidsbezoek, verloskunde en volksgezondheid.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 6 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

De BSc (Hons) Adult Nursing-graad van de GCU. Is zeer competitief en onze afgestudeerden gaan om te genieten van een breed scala aan loopbanen in de NHS. Met deze 4-jarig ... [+]

Volwassen verpleging is een dynamische, lonende en zeer bekwame zorgzame en medelevende carrière. Je zult verschillende vaardigheden ontwikkelen, variërend van het geven van gezondheidseducatie voor individuen van een grote verscheidenheid aan achtergronden tot het leveren van complexe zorg aan mensen met meerdere acute of langdurige condities.

Dit programma heeft tot doel verpleegkundigen te ontwikkelen die in staat zijn om persoonsgerichte, veilige en effectieve zorg te leveren, in samenwerking met andere beroepen en instanties in een steeds veranderende en complexe gezondheidszorgomgeving.

Je zult een verscheidenheid aan klinische stages ervaren en zult leren met behulp van een breed scala aan technieken en benaderingen. Je zult de klinische praktijk voor 50% van de cursus volgen, in gemeenschaps- en ziekenhuisplaatsingen, evenals onafhankelijke en vrijwillige sectorervaring.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Northern Arizona University

Deze graad is ontworpen om een ​​route voor Registered Nurses (RNS) te verlenen aan een bachelor's degree in de verpleegkunde te verdienen. RNs die van een staat zijn afg ... [+]

Deze graad is ontworpen om een ​​route voor Registered Nurses (RNS) te verlenen aan een bachelor's degree in de verpleegkunde te verdienen. RNs die van een staat zijn afgestudeerd of nationaal erkende associate-graad of diploma- verpleegkunde programma in aanmerking komen en kan een blok van kredieten over te dragen aan hun vooruitgang in de richting van deze mate te bespoedigen.

Dit programma is geaccrediteerd door de Commissie op Collegiale Verpleegkunde Onderwijs (CCNE).

Wat kan ik doen met een Bachelor of Science in de verpleegkunde - Optie voor geregistreerde verpleegkundigen?

De high-tech wereld van de gezondheidszorg zal altijd worden aangedreven door het menselijk hart. Als een begenadigd verpleegkundige u heeft geholpen, weet je dat een persoon kan echt een verschil maken. Wat u misschien niet weet is dat verpleegkundigen talrijker zijn dan alle andere zorgverleners. En de vraag toeneemt. Dit programma bouwt voort op de vaardigheden verworven door middel van een diploma of een associate degree programma. De cursussen worden online en via klinische projecten in uw gemeenschap voltooid afgeleverd.... [-]

Verenigde Staten vlaggestok
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands
Sacred Heart University Online

Ontwikkel het hart van een genezer met Sacred Heart's RN tot Bachelor of Science in Nursing. ... [+]

Deze niet-gegradueerde opleiding biedt u de kennis die nodig is in de verpleging van vandaag evenals de persoonlijke aanraking in het hart van het beroep. Het online RN- tot BSN-programma aangeboden door Sacred Heart University is ontworpen om RN's met een diploma of ADN te helpen bij het ontwikkelen van hun professionele vaardigheden op het gebied van gezondheidsbeoordeling, informatietechnologie, op bewijzen gebaseerde praktijken en meer. Het curriculum behandelt ook onderwerpen als gezondheidszorg en welzijn in verschillende culturen, ontwikkeling van klinisch leiderschap en methoden voor het meten van zorguitkomsten.

[-]
Verenigde Staten Fairfield
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
18 - 36 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Northern Illinois University Online

Versnel uw carrière als verpleegster met ons online BS in Nursing to Doctor of Nursing Practice (DNP) programma aan de Northern Illinois University. Je krijgt expertise i ... [+]

BS in Nursing to Doctor of Nursing Practice (DNP)

Bespaar tijd en geld door direct in het verdienen van uw DNP te duiken aan de Northern Illinois University. Door middel van dit praktijkgerichte programma, verkrijg je praktische ervaring en expertise om leiding te geven in gespecialiseerde geavanceerde verpleegkundige praktijken en onderzoek. Leer om patiëntenzorgplannen te formuleren en uit te voeren, geloofwaardige onderzoeksresultaten toe te passen om te innoveren en zorg te verbeteren.

Snelle feitenCredits Vereist: 76 credit-uren.Kosten per credit-uur: $ 720 per beltegoed.Tijd voor voltooiing: Voltijdstudenten kunnen hun diploma behalen binnen slechts vier jaar. De maximale tijd tot voltooiing is 10 jaar.Programmamodaliteit: cursussen zijn online en het programma heeft af en toe een vooraf afgesproken campusbijeenkomst.Accreditatie: Commissie voor Collegiate Nursing Education (CCNE).Programma HoogtepuntenPraktijkervaring: breng uw kennis onmiddellijk aan met een persoonlijk practicum in een gezondheidszorginstelling bij u in de buurt. Heb je er moeite mee er een te vinden? We kunnen je helpen plaatsen.Uw carrière versnellen: het overslaan van de masteropleiding en het verdienen van uw DNP kan u tijd besparen en u verdient tot $ 9.000 meer per jaar dan die op vergelijkbare posities met een masterdiploma. 1Careers... [-]
Verenigde Staten DeKalb
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
4 - 10 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Northern Illinois University Online

Veilige, versnelde loopbaangroei met uw Bachelor of Science in Nursing. In 2017 gaf 86 procent van de werkgevers de voorkeur aan verpleegkundigen met een bachelordiploma ... [+]

RN to BS in Nursing

Veilige, versnelde loopbaangroei met uw Bachelor of Science in Nursing. In 2017 gaf 86 procent van de werkgevers een voorkeur aan voor verpleegkundigen met een bachelordiploma en bijna 50 procent had dat nodig.1 Bereid je voor om van die kansen te profiteren.

Via slechts 11 cursussen biedt onze RN to BS in Nursing u geavanceerde patiëntenzorg en kritisch denkvermogen om uw carrière te verbeteren.

Snelle feitenCredits Vereist: 28 credit-uren.Kosten per kredietuur: $ 348 per beltegoed.Tijd voor voltooiing: Voltijdstudenten kunnen hun diploma behalen binnen 12 maanden. De maximale tijd tot voltooiing is vijf jaar.Programmamodaliteit: alle cursussen worden 100% online gegeven.Accreditatie: Commissie voor Collegiate Nursing Education (CCNE).Practicumvereisten: practica zijn leiderschaps- of populatiegericht en bieden ervaring met specifieke groepen om uw eerdere RN-werkervaring te verbeteren. De praktische ervaring kan worden afgemaakt in uw omgeving, inclusief uw werkplek. We helpen je ook met practicumplaatsingen.Programma HoogtepuntenCCNE-geaccrediteerd programma: geeft u het volste vertrouwen dat wat u leert voldoet aan de hoogste normen voor geavanceerd verpleegkundig onderwijs.Praktijkervaring: breng uw kennis onmiddellijk aan met een practicum in een gezondheidszorginstelling bij u in de buurt.Practicumplaatsing: we bieden assistentie bij practicumplaatsingen in uw community, zodat u zorg kunt besteden aan specifieke populaties die uw eerdere RN-werkervaring verbeteren.Ervaren, geïnvesteerde faculteit: onze vooraanstaande faculteit combineert jarenlange industriële expertise met persoonlijke aandacht en gemeenschapsrelaties om ervoor te zorgen dat u uw academische doelen haalt.Naadloze toelatingsexamens: neem uw voedingseducatie nog verder. Na acceptatie kunt u naadloos overstappen naar onze graduate verpleegprogramma's.Careers... [-]
Verenigde Staten DeKalb
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 5 jaren
Online
Lees meer in Nederlands