Filter
BSc
Nieuw-Zeeland Studievorm: Alles Tempo: Alles

Bachelors of Science in Nieuw-Zeeland 2020

Een Bachelor of Science is een mate die vaak voor bepaalde geavanceerde loopbaan is vereist. Afhankelijk van hoeveel tijd studenten besteden aan hun opleiding, kan het ongeveer drie tot vier jaar duren om een ​​BSc verdienen.

Nieuw-Zeeland is een eiland land in de zuidwestelijke Stille Oceaan. Het land bestaat uit geografisch twee belangrijke uitgestrekte gebieden - die van de Noord-en Zuid-eilanden - en talrijke kleinere eilanden. Buitenlandse studenten moeten een studentenvisum en een redelijk niveau van contant geld te besteden om een ​​cursus van studie uit te voeren op een Nieuw-Zeeland gevestigde onderwijsinstelling hebben. Nieuw-Zeeland onderwijsinstellingen zal de juiste immigratie-autoriteiten op de hoogte als een student niet langer hun ingeschreven cursussen, die kan dan schorten of te annuleren die student 's visum te wonen. Onderwijsinstellingen vaak ook deze inschrijving en aanwezigheidsregistratie gegevens elektronisch uit te wisselen met andere overheidsinstanties die verantwoordelijk zijn voor het verstrekken van studiefinanciering.

Bachelors of Science in Nieuw-Zeeland

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Massey University

Als je gepassioneerd bent over voedsel en voeding en meer wilt weten over de wetenschap over hoe je eetgedrag de gezondheid beïnvloedt, dan is Massey's BSc (Human Nutriti ... [+]

Wat is als?

Voeding is een van de belangrijkste problemen voor de samenleving geworden. Kennis over menselijke voeding en de toepassing van deze kennis zijn essentiële elementen voor het behoud van een gezonde samenleving.

Menselijke voeding is een progressieve, multidisciplinaire wetenschap die kennis vereist, variërend van nutriëntenaanvoer en metabole verwerking door het lichaam tot psychosociale en gedragsfactoren die het dieet beïnvloeden. De major voor menselijke voeding is ontworpen om u een duidelijk begrip te geven van de basisprincipes van de voeding.

Onderwerpen die in uw bachelor of science (menselijke voeding) worden behandeld, zijn de samenstelling van voedsel, de menselijke behoefte aan voedingsstoffen en de manier waarop het lichaam voedsel en voedingsstoffen verwerkt.... [-]

Nieuw-Zeeland Auckland Palmerston North
Maart 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands