BSc in Verzorging in Finland

Vergelijk BSc's in Verzorging in Finland

Verzorging

Een Bachelor of Science is een mate die vaak voor bepaalde geavanceerde loopbaan is vereist. Afhankelijk van hoeveel tijd studenten besteden aan hun opleiding, kan het ongeveer drie tot vier jaar duren om een ​​BSc verdienen.

De studie van verpleegkunde richt zich op preventie van ziekten en verwondingen, zorg voor patiënten van alle leeftijden en de bevordering van de gezondheid. Dit onderwerp is nuttig voor iedereen die verpleegkundige wil zijn in ziekenhuizen, klinieken, bijstandscentra of andere gezondheidsinstellingen.

Finland, officieel de Republiek Finland, is een Scandinavische land gelegen in het Fennoscandische regio Noord-Europa.

BSc in Verzorging in Finland

Lees meer

bsc in de verpleging (Vaasa, Finland)

Novia Univeristy of Applied Sciences
Campus Voltijd 3 jaar August 2019 Finland Vaasa Ekenäs Turku +2 more

De Degree-programma in de verpleegkunde heeft opgeleid cultureel competente verpleegkundigen, met name voor ziekenhuizen, sinds 1998. [+]

BSc in de verpleegkunde (Vaasa, Finland)

&nbsp

&nbsp

Studies

&nbsp

De Degree-programma in de verpleegkunde heeft opgeleid cultureel competente verpleegkundigen, met name voor ziekenhuizen, sinds 1998. De primaire studies richten zich op basis verpleegtechnische vaardigheden, en geleidelijk naar diepgaande studies van medische en chirurgische verpleegkundige verschuiven met een transculturele aanpak.

&nbsp

&nbsp

Cursussen

&nbsp

De verpleegkundige curriculum omvat gezondheidsbevordering, ziektepreventie, herstel van de gezondheid, en het verlichten van het lijden. De praktijk op nationaal niveau kunnen worden aangevuld en / of internationaal in verschillende verzorgende en verpleegkundige instellingen, variërend van ouderenzorg in verpleeghuizen voor acute medische zorg in ziekenhuizen, het voorbereiden van studenten voor de uitdagingen die zij ontmoeten in de gezondheidszorg.... [-]