Filter
BSc
Midden-Amerika en het Caribisch gebied Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Bachelors of Science in Verpleegkunde in Midden-Amerika en het Caribisch gebied 2019

Bachelor of Science programma's zijn ideaal voor mensen die op zoek zijn naar hun ervaring en kennis op een bepaald gebied te verhogen. Beslissen om een ​​BSc verdienen kan leerlingen helpen bevredigende en professionele loopbaan na je afstuderen.

Studenten die zich als verpleegkundige bij het medisch beroep willen aansluiten, kunnen verpleging studeren. Dit vakgebied kijkt naar de preventie van ziekten, verlichting van lijden, pleitbezorging voor patiënten, behandeling van verwondingen en bevordering van gezondheidstips.

Centraal-Amerika is de regio van Noord-Amerika gelegen tussen de zuidelijke grens van Mexico en de noordwestelijke grens van Colombia, in Zuid-Amerika. Het bestaat uit Belize, Guatemala, Honduras, El Salvador, Nicaragua, Costa Rica en Panama.

Bachelor of Science in Verpleegkunde in Midden-Amerika en het Caribisch gebied

Lees meer Lees Minder

2 Resultaten in Verpleegkunde, Midden-Amerika en het Caribisch gebied

University of Health Sciences Antigua

Het Macedonië verpleging programma is een driejarig programma leidt tot de Bachelor of Science in de verpleegkunde (BSN). Het BSN programma weerspiegelt de curriculum nor ... [+]

BSN in de verpleegkunde (Macedonia School of Nursing aan de Universiteit van Health Sciences Antigua)

Het Macedonië verpleging programma is een driejarig programma leidt tot de Bachelor of Science in de verpleegkunde (BSN). Het BSN programma weerspiegelt de curriculum normen van de Amerikaanse scholen voor verpleegkunde en volgt de richtlijnen van de Caribbean Regional Nursing Board. Studenten krijgen een uitstekende training van zeer geaccrediteerde verpleging en andere faculteit. Afgestudeerden kunnen oefenen in de Verenigde Staten en het Caribisch gebied en andere delen van de wereld.

Het volledige programma wordt besteed aan de campus in Antigua. Studenten vullen praktische rotaties in het Mount St. John Medical Center en andere door de overheid zorginstellingen in Antigua. Afgestudeerden van het programma komen in aanmerking voor de NCLEX onderzoek en het Caribisch gebied Regionaal College Onderzoek voor licentiestatus als een RN te nemen.... [-]

Antigua en Barbuda Saint John's
September 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Technology, Jamaica (UTech)

The major focus of the programme is to graduate professional nurses capable of delivering safe health care in local, regional and international healthcare systems. ... [+]

BSc. in Nursing

Programme Code: UBSNURSFXL1A (Kingston); UBSNURSFXD1A (Montego Bay)

PROGRAMME DESCRIPTION

The major focus of the Bachelor of Science in Nursing course of study is to graduate professional nurses capable of delivering safe health care in local, regional and international healthcare systems.

The course prepares professional general trained nurses with the necessary knowledge, skills, and attitude required for the delivery of world-class health care.

The course of study is based on a foundation of knowledge in the sciences, humanities and related professional disciplines integrated with the body of related nursing knowledge. These assist the graduates to acquire the critical thinking skills relevant for competent and professional practice.... [-]

Jamaica Kingston Montego Bay
September 2019
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands