Filter
BSc
Zuid-Afrika Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste BSc's in Zuid-Afrika 2019

Een Bachelor of Science is een mate die vaak voor bepaalde geavanceerde loopbaan is vereist. Afhankelijk van hoeveel tijd studenten besteden aan hun opleiding, kan het ongeveer drie tot vier jaar duren om een ​​BSc verdienen.

Zuid-Afrika, officieel de Republiek Zuid-Afrika, is een land gelegen in het zuidelijke puntje van Afrika. Het is verdeeld in negen provincies. Zuid-Afrika is niet alleen een jumping off point, het is zelf een fantastische bestemming met een rijke cultuur, flora & fauna en geschiedenis.

BSc's in Zuid-Afrika

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

University of Johannesburg

De cursusinhoud van het Honours-programma bestaat uit onderzoeksmethodologie, sportwetenschap, praktijk, oefenwetenschap sportvisie, sportpsychologie en oefenfysiologie. ... [+]

De cursusinhoud van het Honours-programma bestaat uit onderzoeksmethodologie, sportwetenschap, praktijk, oefenwetenschap sportvisie, sportpsychologie en oefenfysiologie.

Toelatingseisen

Een BSc (Sport Science) of een gerelateerde kwalificatie met een programmaspecifiek minimaal competentieniveau op NQF niveau 6, met een minimum van 360 studiepunten.

Contact details

Naam: de heer AJJ Lombard Tel: 011 559 6965 / e-mail: rianl@uj.ac.za

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands