Read the Official Description

Deze cursus is voor degenen die geïnteresseerd zijn in een carrière in zijn Forensisch onderzoek, als een laboratorium technicus, Analytische Science en Farmaceutische Wetenschappen.

U vindt er een 90 Credit Level 3 diploma in je eerste jaar af te ronden en dan hebben de mogelijkheid om vooruitgang te boeken op een top-up cursus in het tweede jaar waarin u een Extended niveau 3 diploma zal geven.

Vanaf deze kunt u dan gaan op de universiteit naar een Science graad waar u zou worden aanvaard op de meeste of Science degree programma's, maar vooral in de bovengenoemde gebieden af ​​te ronden.

Wat zal ik doen?

Tijdens de 90 Credit Diploma in Analytical en Science Laboratory u de volgende eenheden te bestuderen: - Fundamentals of Science - Werken in het Science Industry - Wetenschappelijk Onderzoek - Wetenschappelijke praktische technieken - Perceptions of Science - met behulp van wiskundige hulpmiddelen in Science - Informatica in Science - Fysiologie Human Body Systems - Biochemie en Biomedische Technieken - Science for Environmental Technici Als u ervoor kiest om je studie voort te zetten op de top-up Uitgebreide Diploma u de volgende eenheden te bestuderen: - Energy Changes, bronnen en toepassingen - Medische Fysica Technieken - Praktische chemische analyse - Chemisch Laboratorium Technieken - Industriële Chemische Reacties - Industrial Applications of Organic Chemistry - Chemie voor Biologie Technici - Fysiologie van Human verordening en Voortplanting - Microbiologische Technieken In aanvulling op uw opleiding, zult u ook ofwel Functionele vaardigheden of GCSE Engels en wiskunde, afhankelijk van de studie uw huidige GCSE leerjaar.

Al onze docenten zijn vakspecialisten en je hebt 3 goed uitgeruste laboratoria je studie uit te voeren.

Tijdens de cursus wordt u verplicht om wat werkervaring buiten uw geroosterd uren doen.

Trips zijn gepland gedurende het hele jaar. De meeste tochten zijn direct gekoppeld aan de cursus, maar er is een afdeling leuke reis aan het einde van het jaar.

Een aantal gastsprekers worden uitgenodigd in het college, in het verleden gastsprekers zijn adviseurs uit de Pilgrim Hospital en universiteiten opgenomen wanneer u zich voorbereiden op uw progressie routes.

Entry Kwalificaties

5 GCSE's in de rang C of hoger, met inbegrip van idealiter Engels, wiskunde en wetenschap.

Als u zich zorgen over de bovenstaande toelatingseisen zijn een alternatief uiteraard beschikbaar is de Applied Science Diploma niveau 2, die gebruikt kunnen worden om vooruitgang te boeken op het Level 3 loop van het volgende jaar.

Waar kan dit leiden?

Succesvolle afronding van deze cursus kan leiden tot een voortzetting van je studie aan de Universiteit van Boston's HNC / HND Toegepaste Biologie cursus of op de universiteit op de volgende gebieden, Forensisch onderzoek, Analytische Wetenschappen, Farmaceutische Wetenschappen of Science Laboratory.

Deze cursus kan ook leiden tot werkgelegenheid in Science Laboratory.

Program taught in:
Engels
Boston College UK
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Duration
1 - 2 jaar
Voltijd
Prijs
- Deze cursus is gratis voor degenen die jonger zijn dan 19 op 31 augustus van het jaar dat ze hun opleiding te beginnen.
By locations
By date
Begindatum
Aug. 2019
Application deadline

Aug. 2019