Volksgezondheid en Sociale Care (Health Sciences) - BTEC Level 3 Uitgebreide Diploma

Cursus niveau: 3

Centre: TNW

Student Type: InternationalSchool Leavers Als je een recente schoolverlater die wil om zich te specialiseren in de gezondheidszorg en sociale zorg, hetzij in het hoger onderwijs of op het werk, kan deze cursus voor u. Het nemen in alles van de menselijke anatomie en fysiologie van gelijkheid en diversiteit op het werk, zal dit Extended Diploma geven u ook waardevolle werkervaring.

Wat je leert

Je studeert effectieve communicatie; Gelijkheid, diversiteit en rechten; Anatomie en fysiologie, Sociale Wetenschappen en vullen een onderzoeksproject. Je zal ook gaan over de plaatsing ervaring in het werken in een Volksgezondheid en Sociale Care setting.

U zult functionele vaardigheden in het Engels en wiskunde te studeren.

Assessments

Assessment is door cursussen, stage en afstudeeronderzoek.

Wat is het volgende

Geslaagd met verdienste of onderscheiding, een BTEC Extended Diploma is het equivalent van drie A Levels, en opent de mogelijkheid voor u om Volksgezondheid, Sociale Wetenschappen of een gerelateerd veld te studeren aan de Universiteit of Hoger Onderwijs.

Als alternatief, het zorgt voor progressie naar meer verantwoordelijke posities in uw werkplek, met name in gebieden zoals Human Resources.

Toelatingseisen

U zult vier GCSEs in rang C of hoger, met inbegrip van GCSE Engels nodig. Als alternatief kunt u een BTEC niveau 2 diploma in de gezondheidszorg en sociale zorg hebben op verdienste-niveau of hoger (inclusief niveau 1 Engels en functionele vaardigheden).

Alle aanvragers zullen een formele interview en beoordeling vooraf moeten inschrijven. U moet een verwijzing van een school of werkgever te brengen.

Opleiding te volgen in:
  • Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
8,500 GBP
Overseas Fee