Bach St George's. van de geneeskunde en Bach. chirurgie (MBBS) graad

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Inleiding tot de Programma

St George's heeft een welverdiende reputatie als een populaire en concurrerende keuze voor studenten die voor de geneeskunde. De afgestudeerde ingang programma werd in 2000 tot volwassen aanvragers die al een diploma en die het leven had meegemaakt in de wereld buiten het onderwijs aan te trekken. De cursus trok grote belangstelling en werd al snel erkend in het Verenigd Koninkrijk als een baanbrekende, innovatieve en geavanceerde.

Nu de cursus is aangepast en verbeterd - het resultaat van feedback van studenten en medewerkers door de jaren heen. De filosofie achter de cursus is opgebouwd rond een studentgerichte benadering van leren in combinatie met het leren door ervaring. Het is probleemgestuurd en de patiënt centraal, vanaf het begin van de cursus. Klinische en communicatieve vaardigheden worden gezien het belang dat ze verdienen, simulatie die een belangrijke hulp bij het onderwijs - of gesimuleerde patiënten, mannequins, of complexe state-of-the art computer-gebaseerde simulaties. E-learning is een ander belangrijk leermiddel, studenten die toegang hebben tot het intranet en de bibliotheek middelen van de St George's. De wetenschappelijke basis van de geneeskunde wordt sterk benadrukt in de loop, maar vooral in de eerste twee jaar. De school in Cyprus is uitgerust met een gloednieuwe dissectie ruimte om anatomie te leren met behulp van prosected exemplaren, imaging, anatomische modellen en computerondersteund leren.

De eerste twee jaar van de opleiding vinden plaats in Cyprus, de afgelopen twee jaar in de state-of-the-art ziekenhuizen, zoals het Zweedse Covenant Hospital in Chicago en het Sheba Medisch Centrum in Tel Aviv. Studenten zullen afstuderen met een diploma van St George's Hospital Medical School, een bestanddeel college van de Universiteit van Londen. Dit is echt een fantastische kans voor internationale studenten om een ​​identiek programma ondernemen, zitten dezelfde evaluaties, en krijgen dezelfde mate, maar leren op verschillende en zeer gerespecteerde, klinische omgevingen. De banden tussen de Universiteit van Nicosia en St George's zijn sterk en vruchtbaar. St George's docenten en personeel maken regelmatige bezoeken aan Nicosia te observeren onderwijs, deelnemen aan assessments, deel te nemen in de planning van vergaderingen en zorgen voor de kwaliteit van de cursus bepaling. Dit is een spannend project voor onze twee universiteiten en we kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen op de cursus.

Peter McCrorie Dean for Medical Education

Structuur van het academiejaar

De lesstof die binnen een traditionele academische jaar structuur, te beginnen in september. Jaar 2 en 3 worden georganiseerd rond de 6-weekse blokken die deel uitmaken van die jaren. 4 jaar, voor de betrokken met de vereiste totale lengte van de cursus en de natuur als een periode van intensieve klinische ervaring redenen, is een aaneengesloten periode van 45 weken.

Cursus Structuur

Vier hoofdthema's ondersteunen de opleiding en functie gedurende de vier jaar:

Basic and Clinical Sciences

Dit thema biedt u de fundamentele kennis van de structuur, functie en ontwikkeling van het normale menselijke lichaam dat uw medische praktijk zal ondersteunen. Aandacht zal worden gegeven aan alle niveaus van de organisatie van de moleculaire en cellulaire, aan orgaansystemen en de hele persoon. Inbegrepen in dit thema zijn anatomie, biochemie, pathologie, farmacologie en fysiologie alsook de wetenschappelijke aspecten van alle klinische disciplines, zoals cardiologie, verloskunde en gynaecologie, neurologie, urologie, orthopedie en reumatologie etc.

Patiënt en arts

Door middel van dit thema worden de studenten uitgerust met de vaardigheden die worden gebruikt door een arts tijdens de directe patiëntenzorg contact. Leren zal de klinische, communicatieve en sociale vaardigheden die nodig zijn voor de medische praktijk te ontwikkelen.

Gemeenschap en Population Health

Inzichten uit de biologische, sociale en psychologische disciplines zal gebruikt worden in dit thema om een ​​manier van denken te ontwikkelen en werken van oordeel is dat de sociale factoren ten grondslag liggen aan de verschillende gezondheidsproblemen. Public Health Medicine, Huisartsgeneeskunde en Epidemiologie zijn ook prominent aanwezig in dit thema.

Persoonlijke en professionele ontwikkeling

De context van de praktijk heeft een impact op individuele arts en op de beroepsgroep als geheel. Om effectief te functioneren binnen de medische gemeenschap, is het essentieel om betrekking hebben op de rest van de wereld, om de krachten te herkennen voor verandering en in staat zijn om externe standpunten van het beroep te begrijpen. Dit thema heeft betrekking op de medische ethiek en de wet met betrekking tot de geneeskunde, kritisch denken en kritische evaluatie, interprofessioneel onderwijs en professioneel gedrag.

Basic and Clinical Sciences is de grootste thema in termen van de inhoud ervan, want het bevat de meerderheid van de feitelijke kennis studenten eisen te kwalificeren en registreren bij de bevoegde toezichthoudende instanties in uw land. Echter, alle vier thema's zijn van even groot belang in de inrichting van de student voor een professionele leven als een arts.

Toelatingsvoorwaarden

Toelatingseisen

 • Een HBO opleiding met minimaal een 2e klasse eert of gelijkwaardig (3,0 GPA in de VS, 2,7 in Canada) of een hogere graad (bijv, MSc, MPhil of PhD) in elke discipline.
 • Je moet gewerkt hebben of gehad vrijwillige ervaring in een medische of gezondheid gerelateerde veld en in staat zijn om een ​​brede bewustwording van de omvang van de geneeskunde te demonstreren.
 • U moet een voldoende score op de Graduate Australian Medical School Admission Test (GAMSAT) of het Medical College Admission Test (MCAT) hebben bereikt. Zie de GAMSAT of MCAT websites voor meer informatie (www.gamsatuk.org of www.aamc.org/students/applying/mcat/).
 • Als Engels niet de primaire taal tijdens je opleiding, moet u ook de IELTS (Internationaal Engels Language Testing System) of gelijkwaardig (bijv TOEFL). Een IELTS score van 7,0 overall (met een score van 7,0 op de schriftelijke element en niet minder dan 6,5 in elk ander element) of gelijkwaardig is vereist.

Interview

Als je wordt uitgenodigd voor een interview voor medische programma van de St George's in Nicosia, zal het in de vorm van een Multi Mini Interview (MMI) en zal worden uitgevoerd door middel van een videoconferentie. Het doel van de MMI is om uit te vinden als er meer voor je dan je cijfers. We willen vaststellen of u over de juiste vaardigheden en attributen om de cursus met succes af te ronden en om te oefenen geneeskunde professioneel Het interview zal bestaan ​​uit acht vragen, die elk vijf minuten durende (40 minuten in totaal). Één persoon (de interviewer) zal het Skype-gesprek voeren met u, leest elke vraag en het opnemen van uw reacties. Zodra het gesprek is afgelopen, zal elk van uw opgenomen reacties worden verzonden naar acht verschillende beoordelaars die hen zal evalueren. Je totale score zal dan worden berekend en verzonden naar de toelatingscommissie voor een besluit.

Waarom MMIS

Het MMI aanpak is een robuuste en efficiënte beoordelingsmethode die minder subjectief dan een panel interview, zodat kandidaten eerlijk worden behandeld. Daarnaast MMIS ons toelaten om efficiënter contact op met de interviews met de beoordeling van meer kandidaten in een kortere tijd, wat betekent dat je zult vinden van de uitkomst van je gesprek eerder. Wij streven ernaar om u een offerte sturen beslissing binnen twee weken na uw interview.

Het zeven

U moet voldoende gezondheid en politie screening, waaronder een scherm voor en immunisatie tegen hepatitis B. ondergaan

Carrièremogelijkheden

Faculteit Posities

De Universiteit van Nicosia Medical School biedt de volgende opleidingen:

 • De St. George's, Universiteit van Londen Bachelor of Medicine en Bachelor of Surgery (MBBS)
 • Een doctor in de geneeskunde (MD) 6 jaar undergraduate ingang diploma uitgereikt door de Universiteit van Nicosia Medical School
 • Een MSc in Family Medicine mate voor artsen uitgereikt door de Universiteit van Nicosia Medical School.

Door de voortdurende uitbreiding van de Medical School, zijn we op zoek naar gemotiveerde docenten met relevante academische kwalificaties, onderzoek en onderwijs ervaring in de disciplines hieronder weergegeven:

 • Anatomie
 • Histologie
 • Fysiologie
 • biochemie

De succesvolle kandidaten zullen actief ondersteunen van de huidige programma's, alsmede de behoeften van de Medical School uitbreiding en zullen worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek's voort te zetten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Nicosia is an independent, co-educational, equal opportunity tertiary education institution, combining the best elements in western education, quality standards and an international ... Lees meer

The University of Nicosia is an independent, co-educational, equal opportunity tertiary education institution, combining the best elements in western education, quality standards and an international philosophy. Lees Minder