Bachelor apotheek

Ohio Northern University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor apotheek

Ohio Northern University

MAAK EEN IMPACT

We hebben een direct toegang (0-6) PharmD-programma - een van slechts zeven in de natie. Dit betekent dat u op de eerste dag wordt toegelaten tot het apotheekprogramma. Niet wachten, geen hoepels, geen ontkenningen nadat je een aantal jaar college-cursussen hebt geïnvesteerd. Je wordt apotheker-in-opleiding vanaf het moment dat je op de campus aankomt. Ons academisch programma is rigoureus. Verwacht hard te werken en uitgedaagd te worden. Maar het is niet nodig om te benadrukken, omdat we een ondersteunende en niet-competitieve omgeving bieden. Je professoren, medeapoststudenten en ONU alumni worden je vrienden en familie. Ze zullen je helpen slagen te maken en deuren voor je te openen. Grotere instellingen kunnen gewoon niet de geïndividualiseerde aandacht en kansen bieden die je hier zult vinden. Van fielding calls in het Drug and Health Information Center tot counselingpatiënten op een community health fair, van het helpen van een professor met gesubsidieerd onderzoek tot het leiden van een apotheek-studentenorganisatie - de kansen die je hebt, zijn echt ongelooflijk! Bij het Raabe College of Pharmacy leiden we niet alleen apothekers op, maar leiden we medelevende zorgverleners en toegewijde leiders op. Na je afstuderen heb je het vertrouwen om nieuwe wegen in te slaan en mensen te helpen op manieren die je je nooit had voorgesteld.107035_10.jpg

KANSENBUREN

VIND EEN GELIJKHEID

In het zesde jaar van de farmacaschool, voer je negen rotaties uit - elk ongeveer een maand - die je de kans geven om in verschillende omgevingen apotheken te studeren. Je kunt een rotatie maken waar je absoluut dol op bent, en een nieuw gebied van de farmacie ontdekken. Misschien blijf je geïnteresseerd om te blijven leren als inwoner van een apotheek - je kunt deelnemen aan het "match" -proces. In 2015 werden negen van de tien ONU studenten die in 2015 een verblijfsvergunning hadden aangevraagd, "op elkaar afgestemd" in verblijfsfuncties. Vergeleken met een nationaal gemiddelde van 68 procent, studeerden onze afgestudeerden in residenties met een percentage van 90 procent. Overeenkomende locaties waren de Cleveland Clinic, Baylor University, St. Luke's Medical Center, Henry Ford Hospital, West Virginia University Medical Center, St. Jude's Children's Research Hospital en The Johns Hopkins Hospital.

WORD EEN DEEL VAN EEN KRACHTIG NETWERK

Wanneer u bij ONU , wordt u onderdeel van een krachtig en hecht netwerk van ONU apothekers. Je derde jaar van de apothekersopleiding, bijvoorbeeld, staat centraal tijdens de jaarlijkse Professional Commitment Ceremony, waar je wordt gekoppeld aan een gevestigde apotheker-mentor en de witte jas van je eigen apotheker krijgt. Tijdens de ceremonie krijg je de kans om je reis- en loopbaanambities te delen met een succesvolle apotheker die er echt om geeft. Veel van de student / mentor-relaties duren nog lang nadat je bent afgestudeerd. En waar uw carrière u ook brengt, u zult zeker een ONU apotheker tegenkomen die uw rug heeft.107034_7.jpg

DENK SUCCES

MEGAN KELLER PHARMD '11

"I LOVE IT AND ER IS NERGENS ANDER DAN IK ZOU ZIJN," ZEGT ZE. "HET IS ONGELOOFLIJK SPANNEND OM OP DE SNELLE RAND VAN GENEESKUNDE EN APOTHEEK TE ZIJN. IK BEN WERKELIJK DANKBAAR VOOR MIJN ONU ERVARINGEN, ZOWEL BINNEN ALS BUITEN HET KLASLOKAAL. HET NEEMT EEN BIJZONDERE OMGEVING OM STUDENTEN TOE TE KUNNEN GROEIEN, VOLDOEN EN SLAAN. "Megan Keller, PharmD '11, helpt de rol van de apotheker in de gezondheidszorg te herdefiniëren, en ze houdt van elke minuut. Keller is de directeur van klinische apotheekdiensten bij Doctors Hospital Family Practice in Grove City, Ohio, een trainingsprogramma voor artsen voor osteopatische doktersgeneeskunde. Haar rol is om farmaceutische expertise te integreren in de totale zorg aan patiënten. Ze begeleidt de medische bewoners bij afspraken, begeleidt hen bij het selecteren van medicijnen, beantwoordt hun medicatievragen en levert maandelijkse lezingen. Ze werkt ook rechtstreeks met patiënten om genezing te vergemakkelijken. Ze helpt patiënten om hun ziektetoestanden te beheren, beoordeelt hun medicijnen op negatieve interacties en leidt hen op over hun medicijnen.107039_12.jpg

UITKOMSTEN EN CURSUSSEN

STEVIGE UITKOMSTEN

 • Ongeveer 98 procent van onze afgestudeerden slaagt bij hun eerste poging in de National Association of Boards of Pharmacy Licensure Examination (NABPLEX).
 • 100 procent van onze afgestudeerden slaagde voor hun Multistate Pharmacy Jurisprudentie-examen (MPJE) bij hun eerste poging in 2015.
 • 80 procent van de afgestudeerden die kiezen voor een postdoctoraal jaar 1 (PGY1) residentie, matchen zich met succes in posities.
 • 1 op de 4 apothekers in Ohio is een ONU afgestudeerde.
 • 97 procent van onze afgestudeerden is binnen zes maanden na afstuderen in dienst.
 • Ons alumni-netwerk is 7.000 leden sterk. Een van de grootste die je in het land zult vinden.
 • ONU is gerangschikt als een top 10 van particuliere universiteiten in de Verenigde Staten en de 2e in het middenwesten.
 • ONU apotheek programma gerangschikt als een Top 15 particuliere apotheek in het land.
 • Een van de slechts zeven 0-6 direct-entry apotheekprogramma's in het land.

CURSUSSEN

Je hebt 216 credit-uren nodig om je PharmD te verdienen. Hier volgen enkele cursussen die u als apotheek-majoor zult volgen:

 • Applied Sciences of Pharmacy
 • Biochemie
 • Medische microbiologie
 • Beroep van apotheek
 • Biostatistiek
 • Anatomie
 • Fysiologie
 • Organische chemie107030_1.jpg
Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op December 24, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
6 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Columbus, Ohio
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Columbus, Ohio
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan