Bachelor apotheek

Ohio Northern University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor apotheek

Ohio Northern University

Maak indruk

We beschikken over een directe toegang (0-6) PharmD programma - een van de slechts zeven in de natie. Dit betekent dat je toegelaten tot de apotheek programma op dag één. Geen wachttijden, geen hoepels, zonder ontkenningen na een aantal jaren van de universiteit cursussen hebben geïnvesteerd. Je bij een apotheker in opleiding vanaf het moment dat je aankomt op de campus zijn.

Ons academisch programma is streng. Verwacht om hard te werken en worden aangevochten. Maar geen noodzaak te onderstrepen, omdat wij een ondersteunende en niet-competitieve omgeving. Uw professoren, collega farmacie studenten en alumni ONU zal uw vrienden en familie. Zij zullen u helpen slagen en open deuren voor u.

Grotere instellingen kan het gewoon niet de individuele aandacht en kansen vind je hier. Vanaf het afhandelen van oproepen in de Drug and Health Information Center aan begeleiding van patiënten met een community health beurs van het helpen van een professor met subsidies gefinancierd onderzoek tot hoofd van een apotheek student organisatie - de kansen die je echt ongelooflijk!

Aan het Raabe College of Pharmacy, we niet alleen opvoeden apothekers, onderwijzen we mededogen zorgverleners en toegewijde leiders. Na het afstuderen, zult u het vertrouwen om nieuwe paden bles en de mensen op manieren die je nooit gedacht te helpen.

Kansen te over

ZOEK EEN MATCH

In jaar zes van de apotheek school, zul je deelnemen aan negen rotaties - van telkens ongeveer een maand - dat je een kans om apotheek te oefenen in een verscheidenheid van instellingen geven. U kunt een draaiing die je helemaal gek te voltooien, en ontdek een nieuw gebied van de farmacie. U bent wellicht geïnteresseerd in blijven leren als een apotheek woonachtig zijn - u kunt de "match" te activeren. In 2015 werden negen van de 10 ONU studenten die in 2015 voor het residency programma's die "gematched" in residency posities. Vergeleken met een 68 procent landelijk gemiddelde, onze afgestudeerden geplaatst in residenties tegen een tarief van 90 procent. Matched locaties inclusief De Cleveland Clinic, Baylor University, St. Luke's Medical Center, Henry Ford Hospital, West Virginia University Medical Center, St. Jude Children's Research Hospital en The Johns Hopkins Hospital.

Maak deel uit van een krachtig netwerk

Wanneer kom je naar ONU komen, word je onderdeel van een krachtig en hechte netwerk van ONU apothekers. Uw derde jaar van de apotheek school, bijvoorbeeld, u zal centraal staan ​​tijdens de jaarlijkse professionele inzet Ceremony, waar je worden gecombineerd met een gevestigde apotheker mentor en gepresenteerd met je eigen apotheker witte jas. Tijdens de ceremonie, krijg je de kans om uw reis en carrière ambities te delen met een succesvolle apotheker die echt cares krijgen. Veel van de student / mentor relatie voort te zetten lang na je afstuderen. En, waar je carrière neemt je mee, je bent zeker een ONU apotheker die je rug heeft tegenkomen.

DENK SUCCES

MEGAN KELLER PHARMD '11

"I LOVE IT en er is nergens anders zou ik eerder zijn," zegt ze. "Het is ongelooflijk spannend om op het snijvlak Geneeskunde en Farmacie. IK BEN ECHT DANKBAAR VOOR MIJN ONU ERVARINGEN, zowel binnen als buiten de klas. Het duurt een speciale omgeving om studenten om te groeien, volwassen en te slagen. "Megan Keller, PharmD '11, helpt om de rol van de apotheker in de gezondheidszorg te herdefiniëren, en ze liefdevol elke minuut. Keller is de directeur van klinische farmacie diensten bij Doctors Hospital Huisartsen in Grove City, Ohio-a huisartsgeneeskunde trainingsprogramma voor Osteopaten. Haar rol is om de farmaceutische kennis te integreren in de totale zorg aan patiënten. Ze begeleidt de medische bewoners over de benoemingen, begeleidt hen in drug selectie, beantwoordt hun medicatie vragen en levert maandelijks lezingen. Ze werkt ook rechtstreeks met de patiënten om de genezing te bevorderen. Ze helpt patiënten beheren van hun ziekte staten, beoordelingen van hun medicijnen voor negatieve interacties, en onderwijst hen over hun medicatie.

RESULTATEN en cursussen

SOLID RESULTATEN

 • Ongeveer 98 procent van onze afgestudeerden passeren de Nationale Vereniging van Raden van Apotheek Licensure Examination (NABPLEX) op hun eerste poging.
 • 100 procent van onze afgestudeerden geslaagd voor hun Multistate Pharmacy Rechtspraak Examen (MPJE) op hun eerste poging in 2015.
 • 80 procent van de afgestudeerden kiezen in een post graduate jaar 1 (PGY1) residency aan te gaan met succes te passen in posities.
 • 1 op de 4 apothekers in Ohio zijn ONU afgestudeerden.
 • 97 procent van onze afgestudeerden in dienst zijn zes maanden na het afstuderen.
 • Onze alumni-netwerk is 7.000 leden sterk. Eén van de grootste u in het land te vinden.
 • ONU is gerangschikt een Top 10 particuliere universiteit in de natie en 2e in de Midwest.
 • ONU apotheek programma in de top 15 prive-college van de apotheek in het land.
 • Een van de slechts zeven 0-6 direct-entry pharmcy's in het land.

CURSUSSEN

Je moet 216 uren krediet aan uw PharmD verdienen. Hier zijn een aantal vakken die je zult nemen als een apotheek major:

 • TNW of Pharmacy
 • BIOCHEMIE
 • medische microbiologie
 • Beroep of Pharmacy
 • Biostatistiek
 • ANATOMIE
 • Fysiologie
 • Organische chemie
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
6 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Columbus, Ohio
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Columbus, Ohio
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan