Bachelor apotheek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

We beschikken over een PharmD-programma met directe toegang (0-6) - een van de slechts zeven in het land. Dit betekent dat u op de eerste dag bent toegelaten tot het apotheekprogramma. Geen wachttijden, geen hoepels, geen ontkenningen nadat je meerdere jaren college hebt geïnvesteerd. Je wordt een apotheker in opleiding vanaf het moment dat je op de campus aankomt.

Grotere instellingen kunnen gewoon niet de individuele aandacht en kansen bieden die u hier vindt. U zult zich onderscheiden van uw leeftijdsgenoten wanneer u een campus- en community-gezondheidspartner wordt die samenwerkt met het ONU HealthWise klinische team dat veldoproepen in het Informatiecentrum voor geneesmiddelen en gezondheid helpt en patiënten helpt gezonder te leven door middel van gezondheids- en wellnessscreenings. U kunt patiënten in de omgeving bedienen via de HealthWise Mobile Clinic of in de HealthWise-apotheek op de campus. Je kunt ook de kans krijgen om een professor te helpen met onderzoek met een subsidie of om een studentenorganisatie in de apotheek te leiden - de kansen die voor jou open staan, zijn echt ongelooflijk!

Op het Raabe College of Pharmacy leiden we niet alleen apothekers op; we leiden medelevende zorgverleners en toegewijde leiders op. Na het afstuderen heb je het vertrouwen om nieuwe wegen te banen en mensen te helpen op manieren die je je nooit had voorgesteld.

107035_10.jpg

Maak indruk

Ons academisch programma is streng. Verwacht hard te werken en te worden uitgedaagd. Maar stress is niet nodig - we bieden een ondersteunende en niet-competitieve omgeving. Je professoren, mede-apotheekstudenten en ONU alumni worden je vrienden en familie. Ze zullen u helpen slagen en deuren voor u openen.

Vind een gelijkheid

In jaar zes van de apotheekschool maak je negen rotaties - die elk ongeveer een maand duren - die je de kans geven om in verschillende instellingen te oefenen op de apotheek. Je kunt een rotatie voltooien waar je helemaal weg van bent en een nieuw apotheekgebied ontdekken. U bent misschien geïnteresseerd om te blijven leren als apotheekbewoner - u kunt deelnemen aan het 'match'-proces. In 2018 kwamen ONU studenten overeen met een percentage van 75 procent. In de residentieopleiding van de eerste ronde Post Graduate Year 1 (PGY1) was ONU dertiende in het land in een totaal aantal afgestudeerde afgestudeerden. Overeenkomende locaties zijn de Cleveland Clinic, het Johns Hopkins Hospital, het Nationwide Children's Hospital, Children's Healthcare of Atlanta en de University of Wisconsin – Madison.

107034_7.jpg

Studentenorganisaties

In het College of Pharmacy hebben we verschillende actieve en bekroonde studentenorganisaties. Door deelname aan een of meer van deze groepen krijgt u de gelegenheid om te netwerken, een leider te zijn, levenslange vrienden te maken, kennis op te doen over uw gekozen beroep, vrijwilligerswerk, reizen naar regionale en nationale conferenties en meer. Klik op de onderstaande koppen voor meer informatie.

Academie voor Managed Care Pharmacy

De visie van AMCP is een beheerde zorgapotheek die de gezondheidszorg voor iedereen verbetert door haar leden in staat te stellen de samenleving te dienen met behulp van deugdelijke medicatiebeheerprincipes en strategieën om de gezondheidszorg voor iedereen te verbeteren. De principes van de beheerde zorgapotheek zijn gebaseerd op het gebruik van wetenschappelijk bewijs om gezonde resultaten te bereiken en tegelijkertijd het beste gebruik te maken van geld besteed aan medicijnen en het beheer ervan.

American Society of Consultant Pharmacists

ASCP's missie van de studentenorganisatie is om leden te onderwijzen in geriatrische farmacotherapie en de unieke medicatie-gerelateerde behoeften van senioren en bewoners van langdurige zorg. Wij zijn de eerste ONU organisatie die zowel grote als grote bedrijven omvat. Outreach en gemeenschapsdiensten zijn meestal gericht op artritiseducatie. Het lidmaatschap van een studentenhoofdstuk is slechts $ 20 per jaar. Stages, residenties en rotaties zijn beschikbaar voor ASCP-leden.

APhA Academie van studenten van de farmacie

De American Pharmaceutical Association (APhA) is de nationale professionele organisatie voor alle apothekers. De apotheekstudent is vertegenwoordigd in APhA via de Academie van Studenten van Apotheek (ASP), vandaar dat de meer gebruikelijke aanduiding bij ONU is om naar dit lidmaatschap te verwijzen als zijnde in ASP. Bovendien zal het lidmaatschap van APhA, terwijl een student aan ONU , ook lidmaatschap van de Ohio Pharmacists Association omvatten. Het lidmaatschap staat open voor alle studenten die zijn ingeschreven bij het College of Pharmacy. De organisatie heeft regelmatig tweewekelijkse bijeenkomsten en sponsort sprekers en gezondheidswerkersprogramma's zoals bloeddrukonderzoek en bewustmaking van gifpreventie. De APhA publiceert een maandelijks tijdschrift onder de titel American Pharmacy.

Christian Pharmacists Fellowship International

Christian Pharmacists Fellowship International (CPFI) is een wereldwijd, interkerkelijk ministerie van personen die werkzaam zijn op alle gebieden van de farmaceutische dienstverlening en praktijk. We verwelkomen alle christelijke apothekers majors - als je iemand bent die veel interesse heeft in de wereld van de apotheek, dan is CPFI iets voor jou! CPFI organiseert elk semester meerdere sprekers, die hun apotheekervaringen delen om de groei van leden als christenen, apothekers en mensen te bevorderen.

Medicinale kruidenclub

Het primaire doel van de club is om leden en de gemeenschap te leren over het juiste gebruik van medicinale planten. De club komt twee keer per maand samen. Eén bijeenkomst is gewijd aan de bespreking van een specifieke medicinale plant en de verschillende activiteiten, waaronder informatie over hoeveel bekend is en hoe uitgebreid het onderzoek is geweest om de activiteit van die plant te bestuderen. De tweede maandelijkse bijeenkomst is een projectbijeenkomst waarin leden leren hoe ze een plant kunnen laten groeien en hoe ze die plant kunnen voorbereiden op een bepaald gebruik (zoals het maken van een kompres voor het plaatsen op een oppervlaktewond). De Medicinal Herb Club helpt ook de kruidentuinen van de universiteit met vier campus te onderhouden.

National Community Pharmacist Association

De NCPA is de National Community Pharmacist Association die onafhankelijke apotheekpraktijken vertegenwoordigt. NCPA biedt haar leden waardevolle informatie over het bedrijf en de praktijk van onafhankelijke apotheken, de nieuwste ontwikkelingen in wet- en regelgeving die van invloed zijn op de praktijk van de apotheek, praktische hulpmiddelen die in de dagelijkse praktijk kunnen worden gebruikt en een mogelijkheid om hun netwerk van collega's in de apotheek uit te breiden. Het studentenlidmaatschap staat open voor alle studenten die zijn ingeschreven bij het College of Pharmacy. De organisatie heeft maandelijkse vergaderingen, vaak met uitgenodigde sprekers. NCPA-studenthoofdstukken geven hun gemeenschap terug via dienstverlening aan de gemeenschap. Leden worden aangemoedigd om naast het studentenhoofdstuk deel te nemen aan NCPA op nationaal niveau.

Coalitie voor gepersonaliseerde geneeskunde

Het doel van dit ONU student PMC-hoofdstuk is het bevorderen van de ontwikkeling en bewustwording van gepersonaliseerde geneeskunde, zowel op educatief als op professioneel vlak. De organisatie bestaat uit zes secties op basis van het PMC-document "The Case for Personalized Medicine": technologie, regelgevingsbeleid, betaling, gezondheidsinformatietechnologie, genetische non-discriminatie en medisch onderwijs.

Apotheekraad

Apotheek Studentenraad is een groep gekozen studenten die hun verschillende klassen binnen het College of Pharmacy vertegenwoordigen en omvat ook een apotheek senator in de Universitaire Studenten Senaat. De raad fungeert als een contactpersoon tussen de studenten en de administraties, de faculteit en het personeel met betrekking tot kwesties die van invloed zijn op het College of Pharmacy. Het dient ook als een verenigende raad van de verschillende apotheekorganisaties. Het kiest of benoemt alle studentleden die lid zijn van universiteitscommissies, zoals de Curriculumcommissie. De raad heeft de afgelopen jaren de Apotheek High School Day op de campus gesponsord, een geneesmiddelenbeurs tijdens de Apotheekweek, het samengestelde beeld van de afstudeerders en de jaarlijkse apotheekpicknick.

Psychiatrische en neurologische apothekers

Het primaire doel van deze groep is om bewustzijn te creëren over geestelijke gezondheid en middelenmisbruik, niet alleen op de campus, maar ook in Ada en de omliggende gemeenschappen. CPNP komt maandelijks bijeen om te horen van sprekers die ervaren apothekers, psychologen en getrainde opvoeders van de National Alliance on Mental Illness (NAMI) zijn. CPNP werkt ook samen met andere apotheekorganisaties op de campus om elk jaar een jaarlijkse week voor geestelijke gezondheid te plannen.

Student Nationale Farmaceutische Vereniging

SNPhA is een educatieve dienstvereniging van studenten in de farmacie die zich zorgen maken over problemen met de farmacie en de gezondheidszorg, en de slechte vertegenwoordiging van minderheden in de farmacie en andere gezondheidsgerelateerde beroepen. Het doel van SNPhA is het plannen, organiseren, coördineren en uitvoeren van programma's gericht op de verbetering van de gezondheid, het onderwijs en de sociale omgeving van de gemeenschap. De National Pharmaceutical Association is de moederorganisatie voor SNPhA. SNPhA heeft de volgende initiatieven: HIV / AIDS-initiatief - "Remember the Ribbon", Power to End Stroke, Chronisch nierziekte-initiatief - "KEEPSAKE", Klinische vaardighedencompetitie, Wetgeving / Stemmen / Immigratie-initiatief, Operatie-immunisatie, Klinische ziekte-initiatief, en Diabetes initiatief.

Student Society of Health-System Pharmacists

SSHP biedt studenten de mogelijkheid om kennis te maken met de apotheekpraktijk in de gezondheidszorg. Om dit te doen, biedt SSHP informatie, via sprekers en programma's, om loopbaanrichting te bieden voor de apotheekpraktijk in de gezondheidszorg. Leden worden aangemoedigd om zowel als student als na hun afstuderen deel te nemen aan lokale, provinciale en nationale organisaties.

Kappa Epsilon

Kappa Epsilon is een professionele broederschap voor vrouwen in de apotheek. Bij ONU streeft Kappa Epsilon ernaar om vrouwen in de apotheek te verenigen en een verlangen naar hoge schoolprestaties te stimuleren. Om in aanmerking te komen, moet je tweedejaars staan. Kappa Epsilon promoot het beroep van apotheek door verschillende professionele projecten te houden, waaronder educatieve shows over gifpreventie, klinieken voor blindheidsscreening, CPR-training en een scala aan gastsprekers.

Kappa Psi

Kappa Psi leidt een broederlijke organisatie die wederzijds voordelig is voor leden bij de bevordering van het beroep van apotheek - educatief, broederlijk en sociaal; streven naar industrie, soberheid, gemeenschap en hoge idealen en het bevorderen van beurs- en farmaceutisch onderzoek.

Phi Lambda Sigma

Phi Lambda Sigma is een eremaatschappij voor studenten farmacie. Leden moeten worden gekozen door hun collega's en moeten leiderschap tonen.

Rho Chi

Rho Chi is een nationale eerbetoon aan de apotheek. Het staat open voor alle studenten in de bovenste 20% van hun klas, met minimaal een B-gemiddelde, en die minimaal 70% van het academische werk hebben afgerond dat van toepassing is op een graad in de farmacie.

107039_12.jpg

Eindspel: een vervullende carrière

Onze afgestudeerden maken wereldwijd het verschil. Kijk waar onze afgestudeerden terecht zijn gekomen.

126475_logos04.png

107030_1.jpg

Denk succes

Megan Keller PharmD '11

"Ik hou ervan en er is nergens anders dat ik liever zou zijn," zegt ze. “Het is ongelooflijk opwindend om op het snijvlak van medicijnen en apotheek te zijn. Ik ben echt dankbaar voor mijn ONU-ervaringen, zowel binnen als buiten de klas. Er is een speciale omgeving nodig om studenten te laten groeien, volwassen worden en slagen. ”

Megan Keller, PharmD '11, helpt de rol van de apotheker in de gezondheidszorg te herdefiniëren en ze is dol op elke minuut. Keller is directeur van klinische apotheekdiensten bij Doctors Hospital Family Practice in Grove City, Ohio - een trainingsprogramma voor huisartsen voor osteopathische artsen. Haar rol is om farmaceutische expertise te integreren in de totale zorg voor patiënten. Ze begeleidt de medische bewoners op afspraken, begeleidt hen bij de selectie van medicijnen, beantwoordt hun medicatievragen en geeft maandelijkse lezingen. Ze werkt ook rechtstreeks met patiënten om genezing te vergemakkelijken. Ze helpt patiënten bij het beheren van hun ziektetoestanden, beoordeelt hun medicijnen op negatieve interacties en informeert hen over hun medicijnen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Ohio Northern University is an independent, comprehensive University located in the scenic village of Ada, Ohio. The University comprises five colleges: Arts & Sciences, Business Administration, E ... Lees meer

Ohio Northern University is an independent, comprehensive University located in the scenic village of Ada, Ohio. The University comprises five colleges: Arts & Sciences, Business Administration, Engineering, Pharmacy and Law. Since our inception in 1871, we’ve been devoted to developing students who are ready to immerse themselves and progress to the next level? in everything they do. Lees Minder