Bachelor farmaceutische bedrijf

Ohio Northern University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor farmaceutische bedrijf

Ohio Northern University

Er is een hele wetenschap achter de ACTIVITEITEN VAN DE GEZONDHEIDSZORG

Met deze belangrijke, zult u uw tijd tussen de gezondheid van de wetenschap cursussen op het Getty College of Arts & Sciences, cursussen door de Raabe College of Pharmacy geleverd, en business courses in het Dicke College of Business Administration splitsen. U zult kiezen uit vijf gebieden van de concentratie: boekhouding, business analytics, human resource management, productie management en marketing.

Met onze kleine klassen, krijg je om je docenten kennen, en ze zullen je te leren kennen. In feite, zult u een faculteit adviseur die je mentor vanaf de eerste dag tot het afstuderen worden toegewezen. U zult ook interactie met en te leren van zakelijke leiders, ondernemers en ONU alumni die geweldige carrière hebben gesmeed in de biotechnologie, de gezondheidszorg en farmaceutische velden. Al deze mensen zullen de deuren voor je open.

Uw farmaceutische bedrijf onderwijs strenge cursussen met real-world leren mengen. U werkt samen met de werkelijke bedrijven om problemen op te lossen en het bedenken van strategieën. U zult vaardigheden in leiderschap, teamwork, creativiteit en ondernemerschap aan te scherpen.

expertise op het gebied van de gezondheid en bedrijfskunde - - die zijn er zeker om u opgemerkt door bedrijven in snelgroeiende sectoren gezondheidszorg te krijgen na het afstuderen, heb je een zeldzame mix van vaardigheden.

Kansen te over

GEZONDHEIDSZORG Zakenlieden CLUB

Health Care business professionals Club (HBPC), staat open voor alle studenten op de campus, die een beter begrip van de gezondheidszorg (met de nadruk op de farmaceutische industrie) en de impact ervan op onze samenleving wil. voornaamste doel van de groep is om te netwerken en leermogelijkheden voor studenten die geïnteresseerd zijn in het werken op het gebied van de gezondheidszorg. Hoewel niet met een nationale organisatie aangesloten, HBPC leden maken handtekening activiteiten op de campus ONU's. Elke winter, de club verzamelt donaties en speelgoed om Kerstmis een beetje helderder voor zieke kinderen in het St. Rita's Hospital in Lima, Ohio te maken. En in het voorjaar, de club hosts Polar RX, een voorgeschreven medicijn misbruik bewustzijn event.

STAGES

Uw stage geeft je een kans in het veld aan het werk en bouw je cv. Wij verbinden u met een stage die overeenkomt met uw interesses en carrière ambities. Terwijl veel studenten stage in Ohio, anderen kiezen om een ​​stage te voltooien in een ander land of zelfs internationaal. De meeste stages worden betaald, en veel resultaat in het aanbod van full-time dienstverband bij het afstuderen.

DENK SUCCES

Maegan Schnarre BSBA met een grote in farmaceutische handel in MARKETING CONCENTRATIE '13

"MIJN ONU ONDERWIJS Is een groot voordeel voor mij tijdens mijn eerste jaren AT CARDINAL HEALTH. Niet alleen heb IK HEB DE HANDEL ACHTERGROND, dat is wat mijn rol vereist, MAAR IK HEB OOK Kenniscentrum voor de Gezondheidszorg en de passie die maakt komen werken hier elke dag zo'n geweldige ervaring. De farmaceutische BUSINESS MAJOR heeft zeker mij gegeven een voorsprong in mijn carrière - tot het punt dat ik heb toegelaten tot Cardinal Health EMERGE Leadership Development Program VOOR presterende ENTRY-LEVEL medewerkers. WEGENS ONU, ik heb een mooie toekomst in het bedrijf van de gezondheidszorg. "Maegan Schnarre afgestudeerd aan ONU in 2013 met een farmaceutisch bedrijf diploma en een concentratie in marketing. Vandaag de dag, ze is een senior marketing specialist voor Cardinal Health, implementeren van marketing programma's en het opbouwen en onderhouden van op maat gemaakte websites voor onafhankelijke apotheken. Ze was haar functie bij kardinaal bood na het voltooien van een volledig jaar stage bij het bedrijf, dat werd geregeld via ONU's stageprogramma.

RESULTATEN en cursussen

SOLID RESULTATEN

  • 100 procent plaatsing tarief voor farmaceutische business studenten in stages. ONU studenten landen felbegeerde plekken bij bedrijven als Abbott Laboratories, Cardinal Health, Ortho-Helix en Express Scripts.
  • Onze studenten consequent te scoren in de 90e percentiel op de Education Testing Services examens.
  • In de afgelopen vijf jaar, een gemiddelde van 95 procent van onze farmaceutische activiteiten studenten waren in full-time loopbaan of ingeschreven in graduate school binnen zes maanden na het afstuderen.

CURSUSSEN

Je moet 120 studiepunten uur tot een BSBA te verdienen met een grote in de farmaceutische industrie. We raden u aan uw electieve uur gebruiken om cursussen of een minderjarige die je aantrekkelijker voor potentiële werkgevers zal maken na te streven.

Als farmaceutisch bedrijf belangrijk, zal uw bedrijf foundation en concentratie cursussen worden aangevuld met:

  • Principes en concepten in Human Biology
  • Anatomie en fysiologie
  • Chemie voor de Health Sciences
  • Inleiding tot de Health Care System 1 en 2
  • Inleiding tot Health Sciences for Business Professionals
  • Health Care Economie, Financiën en verordening 1 en 2
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Columbus, Ohio
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Columbus, Ohio
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan