Bachelor of Medicine Wetenschap

Volgens de "Voorlopige verordeningen betreffende kwaliteitscontrole normen van het Engels-gedoceerd Medisch Undergraduate onderwijs voor internationale studenten in China", heeft het ministerie van Onderwijs van China Southeast University goedgekeurd als een van de gekwalificeerde universiteiten in China om internationale studenten zich inschrijven in het Engels onderwezen undergraduate programma van de geneeskunde.

Om de stap van internationalisering te versnellen, zal Southeast University zich aan de internationale studenten zich inschrijven in het Engels onderwezen undergraduate programma van de geneeskunde in de herfst-semester van 2010. Het programma is gericht op gekwalificeerde internationale medische professionals te cultiveren, terdege rekening houdend met de mogelijke behoeften van hen om te dienen in hun moederland of in andere landen.

Na het voltooien van de totale benodigde kredieten, zullen de studenten worden verleend diploma door Southeast University en gekwalificeerde studenten zal de Bachelor of Medicine Science (MBBS) te ontvangen. Afgestudeerden krijgen de mogelijkheid om in te schrijven voor de arts kwalificatie-examen in overeenstemming met de relatieve regelgeving van het betreffende land.

Onderwezen in het Engels, het programma staat open voor internationale studenten in de uitoefening van de wetenschap en de praktijk van de geneeskunde, wiens cursussen worden aangeboden door Medical College, SEU.


Overzicht van de Medical College, SEU

Medical College of Southeast University, afkomstig uit Nanjing Railway Medical College, waarvan de oorsprong terug te voeren naar het Medical College van de Centrale Universiteit opgericht in 1935, werd samengevoegd tot Southeast University in 2000. Het heeft zijn prestige binnen- en buitenland om zijn lange geschiedenis en de hoge kwaliteit van het onderwijs.

College of Medicine, Southeast University (SEU), ligt aan de schilderachtige Xuanwu Lake in Nanjing, een historische en culturele stad van China, grenzend aan Hunan Street, een nationaal bekende zakelijke straat. De campus beschikt over prachtige landschappen rondom het jaar. Het College of Medicine is een belangrijke basis in de nationale medisch onderwijs. In de afgelopen jaren, is het gecultiveerd meer dan 20.000 afgestudeerden, waaronder een aantal academici van de Chinese Academy of Engineering en vele andere opgemerkt medische experts binnen- en buitenland.

College of Medicine, SEU bestaat uit School of Medical Science Basis, School of Clinical Medicine en de School of Public Health. Het college biedt zes Ph.D. programma's, negenentwintig masteropleidingen, een 7-jaar durend programma voor zowel de bachelor- en masteropleiding en zeven bacheloropleidingen.

Er zijn meer dan 80 hoogleraren en 150 UHD in de faculteit van het College of Medicine, waaronder 30 promovendi toezichthouders en 200 master-toezichthouders, van wie de meerderheid hebben de ervaring van studeren in beroemde buitenlandse medische scholen en Doctor's degree hebben behaald. Daarnaast zijn er 87 in deeltijd hoogleraren en 226 UHD in de bijgevoegde ziekenhuizen en laboratoria ziekenhuizen.

Met 193.000 vierkante. m. van het moderne onderwijs en laboratorium gebouwen, sporthallen en bibliotheken, College of Medicine, SEU beslaat de totale oppervlakte van 263.000 m². m. De bibliotheken te verzamelen 400.000 exemplaren van boeken en 1500 soorten van buitenlandse tijdschriften. De Klinische Experimentele Center, dat in aanbouw is, zal de medische studenten met moderne klinische technieken te vergemakkelijken, door middel van de simulative elektronisch patiëntendossier systeem. Er zijn 19 ziekenhuizen aangesloten op College of Medicine, SEU, meer dan 40 laboratoria ziekenhuizen verspreid over het land.

SEU is een uitgebreide universiteit met meer dan 28.000 full-time studenten, onder wie 2700 zijn studenten geneeskunde die bestaat uit 800 afgestudeerden en 1900 studenten. Er zijn meer dan 1000 buitenlandse studenten uit 102 landen hier studeren.

Basis informatie van MBBS PROGRAMMA

Periode: 6 jaar

Kwalificatie: Meer dan 16 jaar oud, middelbare school diploma of hoger, gezonde buitenlanders

Toepassing periode: 1 maart 2012 tot 25 juni 2012

Toepassing document:

1. SEU Aanvraagformulier voor internationale studenten.
2. Senior middelbare school diploma (origineel of notariële versie, in notariële Chinees of Engels vertaling)
3. High school transcripten (origineel of notariële versie, in notariële Chinees of Engels vertaling)
4. Geautoriseerde Kopie van TOEFL-score (500 of hoger in de op papier gebaseerde test / 61 of hoger in de computer-based test), of IELTS score 5.0 of hoger voor de aanvragers van wie de moedertaal of officiële taal is Engels.
5. Geldig paspoort kopie


Tarief voor toepassing: 400RMB

Collegegeld: 30.000 RMB / jaar

Andere kosten: ongeveer 6000 RMB / jaar voor een bezetting in een kamer van twee bezettingsgraden

Inschrijvingsprocedure: We zullen alle aanvraagdocumenten controleren en rekening houden met de kwalificatie van iedere aanvrager. Het beste van de kandidaten zal worden ingeschreven.

Graad toekenning: Degenen die zich houden aan de Chinese wetten en de regels van SEU zal bachelor's degree van de medische wetenschap worden verleend door SEU nadat ze alle benodigde studiepunten hebben afgerond en de diploma-certificaat te behalen.

Registratie tijd: oktober 2012

Opleiding te volgen in:
  • Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
6 jaar
Voltijd
Prijs
30,000 CNY
per jaar
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum