Read the Official Description

Bachelor Health Management

De Bachelor Degree in Health Management (BA) in afstandsonderwijs IUBH bereidt u met een ideale mix van business studies en deskundigen in de gezondheidszorg optimaal voor leiderschap verantwoordelijkheden in zorginstellingen.

Wij leggen de nadruk op maximale flexibiliteit, uitstekende kwaliteit, een sterke praktische oriëntatie en een scala aan diensten en innovaties dat u de part-time maakt studeren makkelijker. Onze docenten zijn ook te allen tijde als een contactpersoon, zodat in je studie alles op rolletjes loopt.

Alle studenten die zich inschrijven, ontvangt ook een iPad Mini Retina *. Zo heeft u uw scripts, instructievideo's en podcasts altijd. * Actie afhankelijk van de periode, zie www.iubh-fernstudium.de/iPad

Feiten over het afstandsonderwijs Bachelor (BA) Health Management

 • Graad: Bachelor of Arts (BA)
 • Duur van de studie: ofwel 6, 8 of 12 semesters
 • Taal: Duits
 • Studiepunten: 180 ECTS
 • TESTEN: 4-6 examens per semester, op te slaan op 36 studiecentra in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland of wereldwijd via 130 Goethe Instituten. Zelfs puur online gebaseerd mogelijk!
 • MONSTER PROGRAMMA: gratis 4 weken proefversie
 • UITBREIDING: gratis
 • Toelatingseisen: (technische) middelbare school of certificaat heeft opgesteld master of een minimum 2-jarige opleiding met 3 jaar professionele ervaring.
 • Accreditatie: FIBAA, ZFU (registratienummer 158514)
 • STUDIE START: allen tijde

Toekomstperspectief voor toekomstige managers in de gezondheidszorg

Carrière Bachelor GesundheitsmanagementDer gezondheidszorg markt met een marktaandeel van ongeveer 10%, in het bijzonder banenmotor, een vernieuwer en een belangrijk exportproduct. Hij is nu een snel groeiende gebied, niet alleen voor de klassieke medische beroepen. De grote vraag naar gekwalificeerde specialisten en managers met een zakelijke achtergrond tot de graad Bachelor in Health Management (BA) in afstandsonderwijs IUBH uitstekende vooruitzichten te bieden in een spannende omgeving, bijvoorbeeld in ziekenhuizen, revalidatiecentra, verpleeghuizen, apotheken, fitness en spa-faciliteiten en nog veel meer.

toelating voorwaarden voor het bestuderen

Het afstandsonderwijs Bachelor (BA) Health Management is in principe geopend toelating. Van uw kant van slechts één universiteit toelating is dus vereist voor inschrijving.

Studeren met (gespecialiseerde) Abitur

Als een aanvrager van een toelating tot de universiteit diploma (Abitur) of technische hogeschool (technische middelbare school) kunt u onmiddellijk en zonder onderzoek in de bachelor studie aan de IUBH voeren.

Studeren zonder Abitur

Zelfs zonder (technische) de middelbare school is een entry mogelijk als u de volgende ervaring te brengen:

 • Een ten minste twee jaar beroepsopleiding en
 • ten minste drie jaar professionele ervaring.

Ook het certificaat van een master of een loopbaan (z. B. als IHK Fachwirt / in) geven recht op start te bestuderen.

proef Course

Een voorbeeld van een programma (die niet moet worden verward met de gratis vier weken durende proef studie voor alle studenten) is noodzakelijk! Weet je middelbare school beschikt niet over een (professionele), en je opleiding / beroep heeft geen zakelijke achtergrond, of de focus van je training / beroepsactiviteit niet specifiek van toepassing op één van onze bacheloropleidingen. Dat zou het geval zijn als je was opgeleid als een chef-kok, monteur of opvoeders. Als deze training moet ten minste twee jaar zijn en je bovendien verfügst meer dan drie jaar ervaring, een vermelding van steekproef studie in opleiding van uw keuze de bacheloropleiding is mogelijk.

Dit omvat de eerste drie semesters van de studie en eindigt automatisch wanneer deze tijd twee derde van de geplande cursussen of Modules zijn met succes afgerond. Je studeert dan verder regelmatig.

Details betreffende de vergunning Voel je vrij om te verwijzen naar onze studie examenreglement. Of, nog beter, je jezelf met onze studiebegeleiding in samenhang, het zoals beschreven u de mogelijkheden van het bestuderen zonder school.

By the way: Vraag Gratis Info Nu materiaal en krijg een verrassing!

Program taught in:
Duits

See 2 more programs offered by IUBH Fernstudium »

Deze cursus is Online
Begindatum
Open Enrollment
Duration
6 - 12 semesters
Deeltijd
Voltijd
Prijs
- De prijzen variëren afhankelijk van de tijd model.
By locations
By date
Begindatum
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment